2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1275759 بازدید | 68259 پست
منم خیلی وقتا به همین فکر میکنمروحیه خانمها خیلی حساسه☺️☺️☺️مثلا شوهرمون بگه این گرونه بهمون بر میخو ...

دقیقا حرف منو زدید 

حالا همسر من اصلا ناراحت نشد از اینکه آرایشگاه مد نظر رو نرفته ها 

تازه بعدش هم گفت خوب شد نرفتم و نوبت دهیش سخت بوده و به شرایط کاری من نمیخورده 

می‌دونه من فمنیست هستم و وقتی امروز حرف همسر همکارم رو گفتم میگفت چرا مرد ستیز شدی اونم داره عاقلانه صحبت می‌کنه

اما من ناراحت شدم برای همکارم

ققنوس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون مستقل اگه بودجه‌ ای نباشه مام مث شما مجبوریم بریم شهرستان خودتون باز خوبه شما شماله 😁😁😁 همه ...

ما هم عید را به کرمانشاه میرویییییم البته مردی میگه پولدار باشیم میریم مسافرت ولی من میگم از مسافرت مستقیم بریم وطنننننننن،،،،

بعضی ها واقعا مجبورن با حقوق خیلی کم بسازن یا شوهر فوق خسیس دارنیکی از دوستای مامانم (من اونموقع بچه ...

این خسیس ترین آدمی بود که شنیدم ازش🥴🥴🥴🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دقیقا حرف منو زدید حالا همسر من اصلا ناراحت نشد از اینکه آرایشگاه مد نظر رو نرفته ها تازه بعدش هم گف ...

دقیقا ما خانمها همینطور هستیم

مثلا من خودم گاهی میگم مدیریت رو بدم به همسرم

ولی طاقت ندارم بهم نه بگه

ولی خودم راحت میگم نه

ما خانمها یکم لوس هستیم 😅😅😅😅

منم چندتا داستان درمورد نفرین گنج شنیدم ولی فکر کنم مثل اینکه به ما میگن برو امامزاده شفا بگیری خودش ...

نمیدونم....ولی من پیدا کنم خمسشو میدم....میدم مستاجرا خونه دار شن😍🥺🥺🥺🥺شوهرمم میگه چون اینطوری فک میکنه خدا بهت نمیده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا پس من شوهر خسیس دوس دارم؟؟؟؟شوهر خواهر شوهرم خسیس حساب جیبش و کامل داره اما مردی من دیشب خواستم شلوارش و بشورم ۸تا پنجاهیی جیبش بود ۴تاش و کش رفتم نفهمید،😑

خیلی ها نمیگن 

اینم چون همسایه بود ما در جریان بودیم

خیلی وقتها مامانم دعوتشون می‌کرد خونه ما غذا بخورن

آقا صدتا خونه خریده بود

تو شهرای مختلف 

ولی یه نون رو با آرامش نخورده بود

اینا وعده این پاییزصبونه ناهار شام

والا چجوری مکان پیدا میکنن با دوتا بچه🤕😅حموم چی... مه کله درگیر بیه🤣🤣🤣🤣

ما هم عید را به کرمانشاه میرویییییم البته مردی میگه پولدار باشیم میریم مسافرت ولی من میگم از مسافرت ...

من دوس دارم بریم مشهد 

ی ماه پیش وطن بودیم ۲۰ روز موندیم شدیم زغال برگشتیم😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خیلی ها نمیگن اینم چون همسایه بود ما در جریان بودیمخیلی وقتها مامانم دعوتشون می‌کرد خونه ما غذا بخور ...

شدتش بالا بوده بخوره تو سرش این خونه خریدن

دقیقا ما خانمها همینطور هستیممثلا من خودم گاهی میگم مدیریت رو بدم به همسرمولی طاقت ندارم بهم نه بگهو ...

من یکماه خیلی از دست همسر دلخور بودم اصلا یادم نیست موضوع چی بود 

مدیریت مخارج رو دادم به ایشون اون ماه دوبرابر بنده خرج کردن و یادمه که کل ماه رو به سختی گذرونده بودن یکسری اقلام همیشگی هم خریده نشده بود 

دیگه ایشون در مورد مخارج حرفی نمیزنه منم راه تهدید رو یاد گرفتم

ققنوس