2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1270910 بازدید | 67611 پست
@_آرام_ عزیزم سلاممیدونم مشغول بچه داری هستی خدا قوت بیا چیزی بنویس از حالت ♥️😌@شهزنان سلام عزیزم ...

سلام عاطفه جان ، و سلام بر بقیه دوستان .

عزیزم واقعا من هم دلتنگ همه تون هستم .

چشم برسم حتما بیشتر میام .

ممنون که به یادم بودی دوست عزیزم . ❤❤❤❤😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عاطفه جان ، و سلام بر بقیه دوستان .عزیزم واقعا من هم دلتنگ همه تون هستم .چشم برسم حتما بیشتر می ...

سلام عزیزم خوبی خوشی 

نبودت ب چشم میاد ❤️❤️❤️

بعضی وقتا بیا سر بزن

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

فداااتشمببین عقد محضری تعرفه ش 845 هزار تومنهاین آریایی که هیچ سندیتی نداره 20 میلیون؟

من چه میدونم خواهر🥴یه پذیرا میشوی مرا اینهمه آب بخوره البته دختره زرنگه خودشون یه کاری میکنن.هم دیگه رو پذیرا میشن🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
از بچه های خودمون کیا هستن@آیدای_شاملووو @اوج_آسمان @گیلاستونمممم @وحشی_زیبا۲ @_shayea_

سلاااامممم 

ع تو هستی امروز تو فکرت بودم 😍😍 

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

@اوج_آسمان @وحشی_زیبا۲ @گیلاستونمممم @آیدای_شاملووو @seta1384 چطوریددددد بچه هااااااااااااااااا ...

قربونت عالیم 

تو چیی 

برم لباسمو بپوشم موهامو خشک کنم میام😁

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍

20 میلیون برای چی آخه؟واسه دخترجاریم، دخترعموی داماد خوند و اینا تکرار کردن و فیلمبردار فیلم گرفتیه ...

مستقل باور میکنی من هیچی نمیدونم فقط شنونده هستم.... من برای خودم واقعا سعی کردم هیچ خرج اضافه ای نکنم حتی طلا هم نخریدم چون شوهرم ماشین صفر خریده بود وبعدچندماه که پسرم به دنیا اومد طلاهارو خریدیم...یا حتی میوه هامونو دوتایی رفتیم میدون بار که مناسب تر بیفته....همه کارمون دوتایی بود وبا برنامه حتی هزاری هم قرض نگرفتیم...میدونی که معمولا خرج وهزینه ی عروسی با پدراست ولی همسرم اینا همه چی با خودشون بوده....من جو خودم وهمسرمو دوست داشتم همه چیمون باهم بود هیچ‌کسی دخالت نکرد هیچ بحثی پیش نیومد هنوزم چشامو میبندم یادم میاد بهم مزه میده🥺😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ن ما آرومیم هردو همسرمم خدایی آدم آرومیه اگه مشکلات مالی نداشته باشه واقعا اعصابش آرومم

دقیقااا محی جون 

منم همسرم با مشکلات مالی داغون می کنه  خودشووو 

بد عصبی میشه

بیشتر وقتا ندونسته حرف می زدم اینممم حساس تر میشد...

ولی الن هرچی بگه برام مهم نیس

چون جدیدااا متوجه ی سری حمایت ش شدم نسبت ب خانواده ش..‌

چون ۹۰ درصد حساباش ب اسم منه و کلا پیامک ش و جابجای پول برا شرکت و...

با گوشی  خودمه...

ی بار  ک مسافرت بود خودش  آخرین تراکنش شا رو چک کن و بهم پیامک کن... دیدم متوجه شدم...

ولی ب روی خودم نیاوردم...

اما خودم دارم خودخوری می کنم..