2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1272569 بازدید | 67979 پست
گفتم خب،،،،خواهر شوهرم اومده زنجان بعد گفت بریم باغ قلیون بکشیم دختر جاریمم پایه بود من اصلا نمی‌کشم ...

حالا تبی یه بار جور دیگه اش برای من اتفاق افتاد

چندسال پیش من یکم طلا و سکه داشتم به شوهرم گفتم تا میخوایم بفروشیم صندوق امانات بگیریم اینجوری ما نصف روز خونه نیستیم یوقت دزد بیاد همسرمم گیر داد که نه ولش کن

منم که دلم آروم نبود خودم رفتم صندوق امانات گرفتم طلاهارو گذاشتم

چندروز بعد رفتم که دوباره چیزی بذارم دیدم یکی از دوستای همسرم که رفت و امد خانوادگی داریم کارمند اونجاس اون روزی که من رفتم مرخصی بوده

اقا اعصابم خورد شد چون خیللی خاله زنکه خیلی هم حسادت میکرد همیشه منتظرِ آتو بود از ما یه شر بندازه تو زندگیمون

خلاصه من صداشو درنیاوردم گفتم هرچه بادا باد

یه هفته بعدش همسرم رفت خونه ی مادرش شب که برگشت دیدم داره میخنده هی میگفت آی آی آی بهار از دست تو

گفتم چرا چی شده گفت بیرون بودم سعید رو دیدم حال شمارو پرسید میگفت تازگی خانومت رو دیدم اومده بود بانک منم گفتم اره اونجا حساب داره سعیدم گفته بوده هم حساب داره هم صندوق امانات🤣🤣

همسرم میخندیدااا میگفت یه بار خواستی اینجوری پنهان کاری کنی خدا رسوات کرد🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیییییییلی خوبن عاطفه،دخترمو نجات داد اونا وگرنه بستری میشد،اگه یادت باشه عکساشو قبلاً برات فرستادم، ...

ببین اون قیفشو نگرفتم

داروخانه گفت ی پیس بزنی کافیه نیازی نبس ده ثانیه نگه داری

اگه میتونی دندونت رو قسطی انجام بدههمکار همسرم ۸ تا دندون و رفت تهران قسطی انجام داد منم همون موقع ت ...

دیگه مجبورم قسطی انجام بدم 

پولم بدیم رهن

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

واحدی ۴۰ تومن نیستبهترین مارک الان ۲۰ و خورده ای هستبگرد دکتر خوب و منصف پیدا کنقیمت‌ها دقیق یادم نی ...

ما زنگ زدیم گفت ۴۰ 

۲۰ تومنی ام داشت

محی جان منم خیلی ترس دارم از کار دندون پزشکی خیلی ترسو ممولی وقتی بخندم گوشه خندم مشخصه خالیههمسرم خ ...

چرا خو ب بعدش ک خوشگل میشی فک‌کن 

اصلا ب خودت استرس نده