2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411195 بازدید | 78585 پست
ما چهار نفر بزرگن خب منم به یک کیلو گوشت صد گرم دنبه میزنم سه وعده بزرگ میکنم با یه دونه بچه وعده بچ ...

من حالا خودم چرخ کرده دوست دارم. بیشتر واسه خودمون درست میکنم. من واسه شوهرم غذا میدم ببره سر کار، یه روز در میون میدم. مجبورم زیاد بدم چون برادراش میان پیشش تو سوییت ما واسه همشون غذا نیدم🤕🤕🤕همیشه انگار مهمون دارم. 🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید باورت نشه من اصلا واسه زندگی خودمم زور نمی‌زنم شعار من اینه تو لحظه زندگی کن هر چه آید خوش آید ...

دست راستت رو سر من 😅😅

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من نبودما😁رعدی رو‌ منبر بود😅من خودم مستقلم ، بندرت از شوهرم کمک میگیرم چه برسه بقیهاون روز جیران ر ...

وی در خانواده ای مستقل دیده به جهان گشود 😄

نه واقعا😁😁ما یافا دوست نداریم، گرامانتین رو ترجیح میدیمبعد مهمونی هم اصلاااا جلسه ای در کار نیست و ...

اره گیلان غذاها خوشمزه تره.. ما گاهی میاییم گیلان فقط غذا بخوریم نقش تراپی داره تا یه هفته از خوبیاش میگیم. 🤪🤪ماهم خیلی به طعم غذا اهمیت میدیم. سمت شوهرم یه ذره ایراد میگیرن ولی خودم نه... بد باشه چیزی نمیگیم ولی خوشمزه باشه پیش خودمون خیلی تعریف میکنیم.. 

تو چقدر کارت سختهخدا قوت عزیزممن انقدر مهربون نیستمدخترم یه سری غذاهارو خیلی میلی ندارهپا نمیشم یکی ...

منم اینکارو کردم میدونی چیشد نخورد و گشنه موند 

دیدم نه این بچه واقعا نمیتونه مثلا دلمه بخوره کوفته بخوره ...

ماه پیش کوفته درست کردم نفری یه کوچولو خوردن بقیش موند ظهر نهار نزاشتم پسرم کوتاه اومد خورد دخترم مربا کره خورد لب نزد به کوفته 

دیگه مجبورم گاهی کوتاه بیام 

مهسا جون نمیدونم مشکل چیه ولی دعا میکنم خیلی زود حل بشه و ارامش به قلب و ذهنت برگرده. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲 ...

ممنون مهربون

ما جلسه نمیذاریم. 😬ما خیلی اهل کاهو نیستیم. بعضیا دوست دارن. مثلا یه دایی دارم شام خیلی کم میخوره ت ...

جلسه😂

نه 

منظور اینکه بعد مهمونی میان تو‌ ماشین، میگن این کم نمک بود اون این نبود

شیرینی مونده بود و و 

منم اینکارو کردم میدونی چیشد نخورد و گشنه موند دیدم نه این بچه واقعا نمیتونه مثلا دلمه بخوره کوفته ب ...

من دیدم دخترم خونه ی خودمون گوشت نمیخوره جدا میکنه

اما میره خونه ی مادربزرگش دورهمی با بچه های دیگه قشنگ میخوره

متوجه شدم خودم اشتباه کردم که پا میشدم یه چیز دیگه میاوردم براش

دیگه سفت شدم دید من قاطع هستم الان میخوره

یدونه گوشت رو کل برنجش پخش میکنه میخوره با آب خورشت

در کل برعکس بچگیاش که لقمه از دهن من درمیاورد میخورد خیلی کم غذاست

آزمایش و ایناهم گرفتم خداروشکر همه چیش خوب بود

مثل بچگیای خودمه منم خیلللی کم غذا بودم خیلی بدتر از دخترم

من همه اینایی که گفتی رو دوست دارم بجز صبح زود بیدار شدنمن اخلاق تهرانیارو ندارم😂دنبال رستوران نیست ...

اصلا همون صبح برنامه رو بهم میریزه تازه عجول هم هستن 🤣🤣🤣زودباش زود باش....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
از داداشت دلخوری؟

کلا جو بهم ریخته تر شد و بعدا بد تر هم میشه چون از قبل باید به فکر خیلی چیزا میبودن وگرنه من که بیخیالم وسر زندگی خودمم دلم پیش مادرمه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من حالا خودم چرخ کرده دوست دارم. بیشتر واسه خودمون درست میکنم. من واسه شوهرم غذا میدم ببره سر کار، ی ...

سخت نیس اینطوری؟

چرا برا خودشون غذا نمیارن؟🤔

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...