2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1287229 بازدید | 69199 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاطی داغونماااا داغووون اینقد جنب و جوش دارن اینقد بازی و کتک کاری و جیغ و سرو صدا دارن که من یه جور ...

نارین عزیزم

کلی حرف دارم برات بزنم راجب این روزای ک بر من گذشت

فقط این و میگم 

بهت اطمینان می دم ی سال دیگه این همه سختی کم تر میشه

و هر چی جلو تر میری روزای بهتری خواهی داشت 

عزیزم

الن دوتا پرسه سخت رو داری با هم هندل  می کنی

ب قول بچه هااا..

بچه ی  کلاس اولی اونم دوقلو که کارت بیشتره

هی رسیدگی می خوان...

درس و مشق کیف کتاب تغذیه ...روحیه شون ...آرامش شون....

آماده شدن اول صبح شون....

و ....

و ی نی نی کوچولو ک هی مراقبت و نگهداری ۲۴ ساعته می خواد

عزیزم روزای قشنگ و روشنی در پیش داری

🥰😘😘

نارین عزیزمکلی حرف دارم برات بزنم راجب این روزای ک بر من گذشتفقط این و میگم بهت اطمینان می دم ی سال ...

رعدی جان درسته همینطوره بچه هابزرک شن کار مادر راخته 

پسرای نارین فکر کنم کلاس سومن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

چند روز پیش توی مدیریت یه کاربر نوشت که رفتم پنج تا پتو گرفتم دونه ای ...که خوشخال بود تخفیف یک میلیون گرفته ولی کل تخفیفش 200هزار بود 

اره همین بود یا من منظورشو نگرفتم 

چون نوشت پتوی هفتصد تومنی رو دونه ای ششصد و شصت گرفتم که اگه چونه نمیزدم مبلغ 4100میشد ولی من 3300گرفتم  

هیچکس هم چیزی نگفت 

چند روز پیش توی مدیریت یه کاربر نوشت که رفتم پنج تا پتو گرفتم دونه ای ...که خوشخال بود تخفیف یک میلی ...

چه خوب که کسی چیزی نگفت😁

بعضیا فکر میکنن وسیله ( زیاد) با تخفیف بگیرن خیلی برد کردن

یه کاربر هست کلی روغن و ماکارونی و و و انبار میکرد 

حتی به جا گفت انقدر زیاد بود و تاریخ انقضاش نزدیک بود گذاشتم دیوار بفروشم

انتقاد پذیرم نیست

من خودم ۷ تا پتو ( یه نفره و دو نفره دارم) بجز اونی که رو تخته

هفته پیش خونه مامانم بودم دیدم یه پتو دونفره اورد و گفت اینو ببر

گفتم من پتو زیاد دارم نمیخام

همونم به زور جا دادم 

افرین منم همینو میگم شوهر منم اصلا حوصله ی دوبار گفتن نداره یهو دیدی غضب کرد پاشد رفت بچه موند و حوض ...

پس نذار کظم غیظ کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣پایتخت🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چه بابای خوبی خدا حفظش کنه اونوقت من😣😣😣😣

نارین جون ما مامانا اصلا نباید خودمون رو با پدرها مقایسه کنیم

کدوم پدری زایمان میکنه اونهمه عذاب میکشه جسم و روحش از بین میره برای داشتن بچه؟ پدرا هرچقدرم مسئولیت پذیر باشن بازم مامانا کارا و‌مسئولیتهاشون خیلی بیشتره

کاملا طبیعیه گاهی کم بیاریم عصبی بشیم

اصلاااا خودتو نه با کسی مقایسه کن نه ناراحت

بقول دکتر دخترم میگفت گناه نکردی که مادر شدی

ماهم قبل مادر شدنمون انسانیم

هیییچ خودتو سرزنش نکن

کارایی که ما روزانه برای بچه هامون میکنیم یه پدر یه هفته نمیتونه از پسش بربیاد

هندل کردن خونه درس بچه بازی کردن غذا پختن همسرداری و الی آخر

چه خوب که کسی چیزی نگفت😁بعضیا فکر میکنن وسیله ( زیاد) با تخفیف بگیرن خیلی برد کردنیه کاربر هست کلی ...

اون خانم که برا جهاز میگفت انگار نامزده 

ولی واقعا برا بقیه چیزا اصلا نمیصرفه مثلا ده ملیون بدی چیزایی بخری انبار کنی که شاید اصلا نصفشم لازم نشه 

منظورم اینه که ممکنه خیلی از خانما فکر کنن جایی برد کردن و برد هم در خد بالا بوده اما فقط یه اشتباه محاسباتی کردن و نکته دوم اینکه اینهمه تایپ کنی بنویسی عدد و رقم و ...تقسیم بودجه بعد گذری رد شن و فقط لایک بدن و تعریف کنن

گاهی سخت میشه یه سری مسائل خونوادگی( شوهرم بنده خدا نه خونوادم)

ان شاالله خبرای خوش تو راهن 

داری خواهر شوهر میشی پاییزی 

مقتدر با حذبه زیبا ورود کن 😍🥰😀

پس نذار کظم غیظ کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣پایتخت🤣🤣🤣

نمیتوانم 🤣کلا من سه تا بچه دارم 

بابای خونه از بقیه تخس تر و پر درد سرتر هست 

همیشه احساسات لطیفش خدشه داره🤣🤣🤣

وااای😂😂مهسا اینا مثل شما نیستن😁مگه همه جای مازندران مثل هم نیست؟همه تون نارنگی یافا دوست دارینهمه ...

نه واقعا همه جای مازندران مثل هم نیست اینو جدی میگم حتی روستاهامونم باهم متفاوتن....مثلا روستای سمت پدریم با مادریم خیلی فرق میکنن و شهر ما هم کلا اخلاقشون با شهرای دیگه که دیدم متفاوته اینو از منی که جاری بابلی وساروی داریم دوستای چالوسی و شهسواری دارم بپذیر🤣🤣🤣🤣🤣 

دستپخت هم واقعا سمت پدریم کنفرانس نمیذارن ولی سمت مادری کمی دیدم این اخلاق رو😁چون تجملاتی هستن تو یه مهمونی پاگشا گوسفند درسته طبخ کرده بودن البته خودم از نزدیک ندیدم وبرام جالبه چجوری گوسفند درسته پختن🥲🤔

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نارین جون ما مامانا اصلا نباید خودمون رو با پدرها مقایسه کنیمکدوم پدری زایمان میکنه اونهمه عذاب میکش ...

دقیقا درسته 

تازه هرماه پریودی و اینهمه تنش و درد و...

بهار پارسال من یه دوره استراحت مطلق شدم 

بعد کمکی نگرفتم از هیچکس حتی مادر و خواهر و مادر شوهر 

کلا کارا تقسیم شد بین شوهر و لچه ها 

وای اونجا بود که روزی هزار بار میگفتن ملکه تویی سلطان تویی رییس تویی 🤣🤣🤣🤣گذشته از سوخی واقعا قدر زحمات من رو بیشتر فهمیدن که مرتب و منظم موندن خونه و روال انداختن کارا چقد سخته 

حتی بازم من میدیدم نمیتونن بلند میشدم با صندلی مینشستم تو اشپزخونه و دونه دونه راهنمایی میکردم چکار کنن 

تازه شوهرم اونحا بود که دید عه چندتا اسکاچ رنگ مختلف دارم که باید یکی برا لیوانا باشه یکی بشقابا یکی قابلمه و ....

خیلی ما خانما خودمونو اذیت میکنیم 

تازه همسر من خیلی تمیزکار و منظم هست اگه شلخته بود که واقعا اون دوماه بخاطر نظم دادن به خونه سر به کوه میزاشت