2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286304 بازدید | 69171 پست
دلم گرفت خاتون😔😔😢 چه تعبیر قشنگی جیرانم🥺😍🥺 از دردو رنجی که همراه با حس شعفه زیباترین و شایسته ...

@ای_داد_بیداد    

کجایی عزیزززم الان چطوری؟؟؟؟

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
نارین جان اینو نگوتو سه تا بچه داریاونم نوع پسریعنی صدبرابز سخت ترخدا حفظشون کنهمطمئنا هرکسی جات بود ...

عاطی داغونماااا داغووون 

اینقد جنب و جوش دارن اینقد بازی و کتک کاری و جیغ و سرو صدا دارن که من یه جوری شدم سرتا پام لرزش میگیرم قلبم میخاد از سینه م بزنه بیرون 

نفسم در نمیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاطی داغونماااا داغووون اینقد جنب و جوش دارن اینقد بازی و کتک کاری و جیغ و سرو صدا دارن که من یه جور ...

من کلا آدم آروم و ریلکسی هم نیستم 

خیلی بد عصبی میشم 

لامصب خو یه دقیقه ساکت باشید یه ثانیهههه 

یا به من آویزونن یا به هم دیگه 

من بی طاقتم یعنی طاقتم دیگه تمام شده سر بزرگ کردن دوقلوها دیگه من تمام شدم 

بچه های مدیریت،تو‌ مسائل مالی، مخصوصا تو کار آزاد دهنشون رو که باز میکنن من میفهمم راست میگن یا دروغ ...

اون پست رو یادمه که یکی از بچه ها هم به روکین پیشنهاد داد بنظرم برای روکین مناسب باشه درکنار اسنپ میتونه یه تستی بکنه شاید کارش گرفت....ولی جیران بنظرم بنویس واقعا ثواب میکنی چون تو تجربشو داری طرف هی دنبال اینه یه قرونش بشه دو قرون میره سرمایه میذاره وسط و دیگه به چوخ میده همون پولی رو که با خون ودل جمع کرده بود...

کاسبی سخته خیلی هم سخته هی باید بشینی چشم به راه مشتری باشی من خودم برنج دارم مخم نمیکشه خورد خورد بفروشم اعصاب میخواد بعد بیام جوگیر شم مغازه بزنم همین چس مثقال رو به باد بدم...

دقیقا همین قسمت که میگی خب این ماه به فامیل بفروشی وایکس تومن سود کنی ماه بعد چی ماه های بعد چی....دقیقاااا برا اطرافیان من پیش اومده یه مدت که آنلاین شاپ مد شدو همه دون شد چندنفری از اطرافیان من جوگیرشدن.... نمونش جاریم رفت لباس اورد کیفیت بشدت پایین و چون وضعش خوب نیست اطرافیان از رو دلسوزی ازش خریدن و لباسا رو دستش موند و تخس کرد بین بقیه مجانی🥺🤦🤦🤦🤦

یکی دیگه هم یکی از اطرافیان برداشت لوازم التحریر ایرانی اسلامی اورد و کانال زد....از اون موقعی که کانال زد یه نفر هم به اون افرادی که از اول بودن اضافه نشد...و خب مشخصه سخت میفروشه و میگفت آره مداد رنگیا و دفترا رو دستم مونده کسی نمیخره....خب کسی بخواد یه مداد بخره نمیاد از کانال تو سفارش بده که تا مداد برسه دستش مشقش تموم میشه!!! میره از مغازه میخره که سر راهشه....

بعد جالبه همه ی این مواردی که دیدم دست از تلاش درجا زدنشون برنمیدارن وبازم هر سری جنسای دیگه میارن🤦🤦🤦 این دور باطل هی ادامه داره....طرف تو مغازش هفته به هفته دشت نمیکنه....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ای جووون من 😍😍😍نازدونه عاشق فر موهای بچه هام🥰می تونی یه کرم مو بگیری براش بعد حموم یه کوچولو بزن ...

دیفن دختر برادرم یه فرفری هایی داره دل سنگو آب میکنه😂😍😍😍

اینقدر نازن که نگوووو فرفری هاشو می ریزه تو صورتش 

ووووی خدااا 

یه روز یادم باشه عکسش بفرستم 

سلام ♥️سخت ترین،تاریک ترین،تاریک ترین، تاریک ترین، تاریک ترین و پر زخم ترین سالهای زندگیمو از ۸۲ به ...

عزیزدلم💔💔💔💔💔واقعا دارم به این میرسم درد آدمو بزرگ میکنه...به قدری فشار رومه حس میکنم از درون واقعا دارم خورد میشم یا حتی رو به سفیدی رفتن تار موهام رو حس میکنم...

جیرانم الهی آروم شی و بیای برامون بنویسی🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مطالبه گر مال یک دقیقه شونه عزززیزم کلا طلبکارن 😁

اره اره 🤣🤣🤣🤣الان اقا بیدار شده جیغ میزد من با ترس از خواب پریدم میگم عسلی چی شده؟ میگه پلو پلو🤕🤕🤕ریختم تو بشقاب گذاست بالاسرش خوابید😬😬😬

دلم گرفت خاتون😔😔😢 چه تعبیر قشنگی جیرانم🥺😍🥺 از دردو رنجی که همراه با حس شعفه زیباترین و شایسته ...

چه متن پر از احساسی 

صبحم رو با حس خوب شروع کردم 🥰😘😘حاجت روا باشین الهی 

در کنار تفت داد آرد برای خانمای اینحام یه دعای ریزی بکنین اگر مقدوره 🙏🙏🙏🌷😘

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خودت جواب خودت رو دادی مهسان واقعا نمیشه من حق میدم بهشون کاربیرون خونه هم بیان کار خونه دیگه مخی بر ...

افرین منم همینو میگم 

شوهر منم اصلا حوصله ی دوبار گفتن نداره یهو دیدی غضب کرد پاشد رفت بچه موند و حوضش 🤣 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
از رو‌ ریپ بخدا تا اسم کاهو رو دیدم گفتم حتما این پست برای مستقل هست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقااااااا تو ...

وااای😂😂

مهسا اینا مثل شما نیستن😁

مگه همه جای مازندران مثل هم نیست؟

همه تون نارنگی یافا دوست دارین

همه تون مزه غذا براتون مهمه

بعد مهمونی جلسه میذارین که دستپخت طرف چطور بود؟