2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1284280 بازدید | 68966 پست
سلام پاییز جانم ♥️♥️بلا ب دور باشه عزیزمشاید مثل من سیستم ایمنی ضعیف شده باشه ها ؟چیزای مقوی بخور دخ ...

سلام عاطی جونم سینوزیت دارم چون درمان نمیکنم هی زود به زود سرما میخورم شیر هم میدم....غذا میخورم ولی همش تو این گرونی میره تو چاه😐😐😐🤣🤣🤣🤣 این مدت هم یکم تحت فشارم براهمین فسم زودی در میره وگرنه پاییز به این بیدها بادی نمیشد🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام عاطی جونم سینوزیت دارم چون درمان نمیکنم هی زود به زود سرما میخورم شیر هم میدم....غذا میخورم ولی ...

چرا درمان نمی‌کنی؟؟؟

مهم تر از خودت چیزی هست آخه 💔

همین شیر دادن هممونو از پا در آورده 😩

خدا بهت سلامتی بده 🤗🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ♥️سخت ترین،تاریک ترین،تاریک ترین، تاریک ترین، تاریک ترین و پر زخم ترین سالهای زندگیمو از ۸۲ به ...

وااای جیران 

تندتند خوندم آخرش طاقت نیاوردم رفتم اول خط آخر خوندم 😰😭😭

چقد ترسیدم برات 

نمیدونم چی بود ولی خداروشکر که تموم شد 😭

چه بابای خوبی خدا حفظش کنه اونوقت من😣😣😣😣

نارین جان 

اینو نگو

تو سه تا بچه داری

اونم نوع پسر

یعنی صدبرابز سخت تر

خدا حفظشون کنه

مطمئنا هرکسی جات بود همین میشد...

ب خدا من یدونه دارم، خیلی شده داد زدم

امروز کیک پختم نصف عمر من پای کیک پختن بس ک شوهرم میخوره...اومد گازو زیاد کرد دخترم

چنان جیغی از گلوم اومد دخترم فرار کرد 😩😲😲😲

بابا کره شده ۶۰ت اعصاب نمیمونه ک 😄 

@دیفن_باگوجه فرفری جان 😌 دخترم موهاش فر...قبلش باید اسپری گره باز کن بزنم تا شونه کنم 😌🤗از این ش ...

چقد دلم میخواد مهرسا رو ببینم مخصوصا اینکه گفتی فرهای ریز داره🥺🥺🥺

بچه ها شوهر من اصلا با پسرم کار درسی انجام نمیده کامل به عهده ی خودم هست یعنی بلدم نیس یه طرف خستگی ...

خودت جواب خودت رو دادی مهسان واقعا نمیشه من حق میدم بهشون کاربیرون خونه هم بیان کار خونه دیگه مخی برای فیزیک میمونه؟ نه والا...‌دیگه مخی برای شیمی میمونه ؟نه والا💃💃💃

چرا درمان نمی‌کنی؟؟؟مهم تر از خودت چیزی هست آخه 💔همین شیر دادن هممونو از پا در آورده 😩خدا بهت سلام ...

باید کوآموکسی۶۲۵بخورم که عفونت سینوسام خشک شن.... نه از من مهم تر که رو کره ی ماه هم نیست🤣🤣🤣🤣🤣

سلام خانما یکی از فامیل شوهرم زایمان کرده به نظرتون یه گل طبیعی با گلدون برا کادو ببرم یا شکلات فانت ...

مبلغی که میخوای بذاری براش چقد؟

@دیفن_باگوجه فرفری جان 😌 دخترم موهاش فر...قبلش باید اسپری گره باز کن بزنم تا شونه کنم 😌🤗از این ش ...

ای جووون من 😍😍😍

نازدونه 

عاشق فر موهای بچه هام🥰

می تونی یه کرم مو بگیری براش بعد حموم یه کوچولو بزنی

اما حتما بدون الکل و بدون عطر باشه که پوست و تنفس برگ گلمون اذیت نشه♥️

من جدیدا یکی گرفتم که ایرانیه و خوبه

فردا نگاه کنم اگه الکل نداشت، اینجا بهت می گم

باور میکنی من بار اول چنین صحنه ای رو دیدم اینجوری بودم😳بعد به منم یه کاهو دادن گفتن شروع کن😂منم پ ...

از رو‌ ریپ بخدا تا اسم کاهو رو دیدم گفتم حتما این پست برای مستقل هست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دقیقااااااا تو سیزده به در برای ما کاهو خیلی مهمه با سیر سرکه🤣🤣🤣🤣🤣 تازه آش دوغ با آش ترش و کباب هم باید باشه آخ مره وشنا بیه😭😭😭😭 بعضیا از شب قبل میرن تو جای خوب جنگل جا میگیرن🤣🤣🤣🤣🤣

سلام ♥️سخت ترین،تاریک ترین،تاریک ترین، تاریک ترین، تاریک ترین و پر زخم ترین سالهای زندگیمو از ۸۲ به ...

دلم گرفت خاتون😔😔😢 

چه تعبیر قشنگی جیرانم🥺😍🥺

از دردو رنجی که همراه با حس شعفه 

زیباترین و شایسته ترین تمثیل برای سوزاننده ترین درد ها 

💔💔💔

با وجود  درد بزرگی که  میدونم ،علت ،تمام نقاط تاریک زندگیت هم نباشه مسبب اکثریتشون هست جنگیدی  

و خوشحال ترینم که پیروز این میدان مثل همیشه توبودی 

جیرانم خدارو قسمش میدم به پاکانش 

به مقربین درگاهش

به حق مادر پهلو شکستمون ،

قسمش میدم به دل شکسته ی بندگانش ،

به پاکی قلبت

طوری مشکلاتت رو رفع کنه که

خودت هم متوجه نشی کی و چجوری برطرف شدن

چرا که خودش گفته خدای ناممکن هاست 

راستی میدونی چیشد 

امروز عصر داشتم میرفتم نونوایی با خودم گفتم فرصته یه زنگم به جیران بزنم 

دوست داشتم در آرامش و به دور از اعضای خونواده زنگ بزنم

تا اومدم بزنم بیرون یهو دیدم بچه ها اومدن دنبالم که مامان ماهم باهات میاییم، میخوایم خرید کنیم

خلاصه که قسمت نشدم تو تنهاییام زنگت بزنم گویا حال توهم  برای حرف زدن مساعد نبوده و من این اومدن بچه هارو میذارم  بپای اینکه خدا خودش حواسش بهمون به موقعیتمون هست

بعد خریدام رفتم نونوایی نوناموخریدم خواستم تو ماشین بشینم یهو به دلم افتاد گفتم  بزار آرد بگیرم نذر حضرت فاطمه کنم حلوا بپزم  این روزا شنیدم میگن خیلی مجربه این نذری  برگشتم دوباره یک کیلو هم آرد گرفتم

نذر میکنم  برات عزیزززم هم برای حاجت دلت،هم برای سلامتیت ، هم برای حاجت خودم ،🤲🏻🤲🏻فردا حلوا درست میکنم خیرات میکنم از آردمم یه مشت جدا به عنوان گروووو نگه میدارم تا خود خانم حاجتمونو بده انشالله  🤲🏻🤲🏻🤲🏻بعدش با اون آرد گرویی هم حلوا میپزم  

به امید اونروز 🥰🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c