2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286289 بازدید | 69171 پست
هزینه خونه همیشه به عهده همسرم بوده من ازش پول میگیرم 😇مثلا این ماه بعد از چند وقت ادکلن و وسایل آر ...

آره واقعا.. کاش همه بتونن همچین زندگی داشته باشن. خیلی بده باز ماها بزرگیم میتونیم خودمونو کنترل کنیم ولی بچه ها دلشون میخواد. 😢😢😢

آره خیلی من خودم توی بازار دوستای زیادی دارمدیدم از کجاها شروع کردنو الن چطوری کاسبی می کننمی دونم ...

دمش گرم،،،،من خودم میزدم پای خودم مثلا میگفتم این خوب نیست نخرید یا فلان رنگ بهت میاد ندارم،😥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بقیه مشاغل نمیدونم ولی تو شغل هایی که من بودم مشتری چه مرد بود چه زن با فروشنده خانم راحت تر بودن 

درک کردن مشتری خیلی مهمه 

آراستگی و تمیزی فروشنده و مغازه خیلی مهمه 

تغییر دکور ویترین با توجه به فصل و مناسبت ها هم مهمه 

یچیزایی تو یک شب مد میشن باید حواستون به این ها هم باشه و نه که خیلی هزینه کنید اما حتما برای فروش بیارید 

اگر دایره ارتباطی گسترده دارید میتونید فروش رو اول از منزل شروع کنید بعد مغازه بزنید 

همین امروز به یکی پیشنهاد فروش بدلیجات دادم 

کیلویی سه تومن میخری حداقل سه کیلو باید خرید که با ارسال و همه چیش بشه ده تومن 

یکم زبون داشته باشی دایره ارتباطی گسترده داشته باشی ، باشگاه و آرایشگاه بری راحت میتونی بفروشی 

ققنوس

بعد عاطی کاسبی خیلی سخته کل مغزم درگیره،,,,یه بار میبینی جنس خوب درنمیاد،،،،سایز بزرگ میره کوچیک میمونه،،،چونه زدن با مشتری،،،،امروز میبردن ماه بعد میان عوض کنن،🤨نگران سرما و گرما باشی،،پنحشنبه جمعه باید جایی نری چون بازار بهتره

دمش گرم،،،،من خودم میزدم پای خودم مثلا میگفتم این خوب نیست نخرید یا فلان رنگ بهت میاد ندارم،😥

واقعااا🤣🤣🤣🤣

بهش گفتم 

الن برنامه خرید ندارم

گفت تو ببر اصلا پولش رو بعدا بیار شتابی نیس

هر وقت تونستی پول بیار ضرر ک نمی کنی

میگه من ک از اینجا برم

تازه یادم می کنی و میگی کاش الن فلانی بود

🤗 🤗 🤗

جا داره جا داره فقط باید از آبروی اکانتت بگذری که خرجش یه سیم کارته

پس راهی نموند جز دعای شما دوستان 

تا صبح 

همگی هیات دعا براه کنیم برا نمرات فرزندان ایران زمین 😂

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بچه های مدیریت،تو‌ مسائل مالی، مخصوصا تو کار آزاد دهنشون رو که باز میکنن من میفهمم راست میگن یا دروغ ...

آره واقعا همینه بابام الان 40 ساله کاسبه بازار. قبلا تولیدی داشت اوایل دهه ی هشتاد افغان ها دستشون تو کار اونا زیاد شد و مجبور شد جمع کنه. الان واقعا میترسه جنس بیاره یا حرکتی بزنه میگه این بازار رو آبه.. داداشم جوونه و دنبال افزایش یه شبه ی سرمایه بارها خواسته مغازه شو بزرگتر کنه نمیذاره میگه ماهی 50 اجاره تو این بازار خیلیه.. عید همه خرید میکنن تا برج 3 بازار خرابه ما میگیم گدا بهارچون همه پولشون رو خرج لباس،خوراک عید کردن.. باید پس انداز داشت. 

شمالم میگن مهسانمن هر دفعه قنادی شهر همسرم رفتم گفتم نون خامه ای میخامباور میکنی خجالت کشیدم؟😂گفتم ...

جدی 

فکر میکردم فقط ما رمزی حرف میزنیم 😀

واقعااا🤣🤣🤣🤣بهش گفتم الن برنامه خرید ندارمگفت تو ببر اصلا پولش رو بعدا بیار شتابی نیسهر وقت تونست ...

اره،😐من بردم شهرستان نتونستم بفروشم یهو شوهرم و مردا اومدن خونه ،،،پسرعموم زد مسخره بازی اما شوهرم خیلی شیک و مجلسی همه رو کرد تو پاچشون گفت هر وقت داشتید پول بدین،،یعنی جوری کاسبی میکرد من از خندع نفسم درنمیومد،،،،همین از خونه بیرون رفتن شماره کارتم واسشون فرستاد همه تا دو روز تسویه کردن،،،،میگه تو کاسب نیستی من مغازه بزنم تو رو میبرم فقط حواست باشع دزد بهم نزنه،🙄

شاید بشه با ۷ یا ۸ تومن خرج یک خانواده ۴ نفره رو جمع کرد ولی قطعا لاکچری نیست و خیلی چیزها رو نمیشه ...

خواهر ما دو نفر و نصفیم😅😅

خیلی چیزها نمیخوریم یا حساسیت داریم مثل باقالی یا اصلا دوست نداریم مثل نخودفرنگی اینها رو جهت مثال گفتما. 

جهت سالم خوری خیلی چیزهای شیرین و چربی طور نمیخوریم مثل مربا، حلواشکری، خامه اینها 

غذای فست فودی بسیار کم.... گالباس، ژامبون، ناگت و اینها صفر فقط همبرگر و بندری(خودم پز)، فلافل و اینها. 

مصرف گوشتمون ۲درصد بگیر در ماه.... چون من گوشت خور نیستم گوشت قرمز منظورمه....فقط برا شوهرم درست میکنم. 

خلاصه خیلی چیزها هست که مصرف نداریم و خیلی کم هاااا... مثل ترشی جات و خیارشور. 

رستوران فقط ماهی یه بار میریم.... یک ماه فست فود یک ماه کوبیده جوجه..... گاهی هم میشه همون یه ماه هم نمیریم😅

ولی خرج خوراکمون زیر ۷تومن نمیشه بلکم تا ۱٠هم میره. 

راستی  هزینه مهمان هم صفر. 

پس من چطور باور کنم مخارج اونها رو که کمتر هست و لاکچری میخورن مهمان هم میدن.

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزمممن امتحان ندارنولی خیلی از دبیر شون می نالهمعلم خصوصی پرش هم گرفتماستادفیزکش خوب نیسدیگه ...

معلم پسر منم با اینکه گویا باهوشه اما بیان خوبی نداره 

پسرم میگه انتقالش پایینه 

من فعلا از همین کانالا براش جزوه میارم نمونه سوال ...

واقعا حس میکنم وقت کم میاره 

الان یه هفته اس کلاس ورزش هم نمیره 

زودم خسته میشه چشاش 

نارین منم همینم هم دوست دارم بچه هام در سن رشد تغذیه عالی داشته باشن هم خساب کتاب دارم همش با حقوق 2 ...

مهسان

ببخشید

همسرت مگه راننده ماشین سنگین نیست؟

چرا حقوق ۲۰-۲۲؟

یا شاید شغلشو اشتباه خوندم