2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286230 بازدید | 69171 پست
دقیقاااا خیلی هاش دروغه و با عقل جور نمیاد بارها بارها گفتم با پنج و شش نمیشه زندگی خوبی کرد(خورد و ...

شاید بشه با ۷ یا ۸ تومن خرج یک خانواده ۴ نفره رو جمع کرد ولی قطعا لاکچری نیست و خیلی چیزها رو نمیشه خرید😐

ما هم ۴ نفریم و ساکن مشهد یک محله متوسط رو به بالا  اهل بریز و بپاش هم نیستیم🙄 یعنی راستش پول آنچنانی نمیمونه هزینه های رفت و آمد نداریم چون همسر جان بازنشسته شده  پسرها هم دانشگاهشون خیلی نزدیکه پیاده میرن😘

هزینه های دیگه هم با حساب و کتابه 

ولی این ماه ۱۲ تومن هزینه خونمون شد فقط یکبار رستوران رفتیم ۱۴۰۰ دیگه تمام 😐

چند باری هست از دیلی مارکت خرید میکنم میشه مثلا ۷ تومن ۸ تومن تو دو ماه از حقوقمون کم میکنند😏 تا بیست تومن اعتبار خرید داریم🤗

حقوق همسرم حدود ۳۸ تومنه ۱۶ تومن قسط داریم ۱۲ تومن خرج خونه میشه 🤔

بقیش هزینه دانشگاه و کلاس و آزمون و کتاب و خیلی چیزای دیگه یه مقدار خیلی کم پس انداز میکنیم اونم همیشه وقتی کم بیاد مجبوریم از روش برداریم 🥲

من باکس جدا ندارم هزینه خونه و قسطها که کم بشه بقیش هر چی لازم باشه خرج میکنم 🤭مثلا دندانپزشکی هزینه لباس و کلاس بچه ها و بقیه چیزا

همسرم با پول بازنشستگی و فروش طلا و رهن یه خونه کوچیک خرید که ۲۸۰ رهنشه پول اونم باید بزاریم کنار ولی خوب نمیشه واقعا از پارسال نتونستم کنار بزاریم 😒

برای خورشید پس از شبهای طولانی
بیاری بریزی وسط که اصلا نمیشه آجیل رو باید دونه ای داد از این به بعد 😬😬😬من که بچه هام همه چیز رو ...

نارین دختر من بویایی بسیار قوی داره 

اجیل رو بزاری کابینت پیدا میکنه 

بعد میری میبینی تهش دوتا دونه بادوم زمینی مونده 

دیگه چند وقته هرچی میخرم تقسیم بر چهار میکنم میدم ببر بزار تو میزش 

بازم با اینکه یاد گرفته اندازه بخوره بازم مثلا اگه برا پسرم ده روز بره دخترم پنج روزه تمومش کرده بعد عین گربه ی شرک میکنه چشاشو باز مجدد سهمیه میدم بهش 

در کل اسم سهمیه است وگرنه نمیشه خب بخواد و بگم نه ... 

کلا دوست داره بشینه یکجا چند مدل رو بخوره پاشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان پسر من دو سالش نشده شیشه ی با ومو ببینه دیگه غذا نمیخوره همش باید بادوم بخوره یا امروز یه ربع ب ...

اره بابا هرچی بزرگتر میشن دستورات و خواسته ها بزرگتر 

شاید بشه با ۷ یا ۸ تومن خرج یک خانواده ۴ نفره رو جمع کرد ولی قطعا لاکچری نیست و خیلی چیزها رو نمیشه ...

پسر شما قصد مهاجرت داشت درسته ؟

خداروشکر که پولا همیشه برا رشد بچه ها خرج بشن حالا چه رشد جسمی چه علمی ..روحی ...

پول پیش خب از مستاجر جدید میشه گرفت داد به قبلی که .

شاید بشه با ۷ یا ۸ تومن خرج یک خانواده ۴ نفره رو جمع کرد ولی قطعا لاکچری نیست و خیلی چیزها رو نمیشه ...

ما هم لاکچری زندگی نمی‌کنیم فقط در حد متوسط نصف بیشتر درآمد می‌ره بقیشم میره پای پیش بینی نشده کثافت،🤐

من واقعیت حرف خیلیا رو اونجا حتی قبول ندارم اتفاقا دوسشونم دارم ولی خب ،،،،،،فکر کنم به جیران و رد گفتم ،،،اونور و فقط یعضیا رو بخونید وگرنه آدم دیوونه میشه مخصوص باید دهنتم ببندی هیچی نگی

پسر کی میخاد مهاجرت کنه؟؟؟؟؟منم ببره

کجا کجا 

فعلا پسر مردم که شب بغلش هستی رو دریاب 

دوتام کپی رایت شده داری عشقم 

بیا بشین چمدونت باز کن 

کجا کجا فعلا پسر مردم که شب بغلش هستی رو دریاب دوتام کپی رایت شده داری عشقم بیا بشین چمدونت باز کن

پسر مردمم میبریم اصلا خونوادگی میریم بالاخره پسرش اونور به خونواده احتیاج داره ما رو به عنوان خونواده خونده ببره

هزینه خونه همیشه به عهده همسرم بوده من ازش پول میگیرم 😇

مثلا این ماه بعد از چند وقت ادکلن و وسایل آرایشی سفارش دادم حدود ۱۲۰۰ شد ولی گفتم ۱۵۰۰ شده 

خودم پس انداز مخفی دارم ولی زیاد نیست 🫠

همسرم خودش پول کنار میزاره همیشه☺️ که من بهش کاری ندارم از اول خودش اهل پول کنار گذاشتن بود 🙂

ولی من تازه ۵ سالیه که این کار رو میکنم🙃 اونم بچه ها کم بیارن باز بهشون قرض میدم وقتی باباشون پول نمیده یا نمیخوان ازش بگیرن 😍🥰

خلاصه زندگی تو ایران همش استرس و حساب کتابه همش باید دنبال یک قرون دوزار بگردی که از تورم جا نمونی 😐🤐🤨

یه بار به همسرم میگفتم دلم میخواد برم تو یه فروشگاه خرید کنم و اصلا نگاه نکنم چی چنده فقط اگه خوشم اومد بخرم🥳🥳 بدون توجه به قیمتش😎 اونم میگه خواب دیدی خیر باشه عزیزم 🤪

گاهی واقعا کم میارم  پس کی میتونیم مثل آدم زندگی کنیم 🥲🤕🫤😟

پسر شما قصد مهاجرت داشت درسته ؟خداروشکر که پولا همیشه برا رشد بچه ها خرج بشن حالا چه رشد جسمی چه علم ...

بله عزیزم اگه خدا جون بخواد و درست بشه کارش 🤲🤲

ولی خوب پروسه طولانی هستش و البته هزینه بر 😏

باور کنید شب و روز تو فکر آیندشونم یک بار سنگینیه رو دوشمون 🥲

پسر شما قصد مهاجرت داشت درسته ؟خداروشکر که پولا همیشه برا رشد بچه ها خرج بشن حالا چه رشد جسمی چه علم ...

بله میشه پول مستاجر رو دست به دست کرد ولی راستش نمیخوایم دیگه بدهی داشته باشیم میخوام دور و برمونو  خلوت کنم دیگه نمیخوام همش فکر پس انداز و جمع کردن باشم پس کی زندگی کنیم 😐🙄😒

ما هم لاکچری زندگی نمی‌کنیم فقط در حد متوسط نصف بیشتر درآمد می‌ره بقیشم میره پای پیش بینی نشده کثافت ...

یه بنده خدایی میگفت سال سختی داشتیم بیشتر از حقوقمون قسط داشتیم 

بعد یه چی تو مایه های دستاورد سالانه گذاشت 

من بیکارم خب 

نشستم محاسبه کردم 

مجموع رو تقسیم بر ماه کردم، شد ماهی هفتاد و پنج میلیون پس انداز 

وام و اینها نبودا 

من که زندگیم با حقوق کارمندی میگذره، هیچ، مامان من که درآمد هفت هشت تا مغازه خفن دستشه، (حساب کتابش دست منه) ، واقعا قد نصف بچه های تاپیک مدیریت، پس انداز نداره😁😁😁😁 

هزینه هاش بالاست ولی مثلا قد اجاره چهار تا مغازه است. 

بعد مثلا جالبه. خب دیگه من خودم کاسبم، کاسب زاده هم هستم، مغازه خوبه، ولی مثلا مغازه خفن خوبه. مثلا شما با هفت هشت ده تومن تو تهران نمیتونی تجاری به درد بخور بگیری که. حتی تو شهرهای بزرگ. بعد طرف می‌ره تو دیوار نگاه می‌کنه میبینه مغازه هست مثلا سه تومن، میاد میگه این مغازه سه تومنی رو خریدم بعد مغازه لخت و خام سه تومنی رو یهو اجاره میده تو خیالاتش ماهی شصت هفتاد تومن، صد تومن🤣 

لامصب اون مغازه اجاره اش خیلی باشه ده تومنه که نیست.‌ 

اون مغازه ای که اجاره اش بالای ماهی صد تومنه، حداقل حداقل بالای پنجاه شصت میلیارد میارزه. کلا اجاره تجاری تقریبا پایینه مگر مغازه ای که گرفته باشه روپا باشه با وسایل و مشتری و اینها اجاره بدی یا لوکیشن انقدرررررررررر مرغوب باشه که اجاره بالا بره که خب قیمتش بالای متری چند میلیارده

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️