2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1287074 بازدید | 69192 پست
خب معنی بدی نداره که تقریبا خیلیا اونور همینکارو میکنن

بله معنی بدی نداره، اما چند بار به خاطر همین خوردن و نخوردن به معصومه تیکه انداختن یا تاپیک تعطیل شد، شاید معصومه جون جانب احتیاط رو رعایت کردن

جدیییی پس مشکل از پایه س مهسان اصلا در این مورد نابودم و همین مسئله هم انگیزه م برای رانندگی کردن رو ...

پس من چی بگم همیشه ی خدا شوهرم اذیت میکنه 

میگه مهسا میبرمت چهارتا کوچه اونورتر پیاده ات میکنم ببینم میتونی خونه رو پیدا کنی 🤣🤣خالا به این شدت گیج نیستم ولی اصلا تو ذهنم ثبت نمیشه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا خوب نشد اصلا برا من خمیر کردن خیلی سخته واقعا کت و کول میخاد که من اصلاااااا ندارم مهسان من خیلی ...

نارین مگه چند کیلو ارد میخای همیر کنی بنیه چیه خواهر جان 

خوشگل خانوم این جیران خیلی لوست کرده کلا یه ربع وقت میخاد ورز دادنش سریع درست میشه انقد لطیف هس دوست داری بازی کنی باهاش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
پیاز رنده شدهسیر رنده شده سبزی ماهی که من نمی ریزم به نظرم بدون سبزی خوشمزه تره کشمش(اختیاریه ولی مس ...

ممنون عزیزم برام نوشتی 🌸🌷

این مواد رو داخل شکم ماهی میریزین؟

خدایا شکررررت 😙
بله همینطوره.لهجه فرق میکنه😉اون روز یه کلیپ نگاه میکردم، خانم تورک بود آقا فارس، بعد خانم میگه عن ا ...

😂😂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

این خمیر اصلا بنیه نمیخواد بده دست بچه ها هم بزننبزار بچه ها کمک کنن اونا هم کیف میکنن

پس کلا من یه چیز دیکه درست کردم احتمالا 

باید یه بار دیکه امتحان کنم

شاید هم بخاطز آرد سنگک بود 

ممنون عزیزم برام نوشتی 🌸🌷این مواد رو داخل شکم ماهی میریزین؟

بلهه 

اول که ماهی رو کباب میکنی آخراش که دیگه داره آماده میشه حشو رو میزنیم تو شکم ماهی که حشو نسوزه 

فقط یکم گرما بخوره کافیه

الماس دوست داریاای کلکامیدوارم خدا چند تا چند تا الماس بهت بده

الماس و جیران و بارون و... 😍🥰به بهههه 

کیه که همچین ترکیب خفنی رو نخواد 🥰😍😄

ممنونم همچنین به شما 🌷

خدایا شکررررت 😙
نارین مگه چند کیلو ارد میخای همیر کنی بنیه چیه خواهر جان خوشگل خانوم این جیران خیلی لوست کرده کلا یه ...

والا مال من لطیف نبود همش هم می چسبه به دست اعصابم خورد شد 

والا کت و کول میخاد😅