2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1285190 بازدید | 69072 پست
ای جانم پس جیران الکی پز میداد فلان باغو به اسمت کرده😄😄😄😄خوبه من گولشو نخوردم آخه خیلی پیگیرم بو ...

نههه این حرفا چیه 

من با این حالم که نمیتونم برم به املاکم سرکشی کنم که

فعلا استراجت مطلقم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با اجازه یهاجون.یعنی فقط با کار کردن نمیشه اضافه کرد با نخوردن میشه اضافه کرد(پس انداز کرد) در حالت ...

ارهههه راس میگی،

من حس کردم اون آتماز یعنی نمیندازه

وآتاریعنی میندازه🤔

نگو آرتماز و آرتار بود😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

من قبول دارم که خیلی باحوصله نیستم بیچاره غر زیاد میزنه ولی زود هم راضی میشهمن گاهی لج میکنم باهاش ی ...

پسرمنم همینه زود قانع میشه و حتی همین بوسیدنشونم شبیه همه میگه با کدوم دستت غذا درست کردی بوس میکنه دستامو🥺خوبه همینطور پیش برو.بچه همینه حق هم داری مسئولیت وهندل کردن سه تا بچه خیلی سخت وانرژی بر هست بلاخره آدم گاهی خسته میشه وکم میاره‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قصه قبلا زیاد می خوندم براشون خیلی وقته نخوندم خیلی تاثیر گذاره عاشق داستان های تاریخی و مذهبیه

پس یه کتاب تو این زمینه بخر وبهش کادو بده😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من تو ادرس خنگم مهسا😂تو دلم حق رو به شوهرم دادم ولی در عمل به خودم حق دادممیتونستم بگم عععع حواسم ن ...

🤣🤣 

یه کلاس برامون بذار

من بودم کلی عذرخواهی هم میکردم تا اخر عمرمم عذاب وجدان باهام بود 

ارهههه راس میگی،من حس کردم اون آتماز یعنی نمیندازهوآتاریعنی میندازه🤔نگو آرتماز و آرتار بود😅

بله همینطوره.

لهجه فرق میکنه😉

اون روز یه کلیپ نگاه میکردم، خانم تورک بود آقا فارس، بعد خانم میگه عن اَشاقیا، مرد میگه حرف زشت نگو و... خانم میگه بابا میگم یعنی پیاده شو. یه کلمه هستا اما معنی متفاوتی داره.😊😊

ما تورکی به لباس یا هر چیزی که کثیف هست چی میگم، اونو پیش یه فارس بگیم، واویلا میشه🤣🤣🤣🤣

ممنون عزیزم من عاشق فیلم هندی هستم🥰🥰🥰🥰 قفلی هم بزنم یهو میبینی یه فیلمو ده بار میبینم. ..... خدا ...

جان خودت عشق و عاشقی همش تو فیلم هاس 

تو واقعیت تو شوهر نمیبینی که وقت کنه بهت عشق و عاشقی کنه چون همش سرکاره 😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
جان خودت عشق و عاشقی همش تو فیلم هاس تو واقعیت تو شوهر نمیبینی که وقت کنه بهت عشق و عاشقی کنه چون هم ...

وای نه تو رو خدا 

بگذار یه دونه برای من بمونههههههههه تولوخداااا

حق من نیست ناکام بمونممممممممم😅😅😅😅😅😅