2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1286071 بازدید | 69171 پست
پاشم برم ختم 🥲 به شادی بری جیران ممنونم ممنونم ختم کیه؟؟؟ همون عزیز مادرشوهر آخی🤣🤣🤣

الله رحمت السین🥹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا عین همن بابااا جز محل خونه

از نظر تیپ شخصیتی شبیه هستن 

خدا داند 

مثلا یاسی از شوهرش جدا شده جای کانادا اومده خونه مجردی گرفته؟

وای وای یاس و لیلیثث اینا رو بخونن میگن واه واه چقد درگیر منید 😂

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خوش اشتهام هستن لامصبا🤣میدونی چی بده؟اینکه ما که اون سمتو نمیبینیم😂🤪

مام کم پزشو نمیدیم ها البته اونایی که جنیفری ان 🤣یه دوست بیشعوری داشتم بلانسبت جمع .همش مانتو شلوار تنگ میپوشید و موقع راه رفتن قشنگ از عمد میتابوند 

یبار طاقت نیاوردم گفتم چرا اینجوری میکنی 

میگفت جهت دق مرگ کردن بغضی مردها که نگا چی دارم اما نمی ...

سلام رکین جان این شخصیت از اینکه تحت ظلم و شکنجه باشه لذت میبرهطلاق و وکیل و … همه حرفهیه لقمه نون ب ...

مستقل یه اسمی هم داشت اینایی که عاشق زندانبان خودشون میشن سندروم استکهلم بود؟چی بود ؟حالا اون خانوم رو نمیگم همینجوری به ذهنم رسید

این دو تا رو هم دیدم عزیزممیگم خیییلی فیلم هندی دیدم و نگاه میکنم کلا آخر هفته یا تعطیلیا با همسر جا ...

استایل ورزشکاری داره. 

ولی خدایی اینو کلی میگمااا بعد ازدواجم رو کسی نتونستم کراش بزنم🤣🤣🤣🤣.... قبلا که مجرد بودم اوووووو تا دلت بخواد😅😅😅...... ولی فقط بازیش و حرکاتش خوشم میاد ولی کراش نتونستم بزنم روش.... قبل ازدواج چرا شدیداااا کراشم بود🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
خدایا بیست و چهار ساعت منو سی و شیش ساعت کن میام سایت، کارام از دستم در می‌ره میرم سر کارام، سایت از ...

وای از دست تو 

وای ازدست تو 

هرچی ادم میخواد پست تو رو جدی بخونه اخرش باید ختم به خنده شه