2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1224246 بازدید | 63263 پست
خوب کردی. وقتی داری نیاز به خرید نیست. شومیز و دامنم خیلی شیک میشه 😍

اهووووم ببینم چی پیدا میکنم که منو شاه پریون کنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نارین یه عالمه لباس خونه مادرشوهر دارم همه چی دارم اونجا کتابخونه شوهرم هنوز نصفش اونحاست، کمد دیوار ...

چه خوب 

چقد باتدبیر چه قدر باسلیقه 

چقد لباس دار😅

من چندساله به خودم میگم یه دو دست لباس بزارم خونه مامانم اینا هنوز به مرحله عمل نرسیده😆😆😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@مامان_سبحان7 مامان جان وبقیه دوستان توی کرج جای خوب برای فیبروز ابرومیشناسیدکارش خیلی خوب باشه دنب ...

سلام آگرین جون ، والله من هم جمع دوستان رو خیلی دوست دارم ولی من هم اصلا وقت نمیکنم بیام . 

عزیزم من جایی رو نمیشناسم اصلا . 🥰🥰🥰🥰

@مامان_سبحان7 مامان جان وبقیه دوستان توی کرج جای خوب برای فیبروز ابرومیشناسیدکارش خیلی خوب باشه دنب ...

سلام آگرین جون ، والله من هم جمع دوستان رو خیلی دوست دارم ولی من هم اصلا وقت نمیکنم بیام . 

ذات آدما خیلی مهمه.. مادرشوهر من چند وقت پیش بهم گفت بریم عیادت خواهرم منم خوش و خرم تیپ زدم گفتم بر ...

وااای مهسااا تو هم مثل من خنگی 🤣🤣🤣

البته اینقد خوبیم که  از درک بدی ها عاجزیم

نمیدونم واقعا پفش خیلی خوب بود مادر شوهرم یجور پیراشکی خونگی درست میکنه میگفت بگو چی زدی موقع پیراشک ...

🤣🤣🤣🤣

بخدا تو باید به جای مهران مدیری طنزهای نود قسمتی بسازی 

آخی🤣🤣🤣🤣🤣 خیار 😁😁😁😁😁 بهش بگو یه خاله خیاری داره🤣🤣🤣🤣این پسرت عشق منه وای عاشق اینم بچه م ...

عاشق خیاره. میگه ایاخ. 😂😂دقیقا هروقت ذوق میکنه واسه خیار یادت میفتم. از این خیار آیه تیغ دار هستن عاشق اوناس😆😆

اوایل میگفت مامان جوابشو ندادم گفتم بگو مهسا الان اسمم میگه باباشم یکی در میون بابا میگه بیشتر اسمشو صدا میکنه😁😁😁

وااای مهسااا تو هم مثل من خنگی 🤣🤣🤣البته اینقد خوبیم که از درک بدی ها عاجزیم

آره بابا... تازه دارم یاد میگیرم زرنگ شم. قبلا هرکی هرچی میگفت به روی خودم نمیاوردم.خیلی وقتا متوجه نمی‌شدم. الان شوهرم منو روشن میکنه🤣🤣🤣

همینجوری شم قشنگی... 😍😍البته منو نبردی کوچه خلوت ولی خوب😁همشهری های من همه قشنگن. 😉😉

اااااا ندیدی هروقت بودی میریم خونه یکی.ته فدا😘😘😘😘

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلامب همه ♥️♥️♥️🥲دیگه رو پست شما ریپ زدم..۵۰۰۰رو خورده ای پست نخوندم 😏😏😏ممنون از محبت همتون 😘♥️ ...

سلام عزیزم 

انشالله که زودتر خوب میشی عزیزم 

سرما خوردگی ها چه بد شدن واااای خدا 

مثل اینکه کرونا هنوز هم هستش🥴🥴