خوب سلام سلام من از سرکار الان امدم گفتم پیامها رو یکجا جواب بدم چون موضوعات یکی هست
نازنین جان
@goli8080   جان
@مهسان اندیشه جان
@تبسم۹۳ جان
@پاییزمهر جان
نمی دونم چرا هیچکس ابی نشد🤔🤔
بله چون میدپنم مرگ واقعیته منم بهش فکر کردم چون ازش کریزی نیست. بعد با خودم تصمیم گرفتم من هیچ خرجی نکنم نهایتا میخوان از کسی قرض کنند بعد به من بگن خونه رو زود خالی کن با پول خونه، بدهی رو بدیم
این عاقلانه تره چون مطمئنم بهرحال اینها از من میخوان که خونه رو خالی کنم حرفش افتاده که به دخترا از پول پیش خونه فقط ۵۰ تومن میرسه
منم گفتم نمیشه که هم من خرج مراسم بدم هم پول پیش خونه رو از دست بدم.... گور بابای حرف مردم و تصمیم هم دارم اصلا خونه نمونم که کسی بیاد خونه مون هی شام و ناهار و میوه و خرما و حلوا.... کمبود ویتامین سالشونو خونه ما جبران کنند حتی نمیگذارم یک روز خواهرم بمونه چون روزیکه گفتم بیا چند روز در هفته بمون که من بتونم برم سرکار، گفت من خودم خونه زندگی دارم باید بره سر همون خونه زندگیش
این که از این ، برنامه هم بعد ۱۲۰ سال اینه اما دعا میکنم قبلش بتونم یک خونه حتی ۵۰ متر بخرم مامانمو ببرم توش دلش اروم بشه چون برادرم که العی خیر نبینه بدجور داغ خونه رو گذاشت رو دلش و متاسفانه همین فامیل حرف دربیار ما ( که میگید به حرفشون توجه نکنم و البته دیگه برام مهم نیستند واقعا) انقدر بهش برای همین خونه نداشتن زخم زبون زدند که حد نداره
اینم از این امیدوارم فقط بتونم سقفی بالای سر بخرم و به سلامتی خودم و مادرم برسم الان چند ماهه که دیگه واقعا اون روکین سابق نیستم دیگه به خپاهر برادرم خیلی کم اهمیت میدم زنگ نمیزنم اگر اونها نزنند و خیلی کارهای دیگه که قابل ذکر نیستند....دو سه ماهه دارم تمرین میکنم...امیدوارم دوام داشته باشه و این رفتار در من نهادینه بشه
دیگه ببشید که پیامهام تلخ بودن ان شاالله از این به بعد خوشی برای من و همه شما در پیش باشه