2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1214045 بازدید | 62684 پست
دانشگاه مازنداران بودی دیفن؟ بابل چطوربود؟

نوشیروانی بودم عزیزم

بابل کلا بد نبود برای من، چون اونجا مستقل شدم و روپای خودم وایسادم

اما بافت فرهنگیشون رو دوست نداشتم، حداقل برای دختر دانشجو خوب نبود، مزاحمت، حرفای زشت و این داستانا رو خیلی زیاد داشتیم.

عزیزم میدونم خیلی سختهمیدونم الان شرایط روحیتون خوب نیستمن شبایی رو گذروندم که فکر میکردم برام صبح ن ...

ممنونم از دعای خیرتون عزیزم، هزار برابرش سهم خودتون و عزیزانتون،

همسرم به خاطر تصادف و عملی که روی زانوش شد یه سال خونه نشین شد،تازه یه ساله که سرپا شده 

تازه یه ساله که  زندگیمون داشت روال عادی شو پیش میگرفت که اینطوری شد،الانم نگران خودشم هر چند خود داری میکنه و حرفی نمیزنه ولی میدونم دلش خونه انشالله بتونه باهاش کنار بیاد قبل عمل شوکه شده بود همش تو خوش بود میگفت کاش همه ی اینا خواب باشه یکی بهم بگه اینا خوابه😭😭😭😭الان از نظر روحی کمی بهتره  فقط نگرانه میگه خدا کنه خوب بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از دعای خیرتون عزیزم، هزار برابرش سهم خودتون و عزیزانتون،همسرم به خاطر تصادف و عملی که روی زا ...

عزیزم با توجه به شرایطی که میگید حتما بعد از بهبودی همسرتون، در فکر بهداشت روانشون هم باشید

سعی کنین از یه مشاور، روانشناس یا فرد متخصص دیگه کمک بگیرید، چون خونه نشین شدن و تحمل درد و رنج فراوان و بودن تو محیط بیمارستان در کنار دوری از شما و دختر گلتون شرایط سختیه براشون

همینطور معمولا ازدست دادن یک عضو، ولو یک عضو درونی که واقعا نبودش دیده نمیشه بار روانی سنگینی داره و نیاز به حمایت داره.

اره همسر منم خونگیه کل روز خونه اس به زور نیم ساعت فرستادم رفته به مادرش سر زده باز سر ساعت برگشتع

چون ماها هم خونگی هستیم دیگه... میدونن زنشون خونس اگه ما خونه نباشیم دلخوشی ندارن واسه خونه اومدن. 

@khanommaryam    

سلام عزیزم میشه یه عطر خوب مردونه معرفی کنی کادو میخوام بگیرم و اینکه بگی چجوری بفهمم اصله؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام تو سکه ی امامی تفاوت قیمت سکه های زیر ضرب ۸۶ مثلا ۸۲ و۸۴  چی هست.

یه بنده خدایی دوتا سکه از درگاه تحویل گرفته.

سومی روبه ندادن.گفتن باید ۱۵ تومن هزینه س دادرسی بدی تا سومی رو تحویل بدیم.

برای همین ها هم سه سال هست صبر ‌کرده کسی راهی برای ا ن ۱۵ تومن نداره.

الان عضو کمیته امداد هست اما چون درخواست سکه ها قبل از عضو بوددن کمیته هست قاضی قبول نمیکنه و ۱۵ تومن رو میخان .

کسی راهی میشناسه؟

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
ممنونم از دعای خیرتون عزیزم، هزار برابرش سهم خودتون و عزیزانتون،همسرم به خاطر تصادف و عملی که روی زا ...

خدا بزرگه از ته قلبم دعا میکنم که حالش خوب بشه و شرایط روحی خوبی پیدا کنه.

شما فقط باید بهش عشق وحمایت بدید..انشاالله که بهتر هم میشه حال روح و جسمش

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
چون ماها هم خونگی هستیم دیگه... میدونن زنشون خونس اگه ما خونه نباشیم دلخوشی ندارن واسه خونه اومدن.

اره والا بهتر که حالا خونه ان 

کجا برن 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
@khanommaryam سلام عزیزم میشه یه عطر خوب مردونه معرفی کنی کادو میخوام بگیرم و اینکه بگی چجوری بفهمم ...

کِرَد اَونتیوس مردانه . دیور ساواج . گوچی . اینا رو همه مردها میپسندن . اک خاستی عطر بخری بهش میگن پرفیوم یا همون روغن معطر . بسته به قیمتش میتونه شیشه ۵ گرم ۱۰ گرم یا هرچقدر خاستی برات پر کنن . اگر ادوکلن خواستی بخری اصلش خیلی گرون در میاد . البته ادوکلن فیک با کیفیت هم هست . مارک زیفوید یا نتوورک . برای اصل یودن هم بنظرم عطرو انتخاب کن بگو بهت اسپری کنه . حداقل ۲۴ ساعت باید بوش روی لباست بمونه . اگ بعد از یکی دوساعت بوش رفت ب درد نمیخوره . یکی دوروز قبل برو تست کن بعد برو بخر. در ضمن اکثر آقایون عطرهای ملایم رو دوست دارن 

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

@golshifteee سلام عزیزم خوبی؟ نمی‌خوای از مدیریت رستوران و غذای پنج شنبه جمعه برامون بگی؟؟؟ 🤣🤣🤣� ...

سلام جیران جانم 

اول معذرت بابت اینکه دیر پیامت و دیدم 🥲🥲 

اومدم تو اعلان هام دنبال دختر. شمالی میگشتم که تگ شما رو دیدم عزیزم 

😇😇😇😇 دیگه والا آدم پشیمون میشع هر چی مینویسه یه چی ازش در میارن ولیییی من چقد احساس مدیریت هزینه داشتم 🤪🤪 همه اش سرکوب شد 😅😅😅😂

واسه سرخکن نینجا من دختر دایی ام اینجا فیلیپس داشت بعد رفت کانادا اونجا نینجا خریده بوده راضی بود 

دوباره برگشت اینجا نینجا خریده بود مدلی که اون داشت دو سبده بود و خیلی بزرگ بود هر کدوم هم المنت جدا داشت و برنامه پخت جدا مولتی کوکر بود و خیلی برنامه داشت 

چند وقت پیش هم رفتیم مامانم ظرفشویی بخره مغازه اش همه برند بود اونجا یک مدل داشت که هم یک سبده بود و هم صفحه گریل 

من واسه خودم اینو بیشتر پسندیدم 

فروشنده هم این مدلش و خیلی تعریف میکرد 

و حقیقتا چون اون تایم قصد خرید نداشتم خیلی سوال نکردم 

اونجا مغزم درگیر انتخاب ظرفشویی برا مامان بود 😇😇

ولیییی سبد جدا نشهعهه خیلی سخته هااا

من یکی الانم سبدش کامل در میاد راحت میشورم این واقعا یه نکنه خیلی مهمه واسه سرخکن 

حالا میخای مدل این دوتایی که دیدم و برات در بیارم 

ولی کلا تو خرید مارکش شک نکن همون فروشنده هه هم که من خیلی بهش اعتماد دارم و مشتری چند ساله اش هستیم میگفت برند اول دنیا واسه سرخکن نینجا هس

@دختر_شمالی۷۵    

سلام عزیزم اگه اشتباه نکنم شما گفته بودی در مورد تور کیش برات بگم 

من دیروز رفتم و تور رزرو کردم 

نکته هایی که به ذهنم میرسه میگم بعضی هاش بدیهه ولی شاید یک نفر دیگه براش مفید باشه 🥰

✳️تور کیش پکیجی هست شامل پرواز رفت و برگشت و هتل پ ترانسفر رفت و صبحانه هتل 

هر چقدر لول هتل بره بالاتر تر خدمات بیشتر میشه 

✳️نکته دیگه اینکه ۹۹ درصد تورها رو میشه قسطی خرید که حالا یک سوم یا یک دوم و اول میدین و بقیه رو هم چک که کارمزد ها متفاوته

✳️ برا زیر دو سال کامل رایگانه برای زیر ۵ سال فقط هزینه بلیط  پرواز حساب میشع ‌و بالای ۵ بزرگسال حساب میشه

✳️ فصل کیش هم از نیمه مهر شروع میشه و رفته رفته به پیک فصل که دی و بهمن میرسه اوج قیمت هاست و کم کم از بعد تعطیلات عید قیمت ها افت میکنه 

✳️ من خیلی کیش رفتم ولی همیشه تو پاییز و زمستون بوده نیمه اول سال نرفتم ولی خوب اونایی که رفتن میگن کمتر شدن قیمت هاش اصلا جبران آب و هوای گرم و شرجی اش و نمبکنه 

خوب ❤️

ما ۴ نفر بودیم که ۳ بزرگسال و یک کودک بود 

تور ما نفری ۱۲/۴۰۰ بود برای ۳ بزرگسال دخترمم ۶ تومن  

حدودا ۱۴۴۰۰ دیروز پرداخت کردم مابقی رو سه تا چک ۱۰ و خورده ای 

تور و از بیست روز قبلش میشه گرفت ،این جوری خیلی خوبه چون کامل برنامه ریزی هاتو میتونی بکنی 

پرواز های رفت و قبل ظهر سعی کنید بگیرید چون از هر نقطه ایران که باشی تا برسی کیش و چمدان ها رو بگیری و بری هتل میشه نزدیک تحویل دادن اتاق ،ساعت ۲ به بعد اتاق تحویل میدن 

مگر اینکه اتاق خالی و تمیز موجود باشه 

خیلی زود رفتن هم سرگردانی هست بخصوص با بچه 

دیر رفتن هم روزت و از دست میدی 

تفاوت قیمت ها هم اینقدر بود که همین هتلی که ما گرفتیم تو آبان نفری ۱۰۳۰۰ بود الان تو آذر شده ۱۲۳۰۰ برای دی هم ۱۵/۲۰۰ بود 

و انتخاب هتل 

ما هتل آرامیس و به پیشنهاد خود آژانس گرفتیم ۴ ستاره اس

انتخاب هتل سلیقه ای هست 

من خودم چون تایم بیشتر و بیرون هتل هستیم صرفا برام تمیزی هتل مهم بود البته منکر این نبستم که اگه شرایط کامل مهیا بود یه هتل پنج ستاره تاپ هم عالی بود 🙈🙈 ولی فعلا این هزینه مازاد برای هتل و ترجیح میدم تو سفر هایی هزینه کنم که همه اش هتل هستیم

این قسمت اول که خرید تور بود و تا جایی که یادمه نوشتم و چون خیلی حافظه بدی تو عدد و ارقام دارم 

فعلا اینو داشته باش تا بعد برگشت هم برات مبلغ هزینه های اونجا رو هم بنویسم ❤️