من یه همکلاسی کورد داشتم خیلی پسر خوبی بود اهل یکی از شهرای کردستان بود. یه مدت بعد یکی از همون شهر ازم یه چیزی اینترنتی سفارش داد و هزینه ارسال بسته که خیلی هم سنگین بود گفت بعدا میزنم منم با خودم گفتم کوردا همه خوبن و براش فرستادم ولی پولشو دیگه بهم نداد و بلاکم کرد 🤣
عقد بودیم همش همسر میگفت عربا اینجورین اونجورین من یه ذهنیت بدی نسبت بهشون داشتم. بعد ازدواج، دوستش که عرب بود ازدواج کرد ما رو عروسی دعوت کردن به همسر گفتم نمیام من میترسم 😁 رفتم عروسی هیشکی هم نمیشناختم زبونشون هم نمی فهمیدم ولی اینقدر خوشم اومد ازشون و خوش گذشت بهم و اصلا شبیه تصوراتم نبودن. بعدش به همسر گفتم والا هرچی که تاحالا از عربا برام تعریف کرده بودی بیشتر شبیه رفتارای خودتونه تا عربا😁
تو خانواده خودتون نگاه کنید هم خوب داره هم بد. الان اخلاق شما مگه با خواهراتون یکیه؟حتی بین خواهر و برادرا ببینین چقدر اختلاف هست چون رفتارشون متفاوته
همه خاله و عمه و عموها مدلشون یه جوره؟ والا من تو خانواده خودمون رو نگاه میکنم عمه هام زمین تا آسمون با ما متفاوتن توی اخلاق و رفتار و منش و... نمیگم کدوم بده کدوم خوبه چون هرکسی به نظر خودش کاملا محقه
بحث قومیتی راه به جایی نداره واقعا همه جا خوب و بد داره. خیلی از شهرا به خیلی چیزا معروف میشن ولی مخصوصا تو این مورد هیچوقت مشت نمونه ی خروار نیست. خیلی خودتونو در قید و بند اسامی نکنید زندگیتون رو بکنید