2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1210379 بازدید | 62608 پست
ببین تبسمیه قرارداد کاری رو با یه کرد اهل صحنه بستم، یعنی رسماااا پدر منو دراوردانقدرررر دروغ میگفتع ...

خوب و بد همه جا هست،،،،ما خودمون رفتیم اهواز بیمارستان مراقب مریض بودیم چندتاعرب تو آشپزخونه بودن من هر چقدر خواهش کردم دوتا قاشق بدین بیرون نرم اصلا محل ندادن خیلی بد برخورد کردن تازه همشم میگفتن حمار بهم،😂ولی رفتیم شمال یه خونواده عربم بودن تله کابین باهم آشنا شدیم خیلی با معرفت بودن آدرسم دادن بریم خونشون ،،،،،یا همین ترکا من از شهریار کلی دوست ترک دارم اما بیشترشون فقط روبه رو باهات اوکی هستن خیلی زیاد اهل غیبت و تهمت بودن اما خب روبه رو باز خوب بودن ولی دوتاشون و گلچین کردم بامرام و خوبن،،،،در کل خیلیم فرقی نداره این دوره آدم فقط باید رو خودش حساب کنه ترک و لر و کورد همه بحث قومیتی میشه که من شخصا خود فرد برام مهم که بامرام باشه فرقی نداره بچه کجا باشه،😁

سلام عزیزم خیلی ممنونم🌹🌹💞💞ببخشید عزیزم شما برای رفلاکس پسرتون چکار کردید؟

پسرم رفلاکس پنهان داشت دکترا نمیتونستن تشخیص بدن می گفتن سرماخوردگیه بردممتخصص کودک اون تشخیص داد پودر اس امپرازول داده بودن،قطره بینی و قطره بیبی کر بود فک کنم 

تشکشو شیب دار کن ،خودمم منع لبنیات بودم تا ۸ ماهگی که تقریبا غذا خور شد خوب شد،شیر هم یهویی زیاد نده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم بخدا چکار کنم دیگه😭کارم شده استرس و فکر و خیالخودمم میترسم بره تو ریه اش

خس خس یکی از نشانه های رفلاکسه برا پسرم که اینجوری بود 

دکتر خوب پیدا کن ببر  ،من بردم پیش ی دکتری تو تبریز خیر سرش متخصص کودک بود بهم دستور بستری تو بیمارستان داد که زود ببر ریه اش عفونت کرده آوردم خونه فرداش بردم ی متخصص دیگه ایشون تشخیص رفلاکس دادن 

ببین تبسمیه قرارداد کاری رو با یه کرد اهل صحنه بستم، یعنی رسماااا پدر منو دراوردانقدرررر دروغ میگفتع ...

مستقل جون درسته تجربه بدی بوده برات 

ولی بنظرم کاری ب قومیت نداره 

همه جای آدم خوب و بد داره 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خوب و بد همه جا هست،،،،ما خودمون رفتیم اهواز بیمارستان مراقب مریض بودیم چندتاعرب تو آشپزخونه بودن من ...

نه تبسم

بحث دوست و همسایه و همکار نیست… همه اینا موقتیه و زودگذر

بحث فامیله

برای من بحث قومی هست که به واسطه ازدواج باهاشون فامیل شدم

اینجا نمیتونم بگم خوب و بد همه جا هست

خارسو کوچیکه پول نقد تو‌ حسابش داشت

تازه فکر خونه خریدن تو ذهنمون افتاده بود، جدی نشده بود

شوهرم بهش گفت پولتو بده ما سپرده کنیم، اون سودی که بانک بهت میده رو بهت میدیم… نداد، قشنگ پیچوند(البته که من داشتم امتحانش میکردم و شوهرم خبر نداشت ولی خب فکرم نمیکردم نده)

فکر کن

روسیاهی به ذغال میمونه

من یه همکلاسی کورد داشتم خیلی پسر خوبی بود اهل یکی از شهرای کردستان بود. یه مدت بعد یکی از همون شهر ازم یه چیزی اینترنتی سفارش داد و هزینه ارسال بسته که خیلی هم سنگین بود گفت بعدا میزنم منم با خودم گفتم کوردا همه خوبن و براش فرستادم ولی پولشو دیگه بهم نداد و بلاکم کرد 🤣

عقد بودیم همش همسر میگفت عربا اینجورین اونجورین من یه ذهنیت بدی نسبت بهشون داشتم. بعد ازدواج، دوستش که عرب بود ازدواج کرد ما رو عروسی دعوت کردن به همسر گفتم نمیام من میترسم 😁  رفتم عروسی هیشکی هم نمی‌شناختم زبونشون هم نمی فهمیدم ولی اینقدر خوشم اومد ازشون و خوش گذشت بهم و اصلا شبیه تصوراتم نبودن. بعدش به همسر گفتم والا هرچی که تاحالا از عربا برام تعریف کرده بودی بیشتر شبیه رفتارای خودتونه تا عربا😁

تو خانواده خودتون نگاه کنید هم خوب داره هم بد. الان اخلاق شما مگه با خواهراتون یکیه؟حتی بین خواهر و برادرا ببینین چقدر اختلاف هست چون رفتارشون متفاوته 

همه خاله و عمه و عموها مدلشون یه جوره؟ والا من تو خانواده خودمون رو نگاه میکنم عمه هام زمین تا آسمون با ما متفاوتن توی اخلاق و رفتار و منش و... نمیگم کدوم بده کدوم خوبه چون هرکسی به نظر خودش کاملا محقه

بحث قومیتی راه به جایی نداره واقعا همه جا خوب و بد داره. خیلی از شهرا به خیلی چیزا معروف میشن ولی مخصوصا تو این مورد هیچوقت مشت نمونه ی خروار نیست. خیلی خودتونو در قید و بند اسامی نکنید زندگیتون رو بکنید

نه تبسمبحث دوست و همسایه و همکار نیست… همه اینا موقتیه و زودگذربحث فامیلهبرای من بحث قومی هست که به ...

به نظرم میشه بهش حق داد، دوس داشته پولش زیر سر خودش باشه! 

تو این دوره از کسی نمیشه انتظاری داشت مخصوصا مالی

خداروشکر که شما هم نیازی نداشتین و بدون کمک بقیه پولتون جور شده 

ما کئی پلا درست نمی‌کنیم بیشتر شرق درست میکنن. ولی ما لوبیاپلو با لوبیا سبز رو میگم و همون مواد بدون ...

خیلی دوس دارم بدونم غذاهای شهرهای مختلف رو 

اگه درس کردی 

یا غذای شمالی بود 

برامون عکس بفرس همراه با رسپی😍

یه چیزی یاد بگیریم

خیلی دوس دارم بدونم غذاهای شهرهای مختلف رو اگه درس کردی یا غذای شمالی بود برامون عکس بفرس همراه با ر ...

حتما ولی اکثر غذاهای شمالی سبزی هایی داره که فقط اینجا هست. مثل شما که تمرهندی دارین تو اکثر غذاهاتون. 

نارین چقدر غیرعادی برخورد میکنی؟😂گوجه خوراکیهتخم مرغم خوراکیهبرنجم خوراکیهترکیبش خیلی عادیه مثل این ...

اخه تخم مرغ با نونه 

برنج چرا اااخههههه 

چه ربطی داره اصلااااا 

کسی که زحمت کشیده برنج مخلوط و استنبولی پخته .چرا باید یه غذای حاضری و صبونه ای رو باهاش مخلوط کنه😂

وااای دم پختک خیلی خوشمزه سما استامبولی رو‌ با ماست، سالاد شیرازی یا سبزی میخوریمفقطم با گوجه تابستو ...

من بالاخره تفاوت دمپحتک و استنبولی رو نفهمبدم 

چندوقت پیش شنیدم که دمپختک همون کته گوجه ست 

استنبولی همونه ولی گوشت هم داره 

الان که میگن دمپختک یه نوع باقالی پلو با تخم مرغه 🤔