2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1197940 بازدید | 61700 پست
یعنی شک داری که خوش میگذره؟؟؟ ببین کنار نارین امکان نداره بد بگذره مهسا هم میاد رادمان رو میاره این ...

ننه دلمه ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همسر رو میفرستیم خونه مامانش 

من وتو تو اتاقم میخابیم رو تخت😍😍

دیفن و بچه ها تو هال 🤣🤣🤣🤣

مهسا و رادمان هم تو اون یکی اتاق😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فدات شم شک به خوش گذشتن ندارمشک به این دارم که یهو وسط سفر دلم تنگ شه برای آقایی🤪 بعد بشینم گریه ...

جدی دیفن تا این حد؟؟؟

چقد احساساتی😍😍😍

من خیییلی دوسش دارم ولی اینجوری نیستم نبینمش گریه کنم 😆😆😆

فقط دلتنگ میشم و بی طاقت 

نه فدات شم شک به خوش گذشتن ندارمشک به این دارم که یهو وسط سفر دلم تنگ شه برای آقایی🤪 بعد بشینم گریه ...

جدی دیفن تا این حد؟؟؟

چقد احساساتی😍😍😍

من خیییلی دوسش دارم ولی اینجوری نیستم نبینمش گریه کنم 😆😆😆

فقط دلتنگ میشم و بی طاقت 

آقا 

من زنگ زدم خواهرم 

۱) گفت قرص از دیشب نمیمونه، رد شده، فقط اون ناحیه دچار اسپاسم شده،درد اسپاسمه 

یه قرص ضد اسپاسم گفت 

۲) برای @رزمینیاتوری    از خواهرم پرسیدم 

گفت وقتی سگی رو میشناسی و علایم هاری نداره، پس هاری نداره 

کار خیلی خوبی کردین واکسن زدین اما همین که سگ رو بشناسی و بدونی مریض نیست خوبه، بیشتر هاری از سگی میاد که نمیشناسی و مثلا تو بیابون خدای نکرده آدم رو گاز میگیره و بعدش هم سگ رو نمیشناسی و نمی‌بینی که احوالاتش چطوره 

بعد گفت در کل وقتی واکسن زدن دیگه نیازی به نگرانی نیست 

و اینکه دور از جون همه، علایم شروع هاری اصلا ربطی به سرماخوردگی یا این تیپ بیماری ها ندارد.

گفتم محض اطلاعات بگم. این چند روز کرونای شدید گرفته واقعا صداش در نمیومد ازش بپرسم.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
عزیزم اون شبی که میگی منم میگفتم عشقم پنج تا پرستار بچه ردیف میکنم آشپز برات می‌گیرم کمکی هم که هست ...

کوووفته نگیری جیران 

اثرات افقی رفتن قرصه 

انقد خندیدم دخترم هاج و واج نگام میکنه 

حیران بپر تو استخر 

دوش کارساز نیس

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دیفن؟؟؟؟؟ دیفن؟؟؟؟؟؟ ازین کارا کنی نمیبرمتا😁 برای چی باید دلت تنگ شه آخه😁 یه تجربه بهت بگم، اونی ک ...

ای خدا تو چه دقتی داری اخه 🙄🙄🙄

ماشالله ماشالله بهت به هوش سرشارت 

بخدا ترسیدم چشمت بزنم

لاحول ولا قوه الا بالله

اتفاقا دیشب میخاستم بگم بچه ها من دارم پراکنده میخونم ببخشبد اگه پستی بی حواب موند 

و واقعا خودم کلافه شده بودم از یه طرف میخاستم قبلی ها رو بخونم از طرف دیگه دوس داشتم آنلاین چت کنم😅

کوووفته نگیری جیران اثرات افقی رفتن قرصه انقد خندیدم دخترم هاج و واج نگام میکنه حیران بپر تو استخر د ...

آخ آخ نارین بیا میخایم بریم استخر 

بیا عشقم 

بچه ها رو ول کن 

پرستارشون میرسه

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️