2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1191936 بازدید | 61198 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به همسرم گفتم میدونی اگه خانمی در دوران pmsیکی رو بکشه قتل عمد نیس گفت بله خبردارم 🤣🤣

آقااااااااااااااااااااا کی اینو گفته؟؟؟؟؟؟؟ 

نکنید 

انقدر ما خانوما رو مودی جلوه ندین. فقط تو خودمون بگیم. جای دیگه بروز ندیم. 

ولی نرید کسیو بکشیدا. بخدا این حرفا قفله. من تو نی نی سایت اینو چند جا دیدم که میگن.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
بعد مادر شوهرم تعریف می‌کنه میگه شوهرم بچه که بوده هر روز دهنش باز بوده گریه میکرده من اینو میخوام م ...

من بچه بودم برای خواسته هام حرف نمیزدم تب میکردم برای بیماری تب نمی‌کردم🤕 

سه سالم بود پستونکم رو گرفتن تب کردم مجبور شدن دو تا بخرن تا خوب بشم بعدا مامانم و فامیل میگن هر وقت تب میکردی باید به زور ازت حرف می‌کشیدیم چی میخوای

آشناها اینو بخونن میفهمن کی هستم 

این تب کردن تا شش سالگی سه چهار بار پیش اومد بعد شش سالگی تصمیم گرفتن پول توجیبی بدن و اینکه ما زود وارد کسب و کار پدر شدیم از ۱۲ سالگی شغل داشتیم حتی پادویی 

خانواده همسر بسیار زن ستیز و مرد سالارن و من واقعا برای این که الان هستم جنگیدم اما هیچوقت نتونستم خواسته هام رو بگم 

اما همسرم میگه 

دیروز خیلی راحت میگه فلان مناسبت برام از فلان جا کت و شلوار هدیه بخر 

پدر من سالها تلاش کرد سه تا دخترش رو خیلی مستقل باربیاره 

عمه هام هم مستقل هستن و تربیت پدر بزرگ به پدرم ارث رسید 

عموی من این شکلی نبوده و میگن مردسالار بوده

اما ما سه تا دختر بدون هیچ اجباری دقیقا شبیه خواسته های پدرم شدیم 

ققنوس
بنده هم از سورپرایز متنفرم اوایل آشنایی همسرم به مناسبتی منو سورپرایز کردن و خوب پس زمینه ذهنیشون ای ...

برای اولین شب یلدا، همسرم گفت برات پیراهن صورتی خریدم، اینو خریدم اونو خریدم

خالا هی میخاستم به خدا فقط طلا منو خوشحال میکنه ولی خب درست نبود

خیلی خودمو کنترل کردم تا مبادا چیزی بگم بهش بربخوره

شب یلدا که با گل و … اومد، بعد رفت اتاقم

صدام کرد و رفتم تو

گفت برگرد

منم برگشتم

دیدم یه گردنبند خوشگل انداخت دور گردنم 😍

گفتم افرین به تو که سلیقه منو میدونی😁

منم سوپرایزی نیستم

بستگی به شخصیتا داره البته

بعد مادر شوهرم تعریف می‌کنه میگه شوهرم بچه که بوده هر روز دهنش باز بوده گریه میکرده من اینو میخوام م ...

این همه حرف زدم قسمت دوم حرفت رو جواب ندادم 

تعریف که نیست 

چون من خیلی دلم میخواد اون خانم ظریف و نازنازی باشم که خودش رو ملوس می‌کنه و به خواسته هاش میرسه اما متاسفانه اون خانم مغروری هستم که برای خواسته هاش میجنگه 

ققنوس
یا خدا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟ جدی چرا یکی باید دار و ندارش رو به پای ما بریزه که آیا بوس کن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زن همه چیز خونه هست.....خدایی مرد باید خیلی بهش بها بده. 

من خودمو میگم از روی ناچاری و زوری و نداری با شوهرم ازدواج نکردم.... که بخواد تو زندگی بهم بها نده..... باید بهترین برام فراهم کنه...... ولی بخواد پرووو بازی در بیاره و وظیغه اش انجام نده نمیتونم تحمل کنم.

به هر کاری باید به اندازه ارزشش عکس العمل نشون داد... ۵٠٠یه لبخند کافیه....چون هیچ نمیکنه.... یه ضدافتاب که زیر ۷٠٠به زور گیر میاد.... بوس اخه؟؟؟.... باید بری رو پاشنه پا بلند بشی بوس کنی اوووو خواهر ولمون کن... ۵تومن بود حالا یه چیزی یه بوس لازم بود ولا🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
آقااااااااااااااااااااا کی اینو گفته؟؟؟؟؟؟؟ نکنید انقدر ما خانوما رو مودی جلوه ندین. فقط تو خودمون ب ...

اداره همسرم هر سال براشون کلاس آموزشی میزارن

چند سال پیش موضوع کلاس پریود خانمها بوده

شوهرم میگفت اینقدر استاد قشنگ باهاشون صحبت کرده بود که همه آقایون قانع شده بودن که تو این دوران حواسشون به خانمشون باشه

یک بار دیگه در مورد نحوه محبت کردن به همسر بود

کلی چیز بهشون یاد داده بودن

من که توی شوهرم تحولات خوبی دیدم

همیشه تو دلم به اون فردی که این کلاسها رو ترتیب میده افرین میگم

کاش خیلی از اداره ها و جاهایی که آقایون کار میکنن این کلاسها برگزار بشه

خیلی دعواها به خاطر عدم شناخت دو طرف از همدیگه است 

مثلا یه بار بهشون گفته بود خانمتون دعوا میکنه عین پسر خوب تقصیر رو گردن بگیرید نازش کنید بوسش کنید معذرت خواهی کنید

این همه حرف زدم قسمت دوم حرفت رو جواب ندادم تعریف که نیست چون من خیلی دلم میخواد اون خانم ظریف و ناز ...

نه منظورم از تعریف اینه که گفتی ازمون تعریف کردن اینطوری شدیم. 

میفهمم. 

منم اون بیماریم که فلج شدم واکنش به یه جنگ تو مدرسه بود. 

دوستم تو یه سوءتفاهم ازم رنجید. مادرش گویا بنده خدا مشکل داشته، جدا شده بود و پدرش به تازگی ازدواج کرده بود. دوستم به مادرش میگه با جیران حرفم شده، مادرش هم اومد دم مدرسه و سرم داد زد که اجازه نمی‌دم کسی دخترم رو برنجونه. منم به کسی نگفتم برگشتم خونه و برای هیچ کسی تعریف نکردم. شبش تب کردم و یه بیماری بسیار نادر با منشا استرس گرفتم🤣 

چند وقت بعد یکی که اون ماجرا رو دیده بود به مادرم گفته بود شاید اون جیغ جیغ های مامان فلانی دخترت رو ترسونده، مامانم خب خبر نداشت. ازم پرسید آخرش مجبور شدم گفتم😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810