2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1191058 بازدید | 61138 پست
حتما بگیر درنا جونم هم برای دل خودت و خانواده که الهی دوباره دور هم جمع شین هم برای گذر ازین روزهای ...

منم از ته دلم می‌خوام که با خانواده عزیزت دور هم باشین 

به خصوص مادر جان  

انشاالله روزای خوب هم مییاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت همشهریه؟؟ زندگی با مرد ترک معمولا این سختی ها رو داره😁 من همیشه میگم مردان کوهستان های یخ زده ...

واسه دختراشون اپن مایند میشن🤪🤪شوهر من که تا از یه دختر بچه با نیم تنه و دامن کوتاه و شلوارک میگم نیشش تا بناگوش باز میشه.. 🤗🤗

رفتم اتاق دخترم دیدم کتاب فروغ رو میزشه 

یه حس عجیبی داشتم که نمیتونم توضیح بدم ‌

مثل فرضیه تناسخ ،انگار خودم دوباره دنیا اومدم. 

برگشتم به اون سالها  

مدرسه ،کنکور ،دانشگاه،ازدواج ...  

بچه ها که فکر میکنن ما درکشون نمی‌کنیم ،حرفشون رو نمی‌فهمیم 

خلاصه حس غریبی بود 

یها الان تو خونه ای راحت از شوهر پول میگیری خرج میکنی 😅رفتی سرکار مثل افراد اون تایپک دیگه دلت نمیا ...

نازی کلا صورت مسئله کار کردن  واسه من وجود نداره،چون همسرم اصلااااا موافق نیس🥴😅

گفتم اینجا یه راهکار میگیرم که تو وجیران گفتین بشین تو خونه کیفتو کن منم گوش میکنم 

باید روشمو عوض کنم وبشینم پول بگیرم واسه خودم کیف کنم،

از این ور برم سره کار دیگه واسم خرجم نکنه وبگه خودت پول داری ،اونوقت دیگه سکته میکنم

حوصله یکی به دو کردن باهاش رو ندارم سره کار کردن

الکی اوقاتمو تلخ کنم

عاقا نخواستیم کار کردنو

عزیززززم🤣🤣🤣🤣🤣چراباترس ولرز🤪😍🌷

رفتم کشومو باز کردم لباس بردارم دیدم حاج آقا ۵ تا تراول صدی گذاشته تو کشوم.  این شکلی شدم 🤩

این لحظه هزاربار تقدیم تو بااااااد

هرچند کمه ولی خدا بده برکت میدونم بیشتر نداشته 

نازی کلا صورت مسئله کار کردن واسه من وجود نداره،چون همسرم اصلااااا موافق نیس🥴😅گفتم اینجا یه راهکا ...

آنلاین شاپ هم اجازه نمیده بزنی؟

منم با جیران موافقم

ولی خودتو به یه چیزی مشغول کن کلاس خیاطی آرایشگری هنری چیزی... فقط برای دل خودت برو نه به قصد کسب درآمد 

فقط حواست باشه از یه سوراخ چند بار گزیده نشیبهرحال این زندگیه توعهمن تو زندگی خودم اعتقادی به پس اند ...

مستقل جان ببخشید اگه سوالم شخصی بود قصد فضولی نداشتم فقط چون شخصیتت رو دوست میدارم خواستم ببینم نظرت دراین مورد چیه. ممنون که جواب دادی 💚🌸

مهسا من خیلی شناخت ندارم، چشم بد دور، اما حس میکنم مثلا تقریبا همسر شما همین مدلیه. کارشون به یه ثبا ...

متوجه میشم جیران جان... ببین جو غالب خانواده های ایرانی اینه خانما کار نکنن. مثلا من اولین بار که خواستم برم سر کار مجرد بودم بابام گفت پول تو جیبی و زیاد میکنم😆😆تا آخرین روز قبل عروسی پول میداد بهم.. همسرمم همینه میگه آنقدر چیزایه عجیب دیدم دلم نمیخواد به خاطر پول با کسی سروکله بزنی بشین خونه درس بخون ولی کار نکن.. 🤕ولی من چون تدریس میکردم خیالش راحت بود تا حدی چون محیط آموزشی بود... 

درست یادته همسر من بود می گفت خودتو درگیر خرید و مسائل اقتصادی نکن. لیستتو بده.. وای من تحت تاثیر اون تاپیک اصرار به خرید پارسیان داشتم. می‌گفت زن خوب(تیکه کلامش) 😐😐 من چرا باید با فروشی که میتونم ماشین بخرم پارسیان بخرم. 😬منم میگفتم بخر خوبه😎😎😎قبلا گفتم کار شوهرم فصلیه، دو بار در سال فروش داره.. یه دفعه پول دستش میاد خودش برنامه ریزی میکنه واسه حقوق کارگرا و خرج  خونه و بقیه چیزا.. 

بیام پایین از منبر. ببخشید 🥴

رفتم کشومو باز کردم لباس بردارم دیدم حاج آقا ۵ تا تراول صدی گذاشته تو کشوم. این شکلی شدم 🤩 این لحظ ...

ماری خانوم 

ما همه اینجا شوهرامون رو سانسور میکنیم 

هر زندگی مشکل خاص خودشو داره 

بی خیال ،به قول خانوم مهندس بپر به آغوش همسر 

در ضمن همسر منم نون نمیگیره ،خیییلی کم  

تازه یه بار هم بهش گفتم تو چطور غیرتت اجازه میده من  همش تو صف نون باشم بین افغانی یا .‌‌....یه حرف بدتر هم گفتم 

دیدم نههه اصصصلا ککش هم نگزید  

نون می‌خریم ،دعوا نمی‌کنیم  

میریم به آغوش همسر. 

اینجوری بهتره. 

عامو حوصله دعوا نداریم 

2810