2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183251 بازدید | 60631 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه عده بی تلبیت اومدن در مورد بچه دارشدن و نشدن و اونایی که چند تا بچه دارن چرت گفتنخواستم براش بنوی ...

مگه اینحام اومدن؟میگفتن بریم دورهمی ادامه بدیم 

هرکی حرف غیر پولی داره انگار بی ارزشه خرفش میگن برو دورهمی پیش اون یه عده بیکار 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
تبریک به من تبریک به شما تبریک به همه😁 دیروزم کلی با خواهرم حرف زدم و به نقاط مشترکی رسیدیم و رفتار ...

خوبه تغییر شروع کردی 

اها فکر کردم گفتی یکی دو روز دیگه میان 

گفتم ببینم رفع دلتنگی شده برات 

به سلامتی بیان عزیزم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
این پیشرفت عالیه🤩احسنت فرزندم،تغییراتتم زیرپوستیه که شک نکنه ها😎باهمین فرمون برو جلو🌷

ممنون یهاجونی دارم تاپیک های بانو ارتمیس هم میخونم بلکه به راه راست هدایت شم 

کجا بیام؟

سلام 

انشالله میخای پاگشا بگیری؟؟ 

مهسا نمیدونم قبلا گفتم یا نه 

من تو مهمونی های بزرگ و جشن های شاد که انشالله همیشه تو خونت برپا باشه، دسر رو با غذا نمیارم . 

اول که میان اگر تایم کمی تا غذا باشه یه ولکام درینک 🙄🙄 میارم. چیز خاصی قبل از غذا نمیارم. 

اگه مقداری فاصله باشه و منتظر باشم بقیه مهمون ها برسن یه سری میوه میارم 

غذا رو  حالا اگر پیش غذا و سالاد و اینها باشه با هم میارم، جمع میکنم 

حدود نیم ساعت بعد میز دسر می‌چینم 

معمولا تو این مهمونی ها شیرینی تر حالا یا مهمون یا میزبان میگیره 

یه کیک خونگی 

(من بسته به فصل درست میکنم این موقع سال باشه عاشق کیک کدو حلوایی هستم) 

به تعداد مهمون ها تو گیلاس بزرگ نصفه ژله توت فرنگی میذارم .موقع سرو بستنی وانیلی، موز، گردو و پسته خیس خورده و اگر کمپوت آناناس داشته باشم، ازون میذارم 

ازین قوری های وارمر دار چای میذارم 

حالا هر چی تو خونه پیدا شه، میذارم. 

ما ترک ها مربا هم به عنوان دسر می‌ذاریم. مثلا مربای گیلاس سفید خیلی خوشگل میشه. (الان که فصلش نیست، کلی دارم میگم) 

یکی دو مدل دسر بسته به تنوع رنگی 

اگه تو خونه سوهانی، گزی، نقلی، حلوای هویجی، حلوای سیاهی هر چی پیدا شه میذارم.

میوه هم میشه اینجا گذاشت، هم میشه قبل از شام بسته به زمان گذاشت 

میشه هر دو جا گذاشت 

خلاصه یه میز شیک و همچین جشن طوری میشه. 

بعد معمولا آدم بعد از شام تازه میشینه به گپ و گفت، اون دسر ها اون جا هست، مهمون ها سر فرصت میرن نوش جان میکنن و حسابی خوش میگذره. 

دسر با غذا، معمولا شهید میشه 😁 (امضا، یک شکمو)

البته کارت با وجود رادمان قشنگمون سخته، هر کاری کنی محبت میکنی😍 من چون این ایده ام رو همه دوست دارن و خوش میگذره برای همین گفتم. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام انشالله میخای پاگشا بگیری؟؟ مهسا نمیدونم قبلا گفتم یا نه من تو مهمونی های بزرگ و جشن های شاد که ...

منم قبل شام فقط چای با شیرینی و اردور میارم، مثل توت، عناب، شکلات، گز، با ملی خرت و پرت.. بعد شام دوباره چای با شیرینی و تخمه و آجیل، بعدم میوه.. دسر خور نیستن خیلی فقط واسه قشنگی میزارم سر سفره. مهمونا خودمونی باشن دوباره بعد شام میزارم رو میز با چای. حالا شاید اونشب همینکار کنم.. چای هم یه بار میارم بعد تو قوریه سرویسم میریزم میارم فنجونا رو گر میکنن اگه بخوام بعدش میزارم رو میز دیگه تو راه نباشم 200 بار چای بیارم. چون فامیل شوهرم چای سیر ننیشن😆😆

سلام انشالله میخای پاگشا بگیری؟؟ مهسا نمیدونم قبلا گفتم یا نه من تو مهمونی های بزرگ و جشن های شاد که ...

از الان خوراکی ها رو نوشتم یادم نره😂😂یه سریشو ریختم تو ظرفش فقط نقل و پشمکم تموم شده باید بگیرم.. 

دو هفته دیگه بشه فک کنم... این هفته برادر عروس دعوتش میکنه منم میخوام قبل یلدا دعوت کنم.

آها پاگشا داری پس😍 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

دقیقا شهید میشه دسر رو باید بعد شام خوردقشنگ بره تو شکم😋😋😋😋من حتی سوپ وپیش غذا رو هم دوس ندارم اصلا هیچی نباید جلوی غذای اصلیمو بگیره شکمم پر شه😁 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

عالی 

ماشالله معلومه خیلی هم با سلیقه هستین 

اونجوری که توضیح دادین

تو ذهنم تصور یه میز با دیزاین شیک و مجلسی نقش بست

و گفتم به به کاش اونجا بودم😋😋😋😋

من جدیدا خیلی شکمو شدم 😜😜😜

از کنار رستوران رد میشم دلم میخواد برم هی چی هست بخورم

دوستی دارم مثل شما بسیار باسلیقه

چند باری دعوتمون کرده 

چنان میزی میچینه ادم میمونه کدومو بخوره کدومو نخوره

سنتی و جدید همه رو عالی میپزه

جیران جونم