2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1179754 بازدید | 60503 پست
@دختر_شمالی۷۵ س‍لام عزیزم نمیدونم درست تگ کردم یا نه ولی حق باشماست واقعامنم اصلا شرایط بچه دومو ند ...

اره عزیزم کلا نمیدونم چرا انقدر گیر میدن  به ادم که هی بچه بیارید،بچه اول میاری میگن دومی هم زود بیارید انکار ازشون نظر خواستم منتظر نظر اینا بودیم ،،،بهخدا اگه یک درصدی که نسل ما انقدر توان و انرژی میزاریم و الان انقدر اگاه شدیم در برابر  بچه هامون ،خانواده های خودمون میدونستن ماها و هم نسل های ما اینقدر درگیر تروماهای دوران بچگی و نوجوانی و جوونی نبودیم.

انگاری زندگی فقط زاد و ولد کردن هست،یه بچه بیاریم همینجوری تو کوچه خیابون بزرگ بشه بعد با هزارتا مشکل روحی و جسمی و حسرت بفرستیم تو جامعه ایی که انقدر رو به پیشرفته.

ازمایش پاپ اسمیر هم حتما برو منم قرار برم ولی وحشتناک میترسم😢

تقریبا پنج سال پیش ازمایش پاپ اسمیر رو برای اولین بار انجام دادم که برای سخت بود تا دو سه ساعت بعدش سرم گیج میرفت و در و دیوار مطب رو میگرفتم راه میرفتم،خدا ایندفعه رو بخیر بگذرونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، همگی خوب هستید ؟

دلم براتون خیلی تنگ شده بالاخره وقت کردم یک سر بزنم بهتون ، امیدوارم همگی روزگار خوبی رو سپری کنید . ❤❤❤❤

راستی از یک سری از دوستان پیامی ندیدم چند صفحه اخیر .

نازی که خوب همیشه نمیاد ولی عاطفه همیشه حضور پررنگ داشت .

داخل پی وی هم بهش پیام دادم جواب نداد ، چرا نیست ؟

ببین این ننه علی یه دونه پانامانا بود چی بود😂 نوشت اینجااون احتمالا خوب باشه این تیرامیسو هم خوبهسخ ...

پان اسپانیا. اتفاقا راحته خواستم درست کنم خودش درست کرده بود... 😂😂😂

دیگه هوامو داشته باشید.. 🤣🤣🤣🤣به قول برره ای ها پوز زننگه🤪🤪

2805
الهی امین مرسی عزیز دلم بله بلاخره خدا دل شکسته منو گرفت تو دستاش انشالله چون صدای قلبشو نشنیدم هنوز ...

سلام سلام مامان شدی 😍😍😍😍تبریک میگم.🫂🫂🫂🫂 الهی صدای قلبشم میشنوی شایدم قلبشونو😍😍😍😍😁 

آقا قسمت هرکی که میخواد.🤲🤲🤲🤲🤲هی خداااااا کاش میشد بایه دکمه بچه میومد بیرون به من دوتا دختر میدادی که با خودشون چندکیلو طلا هم میاوردن😁😁😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستان ، همگی خوب هستید ؟دلم براتون خیلی تنگ شده بالاخره وقت کردم یک سر بزنم بهتون ، امیدوارم ه ...

سلام سلام،عاطی مثل من فس فسی شد سرماخورده.

@دختر_شمالی۷۵ س‍لام عزیزم نمیدونم درست تگ کردم یا نه ولی حق باشماست واقعامنم اصلا شرایط بچه دومو ند ...

لجوج جان فک کنم۲۶سالت هست وقت داری هنوز بیخیال حرف بقیه.دیشب یه تاپیک دیدم که میگفتن ازبهداشت زنگ میزنن که چرا بچه نمیارین کاش به من زنگ میزدن 🔪🔪🔪🔪🔪🔪

مازندرانی ها تو ماه رمضان هم همین مدلی هستن همه مساجد اول نماز میخونن بعد افطار میکننمازندران اول اف ...

دقیقا 😁😁😁😁😁

سلام سلام مامان شدی 😍😍😍😍تبریک میگم.🫂🫂🫂🫂 الهی صدای قلبشم میشنوی شایدم قلبشونو😍😍😍😍😁 آقا ق ...

😂😂😂😂😂الهی امین  روزشماری میکنم برای صدای قلبش  منم عاشق دخترم  

همسرم ک دست به دعاس میگه کاش دوقولو باشن  کلا هدفش اینع یه تیم فوتبال بچه داشته باشیم 😂😂😂  یکم ولی دیر شرو‌کردیم من ۳۱ سالمه 

انشالله قسمت هر کی ک دلش میخواد. خدا بهت دوتا دوقلو دختر بده انشالله 

2810