یه مدل توپک: خرما رو پوست و هسته شو میگیرم له میکنم با مغزیجات گردو یا بادوم یا بادوم زمینی و کره بادوم زمینی و یه مقدار پودر سنجد مخلوط میکنم گوله میکنم بعد تو شکلات آب شده می غلتونم. میذارم یخچال خودشو بگیره. قبل یخچال روشم میتونی تزئین کنی با پودر پسته و...
یه مدل هم هست تو روغن سرخ میشه.
۴ ق شکر ۸ ق آرد ۱ استکان آب یا شیر (من با اب درست میکنم همیشه) وانیل و ب پ و کمی کشمش خیس خورده
رنده پوست لیمو
شکر و آب و وانیل و رنده پوست لیمو رو مخلوط میکنیم. ارد الک شده بهش اضافه میکنیم. بعد ب پ و درآخر کشمش هارو اضافه میکنیم و هم می زنیم.
یه ظرف ترجیحا کوچیک و گود روغن می ریزیم میذاریم خوب داغ بشه و از مواد یه قاشق برمیداریم و تو روغن می ریزیم. سریع سرخ میشه باید مواظب باشی نسوزه. وقتی خنک شد با پودر قند تزئین میکنیم