2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1180801 بازدید | 60535 پست
وای وای وای من اولین بار که این پدیده رو دیدم اینطوری بودم🧐🧐🧐🧐😰😰😰😰 بعد برگشتم گفتم خب اگه به ...

وقت بیماری معمولا این عملیات انجام میشه، اونم بیماری های یهویی که مثلا یکی سرحال و سالمه یهو کله پا میشه. میگن چشم خورده

من وقتی تخم مرغ میشکنن همش استرس دارم به اسم من درنیاد😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من به خاطر شغلم خیلی ها میشناسنمبه خاطر همون میترسم

کشور ۸۰ میلیونی همه رییس جمهور رو نمیشناسن

من و شما و ایشون و اوشون رو که اصلا

تهرانم که نیستی

معروفترین پزشکم باشی باز همه نمیشناسننت

نترس دخترم

کشور ۸۰ میلیونی همه رییس جمهور رو نمیشناسنمن و شما و ایشون و اوشون رو که اصلاتهرانم که نیستیمعروفتری ...

منظورم همکارام و فامیل بود 😁😁😁😁

مستقل  چقد خوب تحلیل کردی🤣🤣🤣🤣🤣

خودم از این زاویه نگاه کرده بودم

😂😂😂خوش به حالت نارگیل داری تو خونه؟ آناناس چی اونم داری؟😝امروز داشتم با خواهرهمسر حرف می زدم گفت ...

وای من هوس پرتقال خونی کرده بودم. اون ازاین ریزا هستن که نمیشه پوست کند. باید چهار قاچ کرد🤣🤣🤣

منظورم همکارام و فامیل بود 😁😁😁😁مستقل چقد خوب تحلیل کردی🤣🤣🤣🤣🤣خودم از این زاویه نگاه کرده بو ...

تنها نکته ای که هست اینه که ما بواسطه تاپیک مدیریت اینجا جمع شدیم

ممکنه افرادی از فامیل و دوستان که دنبال پس اندازن اینجا   باشن

من به تنها کسی که مشکوکم همکارمه که صحبت ویپاد و بلو و‌ طلا میکنه… اونم به احتمال یک اپسیلون 

رفتی تاپیک قفل رو دیدی و میگی گزارش بزنید😁

مطمئن باش هیچکس نمیخونه

بعد تو اصلا آمار نمیدی

من که شجره نامه م وسطه😂

بعد من کلا تحلیل گرم😎😆

وای وای وای من اولین بار که این پدیده رو دیدم اینطوری بودم🧐🧐🧐🧐😰😰😰😰 بعد برگشتم گفتم خب اگه به ...

چشم زدن که فقط از حسادت نیست

ممکنه من از بچه ای خوشم بیاد یا خوشگلی یکی

و طرف چشم بخوره 

بهمین‌راحتی

درصورتیکه من نیت سوئی نداشتم

همسایه مام تخصص تخم مرغ رو داشت😁

2810