2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1181666 بازدید | 60590 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
جیران بحث خیلی مفصلیه. تاحدودی باهات موافقم من حتی دکتر طب سنتی هم انچنان قبول ندارم. مخصوصا الان که ...

ببین تغذیه طبیعی ها رو تا حدی میشناسم. خب اصلا سبک تغذیه من اونطوری نیست. نمیتونم. 

ماری من یه دوستی داشتم اتفاقا که اهل خراسان بود،یکی از عزیزانش (یه دختر ۱۸ ساله که مادر یه نوزاد بود) بیماری سختی گرفت، رفتن سراغ طب سنتی. خب اولین دستور هم این بود که داروهای طب مدرن رو قطع کنند. 

پرونده اش رو برای من فرستاد، من هم فرستادم آلمان، هم تهران پیش چند تا پزشک حاذق بردم، تشخیص یه چیز بود اما گفتن با داروها و اینها میشه تا یه مدتی نگهش داشت. حداقل دو سه سال. 

طب سنتی گفت دکترها ترسوندنت، داروهاشون رو بذار کنار و خوب میشی. 

خب ذهن توی سختی، دنبال امید میگرده. داروها رو کنار گذاشتن زیر نظر مستقیم یه طب سنتی بسیار بسیار معروف رفت و متاسفانه کمتر از دو ماه فوت شد. سرعت پخش بیماری فاجعه بود.‌

من میگم اینکه میگن شفا یافته های یه روش غیر علمی فلانی ها هستن، بر فرض اینکه شفا گرفته ها راست بگن (چون مثلا معتقدم می‌تونه خیلی ها دروغ باشه) بر فرض اینکه راست باشه، چون روش دست یافتن به اون متد علمی نیست، ما نمونه کنترل نداریم، شواهدمون محدوده و اسلوب کار اسلوب علمی نیست، نهایت ما فقط صرفا با بهبود یافته یا شفایافته ها مواجهیم. نمیدونی چندین نفر با این روش فوت شدن‌. این توی آمار طب سنتی نیست. 

نرخ بیماری های کبدی بر اثر مصرف سرخود، اشتباه و بالاتر از دوز مجاز داروهای گیاهی بسیار بالا رفته. طب سنتی این ها رو پنهان میکنه. 

تو همین نی نی سایت خیلی ها دنبال کسانی هستن که مجوزشون باطل شده، دستگیر شدن و میگن اینها چون با مافیای پزشکی جنگیدن این بلا سرشون اومده. 

کلا وادی خطرناک و غیر قابل اندازه گیری ای هست. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
آبی جان تبریک میگم. خیلی مواظب خودتون باشید. من سالهاست میشناسمتون و خیلی خوشحال شدم بابت خبر باردار ...

مرسی عزیز دلم  چشم مرسی 

فعلا سعی میکنم استراحت کنم تا هفتم بیشتر بشه  کسی نمیدونه گلم 

فعلا با ویار دست و‌پنجه نرم میکنم کل سیستمم ریخته بهم 😊فدای سرش

ماساژ درماندگی یا اصلاح رژیم برای درمان معده فرق داره.. ولی بابام کنسر داشت عموم میگفت بریم طب سنتی ...

آماشالله 

دو خط نوشتی شیواتر از دو صفحه ای که من نوشتم 

منظورم همین بود 

پست منو نخونید😁😁😁

مرسی عزیز دلم چشم مرسی فعلا سعی میکنم استراحت کنم تا هفتم بیشتر بشه کسی نمیدونه گلم فعلا با ویار د ...

استراحت کن حتما... وقتی بیاد و برات بخنده و فقط انگشت تو رو تو دستایه کوچولوش بگیره همه ی سختی ها یادت میره😍😍😍

استراحت کن حتما... وقتی بیاد و برات بخنده و فقط انگشت تو رو تو دستایه کوچولوش بگیره همه ی سختی ها یا ...

مهسا 

این انگشت تو دست گرفتن حسابی منقلبت کرده ها🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

تقریبا همیشه جز شیرینی های بچه میگی🥰♥️♥️♥️

مهسا این انگشت تو دست گرفتن حسابی منقلبت کرده ها🥰🥰🥰🥰🥰🥰 تقریبا همیشه جز شیرینی های بچه میگی🥰♥️ ...

آره همین الان اشکم در اومد. اخه وقتی پسرم اومد تا یه هفته فقط دست منو می‌گرفت هرکی انگشتشو می‌برد نزدیک تا پوستش حس می‌کرد دستشو عقب می‌کشید 😍😍😍😍

آره همین الان اشکم در اومد. اخه وقتی پسرم اومد تا یه هفته فقط دست منو می‌گرفت هرکی انگشتشو می‌برد نز ...

الهی🥰‌

همیشه اشک های پر از ذوق و حس ناب داشته باشی 🥰 

من فکر کردم مثلا از دو سه ماهگی انگشت رو میگیرن 

از بدو تولد،قطعا یه حس فوق العاده ناب و خاصه😍😍😍😍 

نوش جونت♥️ 

خدا پسرتو برات حفظ کنه♥️

2810