2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183015 بازدید | 60628 پست
بچه ها ده دوازده روز پیش هود اشپزخونه صدا داد و خاموش شد هفته پیش که همه خبردارین شوعرم یهو حالش بد ...

اره 

برای ما خیلی از این اتفاقات میوفته

ولی هیچ وقت فکر نکردم دلیل خاصی داره

چون اگر بخوام اینجوری فکر کنم خودم اذیت میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین الان درس اونقدرا مهم نیستالان مهمه بتونی درامد داشته باشیبرو دنبال یادگیری حرفه الان خیلی ها سو ...

درامدمون شکر خدا بد نیست بهترم میشه..

اما بقول دوستمون وقتی میبینم دوستایی که سطح ایکیوشون از من خیلی پایینتر بود الان تابلوی مامایی شون رو تو خیابون میبینم یا بچه های فامیلامون شاگردای اونان یا ازمایشگاه اون شخصی که سر ولاس زیست از شدت سردرگمی گریه میکرد داره از من خون میگیره واقعا برام سخت میگذره.مثلا خواهرم میگه من شرایط تورو داشتم هیچوقت احساس سرخوردگی نمیکردم.ولی توی فامیل خانواده من بدون اینکه شبا پای کتاب خوابم ببره بدون اینکه خودمو برای درس بکشم بدون اینکه مثل بقیه کلاس کنکور برم تست بزنم بهترین بودم تو کنکور پرستاری اوردم و نرفتم از خودم بدم میاد.دقیقا بعد کنکور نامزد کردم انگاری که ترشیده بودم یا قحطی شوهر بود.

انصافا شوهرم بهترینه انقدر مهربون و باحوصله و خوش اخلاقه که مطمئنم با هرکسی جز اون ازدواج میکردم انقدر حس خوشبختی نمیکردم...اما توی این ۶سال هیچوقت این حس عدم رضایت از درس نخوندن در من کشته نشد..حس میکنم به حقم نرسیدم..

یا وقتی حس میکنم بچم بره مدرسه همه همکلاسیاش مادرای دکتر پرستار معلم داشته باشن بچم چه حسی پیدا میکنه چون تو مدارس ما همه معلما شغل و تحصیلات پدرمادرا رو میپرسیدن مطمئنم الانم همونطوره...

میگم لاقل به شغلی ام نرسیدم بخونم و مدرکمو ارتقا بدم.

نمیدونم هزینه های دانشگاه پیام نور چقدر میشه؟کسی میدونه؟

میدونید الان میشه ثبت نام کرد برای ورودی بهمن؟

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
کاش توایتا گروه میزدین دورهم ازخانه داری وروزمرگی وبچه داری حرف میزدیم

همین جا هست 

هر چی دوست داری بگو

هر کی بتونه جواب میده 

اینجا پتانسیل اینو داره تا روزها در مورد یه چیزی صحبت بشه

مثلا لثه تشدید داره یا نه؟

ببین چقدر خجسته هستیم ما😊😚😚😚

درامدمون شکر خدا بد نیست بهترم میشه..اما بقول دوستمون وقتی میبینم دوستایی که سطح ایکیوشون از من خیلی ...

من معذرت میخوام لفظ ترشیده رو به کار بردم به کسی بر نخوره..یه لغت عامیانه وبرحسب عادت بود

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
درامدمون شکر خدا بد نیست بهترم میشه..اما بقول دوستمون وقتی میبینم دوستایی که سطح ایکیوشون از من خیلی ...

اگه فقط هدفت درس خوندنه

ببین به چی علاقه داری

روانشناسی رشته خوبیه

بعدا میتونی استخدام اموزش پرورش بشی

یا اینکه توی مرکز مشاوره ،به عنوان روانشناس کار کنی 

یه مثلا رشته ای مثل ریاضی فیزیک شیمی بخونی بازم میتونی معلم بشی

تا اموزشگاه تدریس کنی 

همین جا هست هر چی دوست داری بگوهر کی بتونه جواب میده اینجا پتانسیل اینو داره تا روزها در مورد یه چیز ...

یا رنگ کاراکاسی 😜

من فکر کردم منظور تبسم جون رنگ کالباسیه چون خودم عاشق این رنگم🫠

برای خورشید پس از شبهای طولانی
بچه ها ده دوازده روز پیش هود اشپزخونه صدا داد و خاموش شد هفته پیش که همه خبردارین شوعرم یهو حالش بد ...

مهسان جون به عنوان کسی که زندگیم یه مدتی شدیدا اینجوری شده بود و حتی یه بارم دیگه جونمون به خطر افتاد

وقتی تو بطن موضوعات بودم همش حس می کردم اتفاق ماورایی هست و از این چیزا

اما بعد که ازش خارج شدم دیدم خیلی هم عجیب غریب نبود و ممکنه هر آدمی این چیزارو تجربه کنه. 

به نظرم بهش فکر نکن و دنبال دلیل خاصی نباش

فقط بگذر ازشون و یه مقدار بیشتر دقت کنین تو انجام کارهای عادیتون.

منم کاملا قبول دارمامروزه طب سنتی شده محل درامد زایی برای عده که مردم رو گول میزننخانمی بچه اش حساسی ...

ولی من از طب سنتی درمان قطعی گرفتم

من به هیچکدوم تعصب ندارم

قبلا اینجا تعریف کردم

چند سال پیش من از درد معده رنج میبردم

پیش جراح و فوق تخصص گوارش، یه جا دیگه و یه دکتر دیگه رفتم

وای اندوسکوپی با اون شلنگ کت و کلفت، موقتی خوب میشدم دوباره شروع شد

رفتم طب سنتی

اتفاقی یه دکتری ( حکیم) رو رفتم، یعنی بیست

با داروهاش کاملا خوب شدم

یا اخیرا برای ماساژ رفتم طب سنتی

واقعا راضی بودم و هستم

بدیش به اینه که بیمه نداره