2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60625 پست
مهسا جان جواب آزمایش همسرت اومد. امیدوارم نتیجش خوب بوده باشه❤️

اره عزیزم 

نه متاسفانه پنج شش تا مورد داشت 

رفتیم دکتر .هم شیمیایی هم گیاهی دارو نوشت

فعاا نسخه شیمیاییا روی میزه 😅فعلا گیاهیا رو شروع کرده 

توصیه به اصلاح تغذیه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
وااای عاشق این کلمه م🤣🤣🤣🤣هی با خودم میگم لس موس نباش پاشو به کارات برس😆😆😆

نارین ما توی ترکی یه اصلاح این مدلی داریم یکم بی ادبانه اس ولی اونم خنده داره میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل منی نارین. منم تو مدرسه و دانشگاه بدون درس خوندن همیشه معدل الف بودم. فقط صبح امتحان کتاب رو ورق ...

ماری 

من چند بار از خجالت آب شدم 

دوستامو دیدم شاگرد سوم چهارمای کلاس مثلا رتبه پایینا همه ماما و پزشک و پرستار و ...شدن 

بعد میپرسن مهسان چکار کردی ؟میگم دانشگاه شوهرداری ..

چشاشون میاد روی سر 

هیچکی باور نمیکنه که خانه دارم چون حتی معلما هم مارو تو لیست پزشکی و دندان میدیدن 

باز شماها دانشگاه رفتین 

من گاهی لوح تقدیرا و این کتابای سبز هست که عکس بچه زرنگا رو روش میزدن میچینم دورم یکم غصه میخورم بعد جمع میکنم 

نیازمند واقعی عزتش بالاستمن به اونایی که میان گدایی میکنن اصلااا کمک نمیکنم ولی مثلا به نوازنده ها م ...

پسرم انقد دلسوزه پیرزن دیده بود میگفت مامان این مرد نداره؟ بچه نداره؟ چرا گردالی میکنه به گدایی میگفت گردالی...‌ بعد نوازنده که میبینه میگه مامان این هنرمنده بهش کمک کنم....  هرچند همه ی بچه ها دل رحم هستن.

میگه مامان یه پول بیشتری بده خانومه که تو بوفه ی مدرسه کار میکنه ازش خرید کنم به مردش کمک میکنه.  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
شیوا من فکر میکنم بیشتر آدمای باهوش تنبلن این جمله نابغه آس و پاس شنیدی این دیگه شده اصطلاح چون واقع ...

اصلا به قول پسر من میگه مامان ادم باهوش سخت کار نمیکنه از هوشش استفاده میکنه بعد تنبلانه لم میده 

خیلی کارا پسرم میکنه و این حرف رو میزنه 

ماری من چند بار از خجالت آب شدم دوستامو دیدم شاگرد سوم چهارمای کلاس مثلا رتبه پایینا همه ماما و پزشک ...

وای مهسا من یه همکلاس داشتم داغون از لحاظ درسی الان ببینیش، پرستاره... من اگه لجبازی نمیکردم حتما پرستاری، مامایی، فیزیو تراپی راحت و بی دغدغه قبول میشدم. ولی چون نذاشتن برم رشته ی مورد علاقم به زور رفتم تجربی اصلا کنکور تجربی شرکت نکردم😢😢

بچه هاخیلی از نظرروحی داغونم میشه کمکم کنید؟؟؟یه شماره حساب میزارم واسم شارژ کنید حالم خوب بشه از ن ...

ما فقط نصیحت مشاوره و دعا بلتیم 

خواستی بگو

جیران من به تغذیه خیلی اهمیت میدم‌. میگن غذایی که امروز میخوری یک سال دیگه تازه خودشو نشون میده. چون ...

کاملا حرفت درسته که هر کسی باید با شرایطش تصمیم بگیره♥️ 

ولی اگر منو غربگرا ندونید، کیفیت زندگی و سلامت مردم (مردم عادی و نرمال با تغذیه عادی و نرمال با شرایط شغلی و مالی عادی و نرمال) به نظر من اون طرف از ما حداقل دویست سال جلوترن.

تغذیه از نظر من فوق العاده مهمه اما از نظر ریز مغذی ها،مصرف پروتئین، کرب، چربی و .... 

من خودم از سال ۸۰ پیش دکتر کیمیاگر میرفتم برای تغذیه 

از بزرگان علم تغذیه

اتفاقا که اضافه وزن هم نداشتم، شیوه تغذیه برام مهم بود 

سال ۸۵ با توصیه دوستم پیش دکتر کرمانی رفتیم 

ببین واقعا واقعا واقعا رژیمش با رژیم الانش فرق میکرد 

به طرز عجیبی رژیم الانش بر مبنای اقتصاد کشوره 

من خیلی روی تغذیم حساس بودم، خیلی خیلی مطالعه کردم و سالها تلاش کرده بودم روش صحیح غذا خوردن رو پیدا کنم 

رژیم کرمانی دهه هشتاد پر از پروتئین بود، کلامی از سردی و گرمی حرف نمیزد، هیچ حرکت خاصی نمی‌زد 

من وقتی چند سال قبل (سه چهار سال قبل) رژیم لیمومی، ورژن جدید کرمانی و اینها رو دیدم واقعا به حال خودمون تاسف خوردم. 

ما هیچ علم بکری نداریم، همه چیز تحت تاثیر شرایط عوض میشه. مثل رژیم های الان. 

علم گذشتگان هم شاید شما راضی باشی دیدگاهت این باشه که اطرافیان استفاده کردن و راضی هستن، اما واقعا من فقط به چشم یه تجربه نگاه میکنم که گاهی هم باید به چالش کشیده بشه 

من متاسفانه یه نگاه پر از شک و تردیدی به طب سنتی و علم گذشته دارم. بعضی ها ظلم کردن به پزشکی. کاری کردن که بیشتر پزشکان ما و کادر درمان مهاجرت کردن و ما باید با چراغ دنبال پزشک حاذق بگردیم. 

یه دکتری بود دهه هشتاد با شوهر خواهر من شراکتی درمانگاه داشتن. شوهر خواهر من از نظر رعایت حال مریض واقعا خداترسه. به هیچ وجه داروی اضافه نمی‌نویسه که مریض مجبور شه برای خدمات تزریقات و اینها برگرده. داروی گرون معمولا نمی‌نویسه مگر ضروری باشه. واقعا علیرغم عدم علاقم بهش😁 تو این مسائل بسیار مراعات می‌کنه. شریکش با ایشون به مشکل خورد که چرا تزریقات نمینویسی،سود درمانگاه تو این چیزاست، یا چرا داروی فلان شرکت و فلان داروخونه رو نمی نویسی که پورسانتش رو بگیریم و ... 

خداوکیلی طبابتش هم ضعیف بود.

بعد از دو سه سال جدا شدن. شریکش زد تو کار طب سنتی و همش میگه پزشکان علم جدید دارن از مردم سواستفاده میکنن و فلان. الان بسیااااااااااار معروفه در سطح کشور. 

از نظر من نون الان تو نفی نون درآوردنه. تو خودت رو وارسته نشون دادن و قدیمی ها رو پرستیدن و جدید رو انکار کردن. (در سطح کلان منظورمه، نه ما مردم عادی) یه ترند شده متاسفانه 

برای همین من کلا میمونه خوبی ندارم، زیاد هم تا این سنم چیزی از طب سنتی ندیدم🤕 

حکم تیر ندین، خودم صحنه رو ترک میکنم. 

یه بنده خدایی تو پس انداز نوشته بود دیسک شوهرم رو با گرمیجات و ماساژ فلان و اینا خوب کردم. خواستم بنویسم والا پشیمون شدم. خب بنده خدا دیسک مزمنه، یه مدت خوب میشه آسیب دفعه بعد شدید تر میشه. 

دو واحد آناتومی نخوندیم چطوری میتونیم ادعای طبابت کنیم. 

الان داخل بدن رو با هزار جور اشعه میبینن باز بعضی عملکردها رو متوجه نمیشن، چطوری ابن سینا که حتی نحوه تولید شیر از پستان زنانه رو کاملا اشتباه متوجه بوده، تو این زمانه برای ما رفرنس باشه؟؟؟؟؟ 

واقعا ببخشید 

من خودم میرم🚶🚶🚶🚶🚶

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
پسر من سه سالش بود رفتیم اپارتمان خودمونبالای ۱۰۰ متر بود خیلی خوش ساخت و خوش نقشههمسایه های کناری خ ...

پس ویلایی بهتره 🥰

اون خانم رو برای انتقام باید بیارم تو خونمون حبس خانگی کنم 😁

ببین مهسا من تو دوقلوهام هم این مورد می بینم طاها انگار یکم باهوشتره(مطمین نیستم )ولی چییی؟؟؟بیخیال ...

نارین من میگم باز گاعی میبینی تنبلانه ها موفقتر میشن 

قانونی وجود نداره برا اینکه بگیم تنبلا موفقتر یا باهوشا 

الهی دوتاشون در کنار هم موفق شن 

نارین فکر کنم قانونه اگه یکی از قلها دانشگاه رتبه بالاتری بیاره قل دیگه هم میتونه بره باهاش همونو بخونه

نارین حس بد میگیرم ازشون .حس اینکه در گذشته اش کارای دل شکستنی داشته اما از پیرمردا خوشم میاد دلم رح ...

عجییییببب😅

یعنی مردا نداشتن؟؟خب همین عین ما بودن پیر شدن دیگه

2810