2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60623 پست
دخترا خیلی خوبنپسرا چموشن

سر کنکور داداشم مامانم طپش قلب گرفته بود بردیمش دکتر.. آنقدر استرس داشت.. در کتابو باز نمیکرد🤪🤪ببینه توش چیه.. همش میگفت من قبول تو چیکار داری آخرشم روزانه مکانیک قبول شد😆😆😆پسرا اکثرا سر کلاس یاذ میگیرن.. منم تقریبا همینجوری بودم. ولی یه دختر خاله دارم کتابو میخوره انقدر میخونه همچین دانشگاهیم قبول نش.. به قول داداشم اگه ما مثل اون میخوندیم هاروارد قبول میشدیم🤭🤭🤭ببین چقدر درس میخوند دیگه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی بچه ها شما هم اعتقاد دارید که زن چله ای نباید تنها بمونه؟!مامانم میگه نمیزارم تا زمانی که چله ...

ارام جان مادرت درست میگن. سمت ما هم میگن تا ۴۰ روز بهتره تنها نمونی

وقتی این حس ها سراغت میاد ایه الکرسی بخون عزیزم.

به خاطر سردی مغز ممکنه فکر و خیالات بیشتر بشه تو این دوران. گرمی جات و چیزای مقوی بیشتر بخور.

سمت ما چند روز اول بعد از زایمان شوله زیاد میپزن و میخورن. برای شما نمیدونم چیه غذای زائو. ولی حتما به خودت برس و تا میتونی استراحت کن. دوری از خونه و زندگیت ممکنه سختت باشه ولی تا چشم به هم بزنی چهل روز شده 

سلام عزیزم خوبی...من از وقتی مریض شدم گوشی دستم میگیرم چشمام خیلی درد میگیرهاین روزا بدترم شده...سر ...

سلام دوست عزیزو مهربونم خوبی 

الهی بهتر بشی 

دخترت بهتر شده؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
راستی بچه ها شما هم اعتقاد دارید که زن چله ای نباید تنها بمونه؟!مامانم میگه نمیزارم تا زمانی که چله ...

اگه به چله و سنگینی اعتقاد دارین بعد از حمام دهم دیگه مهم نیس تنها بمونی 

قبل دهم نباید تنها بزارن 

غسل روز دهم دادی دیگه هم خودت هم بچه

نمیخونهکلا بی خیالهمعدل پارسالش ۱۸ و نیم بوداگه بخونه که حتما ۲۰ میشه ولی امان از .....😄😄😄😄😄میم ...

ماشالله بهش حیفه مخشو بزن بخونه هر طور قلقش رو داری الهی موفق شه😍🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ماشالله بهش حیفه مخشو بزن بخونه هر طور قلقش رو داری الهی موفق شه😍🤲

به هیچی وابسته نیست که بخوام به عنوان اهرم فشار استفاده کنم

بگم مثلا فلان چیزو ازت میگیرم درس بخون میدم

عین خودمه

تو بی خیالی نه 

تو عدم وابستگی 

مهسان اصلا عمیق به این مسائل فکر نکن منم اینطوری بودم انقد اذیت میشدم یا همین قسمت کمک کردنی که تو ...

سعی میکنم ولی نمیتونم 

مثال 

پارسال برا شش تا دانش اموز پک جشن تکلیف تهیه کردم 

ازخودم نداشتم بدم از دوربر جمع کردم 

یا ببینم دختر پسری کفش ندارن یجوری از یجا جور میکنم 

واقعا دخالت در کار دنیا نمیشه کرد 

خداوند اینجور صلاح دیده 

مغز من عاجزه

سعی میکنم ولی نمیتونم مثال پارسال برا شش تا دانش اموز پک جشن تکلیف تهیه کردم ازخودم نداشتم بدم از دو ...

منم همین بودم ولی بد جوابمو دادن...به قول شوهرم که همیشه میگه نعوذباالله خدابازی درنیار....تا یه حدی خوبه ولی بیشترش بنظرم به خودمون لطمه میزنه...

به هیچی وابسته نیست که بخوام به عنوان اهرم فشار استفاده کنمبگم مثلا فلان چیزو ازت میگیرم درس بخون می ...

پس خیالت جمع میتونه موفق شه عین خودت😍

منم تو تیم خودتم مهسانولی اینم معتقدم که ظاهر زندگی دیگران رو نباید با باطن زندگی خودم مقایسه کنم

درسته مقایسه ی هیچ کس با خودمون درست نیس 

من بیشتر صحبتم در کلیات هست کل دنیا هشت میلیارد ادم 

والا بخدا. اوایل که خودم اومده بودم تاپیک مدیریت. بهش گفتم از اول ماه ازین کارت نکش که ببینیم چقدر ...

فقط میخاد بگه از تو زرنگترم و بلدترم 

نمیخونهکلا بی خیالهمعدل پارسالش ۱۸ و نیم بوداگه بخونه که حتما ۲۰ میشه ولی امان از .....😄😄😄😄😄میم ...

از تلگرام کانالای اموزش دانلود کن ارین خیدری معین کرمی ...اینا معروفن در ریاضی و...اگه بهای ادرس و لینک رو اسکرین بگیرم بدم

2810