2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183525 بازدید | 60638 پست
درستهمنم همینمهمه ما زیبایی رو دوست داریماره بیشتر خطا میکننولی من میگم خدا همه چیزو به همه نمیدهممک ...

مستقل چرا میده خیلی هم خوب میده شاید همه چی نده 

ولی تقسیم عادلانه هم نبوده 

یکی رو میبینی همه چیزش از حد استاندارد اگر ۱۰۰باشه مثلا بالای ۷۰هستن 

یکی رو میبینی زیر ۱۰هست

اما خب کامل نمیشه گفت فلانی همه چی تمومه از یجا بالاخره کم میاره 

خوشگلای تاپیک که هیچی نگو زخمی کردن منو 

فکر کنم بحث زیبا و ..از همین حرفای چهره ی بچه ها شروع شد بعد ادامه دار شد 

عکس فقط نارین 

همیشه به قول خودش جنگلی عکس میده 😄😄

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهسان جان میگه چندوقت قبل تو گروه عکس خودشو گذاشته... من فکرم مشغول شد که چطوری عکس گذاشته که کسی مت ...

خب شاید ما نبودیم تو‌گروه اون لحظه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
انشالله خوب میشه... خیلی بده بچه بره بیمارستان... اگه ناراحتت میکنه جواب نده ولی الان چطوره هنوز نشو ...

خیلی بدترین روزام بود اونم بیمارستان طبی کودکان..‌. نشونه ها رفته ولی پوست بدنش مثل قبل سفید نیست خیلیییی سفید بود

من باهات موافق نیستم مهسانلازم شد بازش میکنم

اگه حال داری باز کن این موضوع تو ذهن منم میاد یکی صدا، تصویر،هوش،تیپ واستایل وزیبایی،خانواده وچیزایی که به ظاهر میبینم عالیه ولی یکی میبینی ازهمه نظر داغون....

شاید کسی چهره بهم ریخته داشته باشه یالباس نامرتب تو جامعه تحویلش نگیرن اما به نظرم بیشتر مشکل از بقیس تا اون یه نفر،،،،بدون هیچ شعاری من شخصاهیچکس وبا لباس و چهره تحویل نمی‌گیرم چون به نظرم هزاران دلیل وجود داره یکی شلخته باشه هیچکس دوست نداره بدبه نظر برسه اما امان از مشکلات،،،،،،یه خانم میاد دنبال دخترش این خانم جوون لباساش خوب و مرتب اما مثلا دمپایی داره بعد همیشه شالش و میگیره جلو دهنش،،،،بعد من اینجا با۵تا خانم پایه دوس شدم جمع میشیم موقع تعطیلی حرف میزنیم میخندیدم این خانم میومد کنار ما خیلی آروم بود فقط نگاه میکرد میخندید،،،،بعد یکم گذشت فهمیدم دوتا زایمان پشت هم داشته دندونای جلوش ریخته خجالت میکشید شال و میزاره جلو دهنش،،،،،خب مسلما این خانم اذیت میشه دوس نداره این شرایط و اما شاید بنده خدا دستش خالیه،،،،واقعا بعضی موقع دوس دارم گریه  کنم بیشتراز دست مردم،😐میگفت همش خانوما بهم میخندن یا اصلا باهام حرف نمیزنن میگفت حتی مدرسه معلم دخترم خیلی ضایع بین من و بقیه مادرا فرق میزارع

خوبی؟؟؟ جنگ رو تا چه مرحله ای پیش بردی؟؟؟ دیدی یه جنبشی بین بعضی زنهای آمریکا بعد از انتخاب ترامپ را ...

خستم... کودتام نمیاد جیران جان. فعلا همسر کودتا کرده گفته از اول ماه حق نداری از کارت مغازه کارت بکشی. گفتم پس چجوری برم خرید؟ میگه هروقت خواستی بری خرید بگو برات پول بزنم. شاید فکر میکنه من از پولا برمیدارم پس انداز میکنم که هیچوقت پول نداره 😁

من خودمو بکشم ماهی ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن میتونم کش برم هی خداااا 

2810