2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60659 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان بی زحمت راهنمایی بفرمایید من رومن 5 ماهه رفتم خونه خودم شوهرم خیلی به همه چی گیر میده وا ...

فقط از اول ضعیف عمل نکن تا بتونه بهت زور بگه 

ولی خب لج و لجبازی هم نباید بشه

من خودم چنین مشکلی نداشتم نمیدونم باید دقیقا چیکار کنی؟

سلام دوستان من تازه عضو نی نی سایت شدم من شما رو میشناسم خیلی وقته تو دورهمی تون هستم ولی عضو نشده ب ...

ببخشید انقد ذهنم درگیره که به جای پس فردا نوشتم فردا عملش چهارشنبه صبحه تو روخدا دعا کنید خوب پیش بره عملش دکترش میگه دعا کنید الانم بیمارستانم ۱۲روزه بستری یه 

ببخشید انقد ذهنم درگیره که به جای پس فردا نوشتم فردا عملش چهارشنبه صبحه تو روخدا دعا کنید خوب پیش بر ...

مادرشوهرم سفره ابوالفضل انداخته برای سلامتی شوهرم الان میرم اونجا دعاگوی همه شما دوستای نی نی سایتی هستم الهی که هیچ وقت غم نبینید

فقط از اول ضعیف عمل نکن تا بتونه بهت زور بگه ولی خب لج و لجبازی هم نباید بشهمن خودم چنین مشکلی نداشت ...

من اصلا نمیتونم قلق اخلاقش رو پیدا کنم همیشه دمبال یه چیزی هست که ایراد بگیره نمیدونم ار رفتار من بوده یا چی؟

ببخشید انقد ذهنم درگیره که به جای پس فردا نوشتم فردا عملش چهارشنبه صبحه تو روخدا دعا کنید خوب پیش بر ...

نگران نباش دوست عزیز بالاخره شما الان باید محکم باشی روحیه بدی به همسرت 

ان شاالله نتیجه رضایت بخش میشه 

جسارتا چرا اینقد طولانی بستری شدن همسرتون ؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من اصلا نمیتونم قلق اخلاقش رو پیدا کنم همیشه دمبال یه چیزی هست که ایراد بگیره نمیدونم ار رفتار من بو ...

نامزدی هم همینجوری بودن؟

ما که هیچ شناختی از شما نداریم ولی بعضی اقایون خب اول زندگی میخوان به قولی گربه رو دم حجله بکشن 

رییس بازی درمیارن 

یه مدت لج و اجبازی نکنین ببینین حرفش چیه هدفش چیه 

همیشه همینه ؟اخلاقشه؟یا روش جدیده

بچه ها قرص دومافد ۱۰رو ده شب ،،شبی دوتا خوردم حالا دشتان داره اذیت میکنه بازی درمیاره نمیدونم چکار ک ...

من خوردم چهار ماه 

برا کیست 

فقط وزنم اضافه شده 

فکنم کیستم دفع نشده چون پریود هام خیلی خیلی خون ریزی کمه

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️
من اصلا نمیتونم قلق اخلاقش رو پیدا کنم همیشه دمبال یه چیزی هست که ایراد بگیره نمیدونم ار رفتار من بو ...

ازدواج خیلی پیچیده س 

دو تا آدم با خصوصیات متفاوت و سایر اختلاف‌های وابسته

بنظرم فقط باید صبور بود و جلوی تنش های غیرضروری رو گرفت

مظلوم نباشیم تا ظالم بوجود نیاد

نگران نباش دوست عزیز بالاخره شما الان باید محکم باشی روحیه بدی به همسرت ان شاالله نتیجه رضایت بخش می ...

ممنونم ازتون همه همین و بهم میگن و من دلم آشوبه دست خودم نیست از دیشب که اینجا گفتم یکم آرومتر شدم 

عزیزم شما تاج سری یه فضایی بود چند ماه پیش که عکس رد وبدل شد فقط برا تصور طرف مقابل دیدی که آتی هم ش ...

عزیزمممم

بچه ها همگی ناز و قشنگ هستین 

همگی ماهن 

صورت و سیرت  همگی قشنگ و زیباست 

مهسان جان 

عزیزم مطئمنم شما هم ناز و زیبا  هستین😘😘

من خوردم چهار ماه برا کیست فقط وزنم اضافه شده فکنم کیستم دفع نشده چون پریود هام خیلی خیلی خون ریزی ک ...

برا منم فیبروم بزرگ دارم باید جراحی شم فعلا اینارو داد اصلا نمیدونم برا کدوم دردم داده 

برا فیبرومه.یا برا دردای وحشتناکم که هر ماه میرم اورژانس 

الان دو سه روزه داره بازی درمیاره 

حالا میدونم دردا رو نگه داشته شب عروسی میان سراغم 

همیشه موقع مجالس مهمونیا مریضی و تبخال سرماخوردگی ...

2810