2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183525 بازدید | 60638 پست
فدات نازی جون یک سال و نیم سال پیش بود گزاشتم 😄😄شاید زد ب سرم برا عید رنگ کنم بدون رنگ خیلی سنم کم ...

رنگ برا روحیه خوبه💃🏻💃🏻💃🏻

ولی اون چیزی که خودت دوست داری انجام بده

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو حالشو ببر.. یه دفعه من اومدم تغییر کنم نطرم رو با تفکر اولویت خودمون باشیم، بدم. تو خودت دلت میخ ...

اره تصویب شد دیگه برم 

همگی دعا کنین تا پر نشم 

همیشه بعد از مستقل و عاطفه من هستم 🤣با ایشون تنظیمم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
رنگ برا روحیه خوبه💃🏻💃🏻💃🏻ولی اون چیزی که خودت دوست داری انجام بده

انقد کار نکرده دارم 

۱۰۰ تومن پول درمانی دارم فقط 😄😄😄

همسرمم خیلی دوس داره رنگ بزارم 

اون سری ک گزاشته بودم تو آشپزخونه بودم میگفت محیا شبیه عروسک ها شدی ☺️☺️☺️

⚡️من امید دارم روزای خوب تو راهه⚡️
ای جانم مهسا فضولی نیس فقط سوال ساده جسارتا با تخصیلات فوق چرا شاغل نیستی؟بهاطر رادمان؟نخاستی رد شو

بودم از 10 سال تدریس کردم تو سطح آموزشگاه.. بعد کرونا کلاسا تق و لق بود، آنلاین شد. حوصله ی آنلاین نداشتم. حضوری ترسیدم برم بعدشم دو تا بارداری که یکیش سقط شد.. افسردگی بعدش.. بعد یکسال باز باردار شدم استراحت مطلق بودم.. الان که پسرم خیلی کوچیکه.. البته آنقدر حقوقم کم بود دل و دماغم نمیموند برام. 

پزتو دادی؟؟؟؟ از شما کمال تشکر را دارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا شوهر من دیشب دیده خرید کردممیگه سفارش دادی م ...

کاش پز داشت🤣🤣

دیشب تو الویه آب مرغ از دستم در رفت و زیاد ریختم

یه کم شل شده بود

یعنی این مرد شرف نذاشت ، نشسته سر سفره میگه چرا قاشق خالی گذاشتی تو بشقابا؟ می گم چی کمه؟ میگه نی🤣🤣😆😆

آخر شامم به مامانش می خواستیم غذا بدیم ببره میگه وایسا قیف بیارم راحت منتقل کنیم😅

البته همه پشتیبانیم کردن اما خب 🤪🚶🚶

پزتو دادی؟؟؟؟ از شما کمال تشکر را دارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا شوهر من دیشب دیده خرید کردممیگه سفارش دادی م ...

به آتیش کشیدی تهرانو دختر که 🤣🤣شوهرتم بیار اینجا با ما اشنا شه بعد میاد دور سرت میچرخه 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
2810