2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183525 بازدید | 60638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید ایشون کیس خوبی باشن اما مادرش و خواهراش هم مهم هستنخود من شرایط شغلی و تحصیلات و وضعیت مالی خان ...

عزیزم گفتم ک متاسفانه اینجا دختر رو بود شوهر میدن 

هر کی مینیتمم میگه شوهر نمیکنی 

حالا دخترای خودشون همه شواشون داغون و کار درست حسابی هم ندارن با چند تا بچه گرفتارن 

ولی ب محض ک میبینن میگن 

از بس زخم زبون میزنن از جم شون فراری شدم 

عزیزم تو جامعه ام سرکار میرم

استخر میرم 

جآریم خودشم همینهمفت باشه کوفت باشهپدرشوهرم وضعیت مالی ضعیفی داره جاریم به اینا هم رحم نمیکنه هر چی ...

اینا درآینده چوب تربیتشون رو میخورن‌...پسر جاری من دوربین مخفی ساختمون رو پیداکرد دزدید برد به یکی داد گندش دراومد( شوهرخواهرشوهرم فهمید )جاریم میگفت به کسی نگین همچین پشت بچش هست ازون موقع دیگه گول ظاهر مذهبیش رو نمیخورم قبلا میگفتم بهترین آدم دنیاست دروغگوییش هم بهمون ثابت شده‌.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آره اسما 11 شبه رسما دو صبحه. حالا عروسی عموم تهران بود من فرداش کنکور ارشد داشتم دیگه عروس کشون نرف ...

قبول شدی ؟سر جلسه از رقص کی بیشتر نوشتی 😅

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
دیدم خیلی نازهشما هم عکس قبلا گذاشتی ؟ اگه گذاشتی بازم بزاردستشویی دارم ولی میترسم عکسی رو از دست بد ...

آره دیشب تو کوچه خلوت عروسی بود جات خالی. بعدا برات میذارم الان باید برم سیب زمینی رنده کنم نهار بذارم منم مثل تو برا عکس موندم🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نارینکودتا کن جدی میگم به عنوان کسی که تو بچگیم با سیل مهمون ها و رفت و آمدها مواجه بودم، حریم شخصی ...

کوتا کردم جیران 

الان دیکه سواستفاده ها خیلی خیییییلی کم شده 

درحد بچه ها که اونم دارم کنترل میکنم بخاطر اعصاب خودم 

شلوغ کاری و خرابکاری 

وااااقعا نمیدونم چش بود🤣🤣🤣بعدها خودش بهتر شد منم کنترلش کردم 

بعدش هم که اختلافات پیش اومد 

نگران نباش 

بافت فرهنگی و تو یه ساختمون بودن هم ناخوداگاه بعضی چیزا رو بوجود میاره یعنی کامل نمیشه قطش کرد 

فک کنم خودت از میزان علاقم خبر داری من بیشتر از این بازش نمیکنم🤣 علاقمو منظورمه آن هم در کلام خیلی ...

فدات شمممم اصلا من و تو یه بدنیم در دو روحححح ،،،،ما عاشق همیم،،،تو کثافت خوشگل خودمی،😘😘😘

وای من اینقد دوس داشتم دستکش سفیدو چتر سفید استفاده کنم شوهرم نمیزاشت،🤬

بابا اونا تو به دنیا نیومده بودی استفاده میکردن

خدایی فضای اون موقع خیلی بسته بود

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
2810