2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183525 بازدید | 60654 پست
من فک کردم موقعی که میز شامو چیدن بقیه رفتن.. مو به تنم سیخ شد🤣🤣

ببین ما هم اسکل وار هی به صاحب مجلس می‌گفتیم بد نیست اینا میرن؟؟؟؟؟ اون میگفت اینجا عادیه اینا هم ما رو برای عصر دعوت کرده بودن 

بعد یه سری اون مجلس عصر رو دعوت نبودن مجلس شام رو دعوت بودن 

بعد آخه مجلس عصر هم هیچی نبود که بگی چرا اینا عصر دعوت نیستن 

یه مغز متفکری میخاست که اینارو هندل کنه کی تا کجای مراسم دعوته 🤣🤣🤣 

بعد من همش میگفتم اگه من رو شام دعوت نکرده بودن میموندن😁😁😁 

نمیتونن به زور دور بندازن که

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین ما هم اسکل وار هی به صاحب مجلس می‌گفتیم بد نیست اینا میرن؟؟؟؟؟ اون میگفت اینجا عادیه اینا هم ما ...

چه وقتی گذاشتن واسه اینکار... آره والله نمیتونستن بندازن بیرون که فک کن به عروسی غذای نخوری😬😬

چه جالب آخه من یه عروسی یه استانی رفتم، فقط بعضی ها برای شام دعوت بودن خیلی هم عادی بود بعضی ها میوه ...

نه ما همه باهم خانوادگی میرن 

فقط حنابندون تعداد مهمونا یکم خودمونی تره 

شب قبل از عروسی اگع بگیرن 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
حالا اینجا تقریبا 9 تا 10 شامو میدن اول به آقایون تا کادو بذارن خانم شام میخورن بعد شام قاطی میشن اص ...

مام بعد شام نخود نخوده 

عروس کشون هرکی خواست میره 

هشت تا یازده دعوتی میزنن ولی میای خونه سه صبحه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
مام بعد شام نخود نخوده عروس کشون هرکی خواست میره هشت تا یازده دعوتی میزنن ولی میای خونه سه صبحه

آره اسما 11 شبه رسما دو صبحه. حالا عروسی عموم تهران بود من فرداش کنکور ارشد داشتم دیگه عروس کشون نرفتیم بعد تالار راه افتادیم 4 صبح رسیدیم شمال. 😁😁

@دلبرشیوا64 بیا بگو منو درخال رفتن به عروسی میبینی یاندلم میخاد برم دلم میخاد تلافی کنم نرم اخر دلم ...

نمیدونم موضوع چیه ولی برو حالشو ببر با یه لبخند گنده همچون شمشیری در قلب دشمن😎😎

2810