2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1183987 بازدید | 60654 پست
ببین قبلا که اوضاع فاجعه بود کلااااا نمی رفتن کلاااا خداشاهده صبح حس میکردم یکی اومد روتختمیپریدم از ...

چقدر کاراش بده... یعنی چی نصف کرده... خوب تو که هر روز بچه هات خونه ی جارین یه بار بهشون غذای خوشمزه بده... منفور.. 

چه جوری دلش اومد اینکارو کنه... 

یهااا اونشب ساعت ۲نصفه شب بچه هام گشنشون شده بود براشون پسته و بادام و گردم گذاشتم بخورن تو دلم گفتم ...

ای خدا🤣😡

من دیگه به کسی نمیخندم🫢

لامصبا دونصفه شب😵‍💫🤣بزارین استراحت کنیم خبببببببب🙄پاشین فرارکنین از اونجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا🤣😡من دیگه به کسی نمیخندم🫢لامصبا دونصفه شب😵‍💫🤣بزارین استراحت کنیم خبببببببب🙄پاشین فرارکن ...

من همین الان برای بار هزارم بچه ش رو فرستادم خونشون🥴🥴🥴

من درحال حاضر حالم از هرچی بچه س به شدت به هم میخوره به شدددددت 

دخترا من امروز ابرسان خریدم ببینم چطوره میام بهتون گزارش میدممثلا قراره از امروز به پوستم برسم 😊😊� ...

به به😎😎😎😎😎

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من همین الان برای بار هزارم بچه ش رو فرستادم خونشون🥴🥴🥴من درحال حاضر حالم از هرچی بچه س به شدت به ...

نمیدونم بچه ی کیو فرستادی ولی آفرررررین صدآفرین هزار وسیصد آفرین ناری خوب ونازنین 😁

ببین قبلا که اوضاع فاجعه بود کلااااا نمی رفتن کلاااا خداشاهده صبح حس میکردم یکی اومد روتختمیپریدم از ...

اییییییی اینا چققدددددد فوق پر رو هستن🙄🙄🙄🙄🙄 آه باز دلمه رو یادم انداختی😬😬😬😬😬😬ناری جاریتو بده به قتل برسونم🔪🔪🔪🔪🔪 

آفرین به طاها معلومه خوب تربیت شده✅👌

2810