2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1436144 بازدید | 80784 پست
یه هفتس گرفتم الان کمتر بهانه میگیره... اخییی انشاالله زودتر خوب شه. بچه ها مریض میشن خیلی بده.. 🥺� ...

قربونت مهسا جون 

شهرستانم هنوز اینم همش میچرخه اینطوری مریض شده

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

سلام رفقا😍.حالتون چطوره؟دوستان من دیروز صبح سزارین شدم و دخترم به دنیا اومد.کاملا همسرم رو فقط در و ...

سلام آرام جان خداروشکر 

قدم نو رسیده مبارک انشالله زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله زود زخمات خوب میشه.. فرق طبیعی و سزارین همینه در اشون برعکس. سزارین زایمان درد نداره، طبیعی ...

مرسی مهسا جان درسته عزیزم یکی قبلش یکی بعدش.

الان که دارم میبینم آدم با زایمان طبیعی بعدش قشنگ میشینه و به نوزادش میرسه و لذت میبره.

اما امان از سزارین🤦😄.

قدمش مبارک عزیزم.خودتو بپوشونو باد نفاس نگیری

خیلی ممنون عزیزم❤️❤️❤️.

شهزنان مامانمم همش بهم میگه اما خیلی گرممه همش با ماکسی کوتاه دارم میچرخم نه شلواری نه جورابی،اما از امروز میپوشم دیگه.

عزیزم هیچ پشیمون نباشمن دوتا طبیعی اوردم ولی بدنم ریخت بهم هم جای بخیه مثل اولش نشد هم بواسیر و شقاق ...

درسته عزیزم قبول دارم.دیگه کلا بدون درد و با راحتی نمیشه انتظار داشت.هر کدوم درد خودش رو داره.

من هم ترسم از بخیه بود که رفتم عمل.

گفتم شکمم بخیه بخوره بهتره مگه چیه،ولی دیروز موقع اولین بلند شدن و کلا راه رفتن وقتی عذاب رو دیدم فهمیدم فرقش چیه😄.

حالا تخت بغلی هم‌ طبیعی بود بخیه خورد،راحت بلند میشد و مینشست،به بچش میرسید،اما من تا ۱۲ ساعت اجازه حتی نشستن نداشتم،بچمم خوابیده میزاشتن رو سینم شیر بخوره که خب نمیشد خوابیده،خیلی اذیت شد بیچاره.

سلام عزیزدلمممم قدم نورسیده مبارک باشه ان شاءالله زیر سایه خودت و همسرت بزرگ شه🤩🤩😘واسه منم دعا کن ...

خیلی ممنونم عزیزم لطف داری😘😘❤️❤️.

حتما عزیزم انشاالله شما هم رو دست خیر بلند شی❤️.

اسمش آوا شد عزیزم.

سلام عزیزمخیلی مبارک باشه 🥰قدمش پر خیر و برکت ♥️🥰🤗سه نفر شدنتون مبارک 😍😍😍🥲به جمع پاره شدگان خ ...

مرسی عاطفه جون فدای محبتت😘😘😘.

اتفاقا عاطفه منم تو بخش خانم هایی دیدم که مثل خودم عمل بودند،یکیشون دیروز موقع برگشت شلوار جین پوشید😶😶😶.

والا دکترم تازه از روز سوم عمل،یعنی فردا گفت اجازه حمام داری و همین حرف خودت که روزی چند بار بشورم و خشک کنم.

مبارکتون باشه قدم نو رسیده نامدار باشه و زیر سایه پدر ومادرش بزرگ شه ارام جان یه مشکل جسمی بزرگ برام ...

خیلی ممنون از تبریکت مهسان جان😘❤️💕.

مهسان جان حتما عزیزم،تو اتاق عمل حین زایمان هم اتفاقا به یادم اومدی و برات دعا کردم.

انشاالله خدا به حق فرشته ی پاکم دعاهای منو هم در حق دوستان عزیزم قبول کنه.

مهسان جان عزیزدلم خودت بیمار شدی فدات؟البته ببخشید میپرسم شاید دوست نداری بگی چون نگران شدم.