2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1129191 بازدید | 56155 پست
نه مهسا جان..سیب دادم خورد..گرسنش شد شام خوب خورد ماشاالله...فقط اینکه ساعت ۸ دیدم تب داره زیاد و بی ...

چی شد؟ خداسلامتی بده. بیدارش کن بهش بده پاشویه هم بکن نگران نباش الهی که تب نمیکنه.گلابی خیلی برای تب خوبه و آب سیب

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام رفقا😍.حالتون چطوره؟دوستان من دیروز صبح سزارین شدم و دخترم به دنیا اومد.کاملا همسرم رو فقط در و ...

سلام عزیزم

خیلی مبارک باشه 🥰

قدمش پر خیر و برکت ♥️🥰🤗

سه نفر شدنتون مبارک 😍😍😍🥲

به جمع پاره شدگان خوش آمدی 😍 هوووورا 😍😄😄

و اینکه منم بلند شدن از تخت برام کابوس بود چقدر درد می‌کشیدم

تخت بغلی زررررنگ راه می‌رفت 😐😐😐😲

من 😏😏😏😏😄

خلاصه اینکه همش ب تحمل درده ک من ندارم 😁

مراقب بخیه هات باش

نمی‌دونم دکترت چی گفتع...ب من گفته بود تا ده روز هر روز حمام برو بخیه هاتو با شامپو بچه بشور عفونت نکنه بعدش با سشوار خشک کن..

ان شاالله ک این ده روز برات زود بگذره 😍🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی شد؟ خداسلامتی بده. بیدارش کن بهش بده پاشویه هم بکن نگران نباش الهی که تب نمیکنه.گلابی خیلی برای ت ...

پاییز جونی خواهرم از کربلا اومد مریض شد هنوز خوب نشده 😐😐😐😐 دکترم رفته...دکتر پلشت بهش قرصای چرت دااده...

امروز دخترم بهش خیلی چسبید من ظرف میشستم... بعدازظهر خوابوندم بیدار شد دیدم تب داره 😓

شوهرم اضافه کار مونده 🥲 ۱۲/۳۰ شب میاد..

آب سیب نخورد .. سیب خورد..

گلابی هم ندارم راستش..

ان شاالله تن خودتو و عزیزانت سلامت باشه 😘♥️🤗

2804
سلام رفقا😍.حالتون چطوره؟دوستان من دیروز صبح سزارین شدم و دخترم به دنیا اومد.کاملا همسرم رو فقط در و ...

مبارکتون باشه قدم نو رسیده 

نامدار باشه و زیر سایه پدر ومادرش بزرگ شه 

ارام جان یه مشکل جسمی بزرگ برامون پیش اومده 

اگه پیامم رو دیدی موقع شیردادنت برا سلامتی عزیز من دعا کن لطفا 

صدبرابرش برگرده به خودت الهی

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

لباسشویی مامانم یهو درش قفل شد باز نشد

بو سوختگی میداد..

نمایندگی سامسونگ اومد 

فقط واسه اومدنش ۳۵۰ گرفت..

۱۵۰ دستمزد

۱۵۰۰ پول قطعه در 

۲م شد

مراقب لباسشویی جانمون باشیم 😁

بعد ۱۷ سال خراب شد😏

اصلا اونور نمیشه دهن باز کرد فقط میخونیم وچیزای که بدردمون میخوره رو برداشت میکنیم...نه خسیس چرا رشت ...

♥️♥️♥️ آفرین ک انقدر تو‌باشعوری..😊😘😘

حالا اینو تو تاپیک دیگه می‌گفت میگفتن فقط طلاق 😄🤢🤢

نه مهسا جان..سیب دادم خورد..گرسنش شد شام خوب خورد ماشاالله...فقط اینکه ساعت ۸ دیدم تب داره زیاد و بی ...

انشاالله که تبش بند میاد اذیت نمیشه. یه ملافه بنداز روشهمین که غذاشو خورد خوبه.. من اگه شب تبش بالا نره نمیدم معمولا چون بدش میاد از قطره گریه میکنه 

مبارکتون باشه قدم نو رسیده نامدار باشه و زیر سایه پدر ومادرش بزرگ شه ارام جان یه مشکل جسمی بزرگ برام ...

مهسا جان خدا بد نده،،، الهی که زودتر مشکل عزیزتون حل شه.... 🤲🏻🤲🏻🤲🏻دوست داشتی بیا درد و دل کن سبک شی سنگ صبور مهربون.. ❤️❤️❤️

مهسا جان خدا بد نده،،، الهی که زودتر مشکل عزیزتون حل شه.... 🤲🏻🤲🏻🤲🏻دوست داشتی بیا درد و دل کن س ...

مهسا نمیتونم 🥲تا الان هی اشکم میحوشه 

دعام کنین فردا ظهر خوش خبر باشم منم 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

@آریانا8    

سلام مامان آریانا خوبی 

پستت داخل مدیریت که خوندم.... خواستم بهت بگم ول کن این افراد رو اصلا جوابشون هم نده ولا. 

من هم طرز فکرم عین خودت هست.....اره شرایط باشه آدم خودش هم بخواد بره سرکار این یه حرفی. 

ولی اینکه شوهرت بگه برو سرکار..... یا سرکار به هر دلیلی اذیت بشی ولی باز مجبور باشی بری چون باید خرج خودت بدی با اینکه که ازدواج کردی و هزار یک مشکل و ماجرا که با ازدواج پیش میاد..... خووو آدم مجرد میمونه ولا نه اذیتی نه حرف و حدیث از خانواده شوهر و توقع های بیجا پادشاهی میکنی. 

چه کاریه آدم ازدواج کنه....مرد خرجت نده خودت باید خرج خودت بدی😐😐😐 دلت خوش که همه بگن ازدواج کرده😐

نمیدونم ولا زنها چه پیش خودشون فک میکنن تحت هر شرایطی ازدواج میکنن.... من هم عین خودت نمیتونم حرف زور بپذیرم ولا. 

همش هم میگن الکی استقلال داریم دستمون تو جیب خودمونه..... در حالی که خیلی ها حقوق خودشون هم های ندارن  ازش و کارتشون دست شوهرشونه😐😐 بعد میان از استقلال و مستقل بودن حرف میزنن. 

ولشون کن بزار به این استقلالشون خوش باشن😅😅😅

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2809