2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1108935 بازدید | 54339 پست
همسر منم همینه،هشت ساله روش کار میکنم که نگو،،آقا نگووووووو،برادر نگوووووووووووووووواما🥴🤣

اتفاقا دیشب صحبت خونه ی ماهم همین بود که مردا چقدر دهن لقن. میخواییم یه حرکتی رو انجام بدیم شریکی تا به مرحله ی آخر می‌رسیم خیالشون راحت میشه پیش همه میگن لحظه ی آخر به هم میخوره. دیشب آخر گفتم آقایون خواهشا ببندین🙄🤐🙄

همکارا هم دوستن صمیمین دیگه ما زنا هم این طورییمولی دیگه برنامه ای زندگیمونو نباید بگنبعد میدونی ۱۲ ...

اخرش همکارش دیروز بهش گفته خوشبحالت چقدر خانم خوبی داره

آخه مرد مومن چیکار داری پیش همکارت از من تعریف میکنی 

گفتم حالا با زنش دعواش بشه چی

میگه نه بابا یعنی اینقدر بی جنبه است

همینطوری کل همکاراش بهش حسادت دارن

فکر کن اومد خواستگاری من از هفته بعدش ماشین صفر من زیر پاش بود

از همون موقع همکاراش حسادت میکردن 

شوهرم زیادی ساده است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه اول خیلی دیر پنج شش سالگی بچه دوم از سه سالگی دختر داییم از شش ماهگی بستگی داره خودت حوصله کنی پ ...

پس توبیشتره خونه ها بچه اول دیر جدامیشه،😊

دومی چون خواهر یابرادرش هست تنها نمی‌مونه تو اتاق راحتتره🥰

2804
اخرش همکارش دیروز بهش گفته خوشبحالت چقدر خانم خوبی دارهآخه مرد مومن چیکار داری پیش همکارت از من تعری ...

اخییییی ذوق تورو داره ...از عشق زیاده همش رو زبونشی

ولی زن خوب مردشم نگه بقیه متوجه میشن

عشقتون پایدار❤️

بیشتره آقایون همینن،تک بعدی وسادهآی امان از دست خانما🤣

این همکارش درآمدش در  ماه به تنهایی تا ۱۰۰ تومنم میرسه

ولی خیلی خیلی ولخرج

من هر چی از تاپیک به شوهرم آموزش میدم 

شوهرم میره همونا رو به همکارش آموزش میده🤣🤣🤣🤣

آخرش گفتم بهش بگو ورودی خروجی بنویسه کن براش برنامه بنویسم 😂😂😂😂

شوهرم خندید 

من ۱۵ سال طول کشید تو رو تو مسیر بیارم

بعد میخواد همکارش دو روزه بیاره تو مسیر

یها ما رمز گذاشتیم بین خودمون تا میومد زاغک دهان بگشاید بنده علامت میدادم تا روبهک بی پنیر بماند 🤣

مهسا من تا صبحم اشاره بدم میگه اصلا نمیبینم همه می‌فهمن به غیر خودش هی ابرم میدم بالا هی حرف میارم وسط. گلومو صاف میکنم انگار نه انگار. 

اتفاقا دیشب صحبت خونه ی ماهم همین بود که مردا چقدر دهن لقن. میخواییم یه حرکتی رو انجام بدیم شریکی تا ...

اره دیگه انرژی منفیا نمیزاره به سرانجام برسه🥺

حالا فک نمیکنن فلانی براشروع یه کارجدید یا حالا خرید مثلاً خونه یاماشین چه تلاشهایی که نکرده

جوری باحسرت(خوشبحالت فلانی) رومیگن کلی انرژی منفی میاد سمت ادم☹️

این همکارش درآمدش در ماه به تنهایی تا ۱۰۰ تومنم میرسهولی خیلی خیلی ولخرجمن هر چی از تاپیک به شوهرم ...

عاقا کاش اون پول دسته من بود،😋

ادم هرچقدرم خرج کنه مگه صدملیون تویه ماه تموم میشه😅

حتما به همسرت بگو کمکش کنه پولا روبه فنا نده😂

شما ی نظر بده..شوهرم خیلییییییییی راحت ابراز احساسات میکنه...حتی ب دوست قدیمیش ک الآن خونشونیم راحت ...

چقدددد شوهرت ساده و بی ریاست و چقد احساساتی

حس میکنم یه خلآ عاطفی داره 

شاید از کودکی باهاشه

انگار محبتی که باب دلش بوده رو نگرفته داره همونو خرج دیگران میکنه

منم به شدت عاطفیم و یه دوره ای این رفتارو داشتم بهترشدم 

وقتی رفتار متفاوت دیگرانو با خودم دیدم 

الان از کل دار دنیا یه دوست از مجردی دارم که فقط تلفنی باش در ارتباطم و یکی ۱۴سالی میشه باش دوستم مادر هم کلاسی پسرم بود ...دوتامون اردیبهشتی و اخلاقمون و شرایط زندگیمون عین هم

با فامیل هم یکی درمیون ارتباط دارم

اره دیگه انرژی منفیا نمیزاره به سرانجام برسه🥺حالا فک نمیکنن فلانی براشروع یه کارجدید یا حالا خرید م ...

آره بابا داداشم دلش می‌خواست امسال یه ماشین خوب بخره پیش پسر صاحب مغازش گفت اونم الان گفته تخلیه کن. 😏😏میگم بیکاری میگی بهش بذار بخری بعد حالا قضیه ی ماشین کلا منتفی شدا. ولی تبعاتش هست. مغازش بهترین جای شهرمون بود حالا باید بره جای دیگه با اجاره ی بیشتر🙄🙄

2809