2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1106086 بازدید | 54163 پست
تهرآن نیستمنمیتونی یه روز بری بازار روزای تهران قیمتشون خیلی مناسبهخرید یک ماه رو بکنی و برگردی

من دوبار شور ت جینی خریدم 😄

لباسا هم باید گشت تا تک فروشی داشته باشن

معمولاً عمده میفروشن..

اما شال و روسری تک دیدم میفروشن..

لوازم آرایشی هم همینطور تک میفروشن

من عاشق بازار تهرانم چندبار بیشتر نرفتم..

پاهام درد می‌گیره انقدر بزرگه 😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوبار شور ت جینی خریدم 😄لباسا هم باید گشت تا تک فروشی داشته باشنمعمولاً عمده میفروشن..اما شال و ...

منظرم بازار تره بار بود

تهران بلد باشی جاهای قیمت مناسب خیلی داره

ارشیدا خیلی اطلاعات خوبی داشت

اونم چند وقتی که نیست

چقدر منی 😄 منم اینجا میگم گاهی پاک میکنم 😄 من خیلییییییییی سادمهمیتجام سر حرفام دوبار ترور شدم اشک ...

اخ پس هم دردیم 

خیلی بده

منم چقد ضربه خوردم

چقدانرژی منفی گرفتم از جلو جلو  گفتن هدفی که تو ذهنمه

از رو بودن کل زندگیم

به شدت ادم برون گرام 

2804
ای بابا این تیر هم به سنگ خورد با چشای اشکی و پربغض نگاش نمیکنی جیگرشو کباب کنی 😁😁چه معنی میده بیر ...

نه بابا اتفاقا اون اینکارو میکنه. میگه ببخشید گشنم بود یه چیزی خوردم منم میگم نوش جونت

💚

اخ پس هم دردیم خیلی بدهمنم چقد ضربه خوردمچقدانرژی منفی گرفتم از جلو جلو گفتن هدفی که تو ذهنمهاز رو ...

و من هم 😅😅😅

بی خیال چقدر خودمونو سانسور کنیم

اصلا به کسانی که انرژی منفی میدن اهمیت نده

فقط خودمون میدونیم گاهی چقدر حالمون بد بوده که اینجا درد و دل کردیم

ما آدمیم 

گاهی خوشحال ،گاهی ناراحت

گاهی گریان ، گاهی خندان

ربات که نیستیم همیشه توی یک حالت باشیم

و من هم 😅😅😅بی خیال چقدر خودمونو سانسور کنیماصلا به کسانی که انرژی منفی میدن اهمیت ندهفقط خودمون م ...

اینجا هم حرف نزنیم که نمیشه...

امیدوارجان ۱۰تومن وام بلو فعاله بدجور رومخم رفته بگیرمش 🤕 یه ۷۰۰سوتی هم دارم انگشتر بنظرت بدم بااین ۱۰تومن یه چی بردارم  یانه صبرکنم تایکشنبه کارای دوگرمیش رو بیاره؟  این انشگتر۷۰۰سوتیم بعد۳_۴سال یه تیکش بازشده گیرمیکنه به لباسم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مآری جون اول باید خودتو دوست داشته باشی بعد همسرت رواگر بخوای به این روند ادامه بدی یه جایی دیگه کشش ...

امیدوارجان من پارسال یه جا گفتم شبا همسر دیر میرسه خونه و من خوابم میگیره نمیتونم منتظرش باشم و میخوابم. یه نفر با لحن بدی سرزنشم کرد که تو نباید بخوابی و باید بمونی بیاد و بری به استقبالش و من همیشه منتظر همسرم میمونم و...

منم با خودم گفتم تو دیگه چه زنی هستی خجالت بکش میگیری میخوابی 😅🙄 یه مدت نخوابیدم دیدم کل سیستم بدنم به هم ریخت چون عادت به خواب عصر هم نداشتم کلا تو همون چندروز داغون شدم. بعد با خودم فکر کردم اولا همه بدن ها مثل هم نیست دوما شاید اون شخص خودش تا لنگ ظهر میخوابه و شبا خوابش نمیاد یا عصرا میخوابه و یا هزار دلیل دیگه و کلا مقایسه کردن کار درستی نیست .... 

الان دیگه هرموقع خوابم بیاد میخوابم. راجع به غذا خوردنم راستش دروغ نگم تازگیا یاد گرفتم قبل اومدنش اگه گشنم باشه ته بندی میکنم یه لقمه ای چیزی میخورم که ضعف نکنم ولی به همسر نمیگم😎 با همسرم دوباره یه کم شام میخورم 

و من هم 😅😅😅بی خیال چقدر خودمونو سانسور کنیماصلا به کسانی که انرژی منفی میدن اهمیت ندهفقط خودمون م ...

من ادم سانسوری نیستم 

همه چیم رو

اهل تعارف تیکه ماره کردنم نیستم

و چون بلد نیستم نقش بازی کنم 

یا حرفامو رک میگم یا کلا نمیگم و میمونه رو دلم

وقتیم حرفمو میزنم میگن نه تو منظور داری 

میگم ندارم که راحت گفتم ...میگن نه 

همیشه هم سوتی میدم

میخوام درستش کنم بیشتر سوتی میدم🤣🤣

ازون ور شوهرم هی اشاره که نگوووو 🤣🤣هی درست میکنه میگه نه شهزنان منظورش اینه 

من میگم نه نه اشتباه میکنی🤣🤣

و هی اصرار رو سوتیهام

تنها که میشیم میگه خو چته هی درست میکنم‌پشت سرت هی تو اصرار که نه 

بعد به خودم میام که ای وای 

یعنی همچین برداشتی داشت حرفام🤣🤣🤣

اینجا هم حرف نزنیم که نمیشه...امیدوارجان ۱۰تومن وام بلو فعاله بدجور رومخم رفته بگیرمش 🤕 یه ۷۰۰سوتی ...

به نظرم انگشترو نگه دار. با اون ۱۰ تومن هرچی شد بخر

وام رو هنوز نگرفتی؟ درخواست بدی همون لحظه واریز میشه؟ چون فردا جمعه س میگم ممکنه یه کم طول بکشه. من یادمه وام دوم بلو رو گرفتم یه روز طول کشید تا واریز بشه. الان نمیدونم چطوریه شرایطش 

به نظرم انگشترو نگه دار. با اون ۱۰ تومن هرچی شد بخروام رو هنوز نگرفتی؟ درخواست بدی همون لحظه واریز م ...

نه نگرفتم هنوز گفتم برم بگردم اول ببینم چی دارن. ااااا اولی زود واریزمیشد‌.طلاهای نو رو ۷درصد میده کلا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2809