2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1110070 بازدید | 54400 پست
وسط گریه خنده ام گرفت میدونی اینا رفتن مصالح اضافی دور و اطراف رو جمع کردن آوردن جدی میگم

آخی عزیزم دلتنگی خیلی سخته درکت میکنم. انشالله خواهرت هرجا هست خوب و خوش باشه

تازه گچبری سقف رو یادم رفت بگم. بالای اشپزخونه یه شکل قلب درآورده بودن. فکر کنم همسرم عاشق همین قسمتش شده بود 😁

الان یه لحظه عکس کابینت هارو میذارم پاک میکنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نازی هرررر جا بری بر میگردی شیراز شیراز عشقه هرررر جا میرم کلللی خاطره قشنگ دارم شهری که خواهر عزیزم ...

اشکم در آوردی 😭😭😭😭😭😭😭

نگوووو از خاطرات نگوووو از زیبایی هاش 

بری بام شیراز از اون پله ها بالا بری بخصوص الان که هوا هم سرد شده چایی بخوری و زیبایی شهر ببینی😭😭😭😭😭

بدون شک شیراز عشقه  هیچ جا اونجا نمیشه برام. هواش هم من میگم با همه جا فرق داره. 

واقعاااا سخته قبول دارم😔😔😔

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2804
نهههه گوناااه داره 😬 اره از نظر اقتصادی خیلی به نفعمون میشد ولی دیگه الان شرایط سخت شده با وجود اقس ...

هیچ گناه نداره 

بزن بترکونش ولا 😅

دقیقااا خوبه که خودت خوب میدونی .👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
آخی عزیزم دلتنگی خیلی سخته درکت میکنم. انشالله خواهرت هرجا هست خوب و خوش باشهتازه گچبری سقف رو یادم ...

انشاالله بهترینها واسه خودت پیش بیاد 

اوایل زندگی همینه  

آدم مییفته تو سختی. 

درست میشه کم کم 

واااای آره دیدم عکسو 

کابینت فلزی قدیمی بود واقعا نمیدونم چرا صورتی حتما قیمتش ارزون تر بوده. اخه صاحبخونه میگفتن خسیسه وا ...

این دیگه کیه🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2809