2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380831 بازدید | 75896 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هنوز هم دیر نشده محیشاید فکر کنی شعار دادم ولی زندگی در جریانه و ما آدم‌ها قدرت تغییر شرایط رو داریم

الان دیگه هیچ انگیزه ای ندارم 

الان از کی من بیخوابم 

چطور تمرکز کنم آخه 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

زن اصلا قشنگ نیس اصلاااااا فقط پوستش سفیده تو جمع به شوهرش میگه فلانی ببین این لباس روی پوست سفید من ...

این یکی مثل منو میطلبه ، سبزم ولی اعتماد بنفسم زیادی بالاس به حدی که طرف به غلط کردن میفته، 

یادش بخیر ایام مدرسه من سبزه با ابروهای پرپشت کلا فقط دوتا چشم بود بقیه صورتم مو   

ولی ولی زرنگ کلاس بودم ،حاضرجواب و همیشه خندون.

چقدر از دختر سوگلی خوشگلای کلاس فحش می‌خوردم.

فک کن هرسال هرکی نمیکت کنارم می نشست چشم رنگی ،بور وسفید شیربرنج، میگفتم خدایا قربونت برم که اینجام ولم نمیکنی قشنگ می‌ذاری سیاه دیده شم جفت اینا  

الان دیگه هیچ انگیزه ای ندارم الان از کی من بیخوابم چطور تمرکز کنم آخه

عروسکی جون مشکل اصلیت چیه؟روحی روانی ؟اعصاب؟جسم؟

یه زمانی نصفه شب یهو از خواب پامیشدم مینشستم حالت دستا دور پا جمع بعد خوابم نمیبرد تا یه ساعت 

روزای سیاه زندگیم بود 

حس کردم حالت اونقدر بد هست که شب خواب نداری 

برا من گذشت و خدا کمک کرد الهی زودی برای تو هم حل شه مشکلات

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

[QUOTE=358963815]آره من باکی ندارم، لزومی نداره الکی بگم هیچکاری نکردیم و اینا بالاخره ما انسانیم، مگه میشه گرایشی ن ...[/QUO

ااقا من نگم از دوران عقدم ، سکوت میکنم بهتره، شما زیادی مثبتین یا زیادی خجالتی یا ،خلاصه منم بچه مثبتی بودم مثل خودتون فقط شیطونتر  

خلاصه منم تو عالم بی حواسی همیشه حواسم بود وکلا دسته کنترل ،دست من بود بیشتر   

یادم فردای روز عقدمون میخواست بیاد دنبالم ، نه سلامی نه علیکی بش گفتم تایه هفته سمتم نیا کلا ،پریودم اینقدر راحت بودم ، 

یه بارم منو رسوند خونه زیر بارون ، بش گفتم زود برو نمون کسی نبینتت این وقت شب درو بستم اینقدر رمانتیک و عاشقانه بودم من .

[QUOTE=358963815]آره من باکی ندارم، لزومی نداره الکی بگم هیچکاری نکردیم و اینا بالاخره ما انسانیم، م ...

اخرش نفهمیدم شیطون بودی یا بنده خدا رو اذیت میکردی با بی محلی 

هستم فدات ، انشالله سر وقت هم حس میام.والا مشغولم با بچه ها ، چندروزه پسرم سرمای بدی خورده بود درگیر ...

الهی بهتر باشه 

پاییز شروع مریضی بچه هاس دیگه 

کوچیک هست؟مادر همینه دیگه 

من همیشه میگم حتی پدرشونم مریض نشه من مریض شم راختترم تا بقیه