2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1301674 بازدید | 70431 پست
ای عزیزم این بیست و چند ساله انقد من راه صنعتی سنتی امتحان کردم دیشب برام کاچی درست کردن دو قاشق خور ...

منم تو پریودی سرم بد بدردمیگیره

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره منم رعایت میکنم حتی برای خشک کردن دستمال نمی‌برم کهنه نوزادی میخرم کوچیکترشون میکنم جای دستمال . ...

خیلی ناراحتت شدم مهسان جان

واقعا خیلی بده هر ماه آدم چند روز اینطور بشه

با این وجود فکر کنم دوران بارداری خیلی لذت بخش بوده باشه برات😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مواظب خودت باش. ساک خودت و نی نی رو آماده کن. خرما حتما بردار واسه هر نوع زایمانی خوبه تو عسل ی ...

مهسای عزیز و مهربون مرسی از راهنمایی ها و دعاهات❤️❤️❤️😍😍😍

همه رو تو قسمت نوت گوشیم یادداشت میکنم همیشه که یادم نره.

حالا من پری غیر پری هر روز حمومماز حموم به جز خیر، هیچ شری ندیدمپریمم بستگی به شرایط کم یا زیادهالبت ...

مستقل جان دکترها الان همشون میگن استحمام تو پریودی هیچ موردی نداره.

ولی طب سنتی نظرش متفاوت هست.

البته من طرفدار هر دو هستم صنعتی سنتی ترکیبی کار میکنم😄.

در رابطه با سوالت،خب آب جایی نمیره اوکی،پس چرا وقتی حموم کنیم خون ریزی خیلی خیلی کم میشه یهو؟

وای من گریزانم از بارداری بدترین لحظه ها بدترین روزهام بدترین درد ها سخت ترین مشکل زندگیم از همون با ...

عزیزم 🥲♥️

منم متنفرم از بارداری 🤢 سخت ترین لحظات عمرم بود 

فقط خدا دید خیلی درد میکشم ویار و حالت تهوع بهم نداد گفت همین قدر بسته 😄😩😩

ان شاالله خدا بهت دختر ناز بده 😍 موهاشو خرگوشی ببندی 🥲 

سلام عاطفه جون😘خوبی عزیزم❤️مرسی از احوال پرسی فدات🌹💞منم خداروشکر خوبم😘دقیقا یک بمبم الان علی الخ ...

قربونت برم 🤗

ان شاالله ک ب سلامتی بری  زایمان کنی🤗

مامان منم بابام همکاری نکرد فرشارو بشوره...

داییمم فقط دراز کش نمیشوره 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

مهسان جان اگر تو دوره ی پریودی حمام هم میری دیگه نرو.میدونم سخته اما حداقل سه روز اول رو نرو.من خودم ...

من نرم میمیرم..

واقعا تو دوران پریودی خیلییییییییی عرق میکنم🤢🤢🤢

موهام چرررررب

بدنم چرب

انگار سالهاس حموم نرفتم 😄

قربونت برم 🤗ان شاالله ک ب سلامتی بری زایمان کنی🤗مامان منم بابام همکاری نکرد فرشارو بشوره...داییمم ...

احتمالا بابات هم مثل شوهر من از اون مدل هایی هست که باید برای انجام کاری یکسال التماسش کنم از بس سرده😄.

عاطفه داییت کلا با خانواده ات زندگی میکنه؟

مهسای عزیز و مهربون مرسی از راهنمایی ها و دعاهات❤️❤️❤️😍😍😍همه رو تو قسمت نوت گوشیم یادداشت میکنم ه ...

قربونت عزیزم. مواظب خودت ونی نی باش. استرس نداشته باش فقط لذت ببر از این لحظه ها. مخصوصا بار اولی که شیر میدی و بچه رو بغل میکنی خیلی قشنگه😍😍🥺🥺🥺. حتما دعاهای قشنگ کن واسه بچت. من اول از همه عاقبت به خیری خواستم براش. بعد اینکه همه سرآمد باشه محبتش به دل همه بشینه. و اینکه گره از کار مردم باز کنه در راه اصلاح امور مردم قدم بردلره😍😍😍

عه😃 سلام کماندو خطری کجا بودی اینهنه مدت

سلام خوبی.چندماهه سایت نیومدم الان پیامتو دیدم 🙈 چطوری خوبی عزیز دل

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
من نرم میمیرم..واقعا تو دوران پریودی خیلییییییییی عرق میکنم🤢🤢🤢موهام چرررررببدنم چربانگار سالهاس ح ...

عاطفه تو از بس کار میکنی😄

من کوالای واقعی هستم.

البته نمیخوام پز بدم خدایی ولی بعد هر حموم مام که میزنم خیالم راحته تا دو روز قشنگ.

با اینکه تو جنوب هستیم و هوا گرمه اما تعریق بدنم خیلی کمه.

حتی باشگاه میرفتم مامانم میگفت مطمئنی میری باشگاه😂.