2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302775 بازدید | 70512 پست

من خونه مامانمم...

ی نهاری گذاشتم.. آبگوشت 😊

سماور شستم...

یخچال تمیز کردم

مونده ظرفامو بشورم..

خونه جارو بزنم

زن خونه نباشه خونه تررررکیدس 🥴🥴🥴

شام بزارم..

باید خرید حسابی کنم ب بابام گفتم دایی بزرگم و زن داییم میان فردا دیدن مامانم...

گفت پول میدم خودت برو خرید کن من سرکارم...

باید بنر سفارش بدم از طرف داماد 😌

دایی کوچیکمم بابام هی گفت برو سرکار پیچید خونه دخترش 😄 فردا میاد😐 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی عمل سنگینیه...بعد ی شلنگ آویزون میکنن ک خون آبه بیاد بیرون عفونت نکنه...من عاشق پروتز سینم 😁 ی ...

اره درن میزنن 

حالا هی منو بترسون🤕

پروتز سینه دخترخاله همسر انجام داده 

در ظاهر قشنگن ولی دست بزنی خیییلی سفتن من خوشم نیومد اصلا حس خوبی نداره لمس کردنشون 

واینکه خودش هم حس نداره دیگه 

نه انقد زدم حالا بدنم حساسشده پادرد میشم فعلا کترولاک میزنم چند ساعت ارومه باز فرداش ...من عادت کردم ...

عزیزم کیسه نمک درست کن برا خودت بزارروشوفاژ یابخاری داغ شه بزارروشکم وکمر وپاهات..

یاروزای غیر پریود آجر داغ کن بپیچ لایه پتو موقع ظرف شستن وایسا روش پاهات گرم شه ودرروز دوسه بار بشین روش

تمام این دردا از سردیه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

🥲🤗♥️♥️منم ابراز محبت می‌کنم بخدا 😁کتاب سفارش دادم تربیت کودکان...اسمش چگونه با کودکم رفتار کنمبی ...

آفرین مادر نمونه 🙃🙃 

نمیخای یعنی ی بچه دیگه داشته باشید ؟

یدونه اس فقط 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

تو اعلان ها داشتم که یهاجونی پست شمارا پاسخ دادهباشع عزیزم گفتم یه وقت بی احترامی نشه😘😘

مهربوووون😘😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

ای خدا ایشالا که زودتر خوب شی عزیزمچای هم نخور اخه جذب آهن رو کم میکنه مخصوصا تو دوران پریودی اصلا خ ...

مرسی عزیزم از دعای خیرت 

دیگه خوب شدن من منتظر تموم شدنش هستم 

چای نبات دارچین ...میخورم با یدونه کیک که از گشنگی نمی‌رم همونم یه ذره یه ذره 

سرم میزنم تقریبا هرماه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم کیسه نمک درست کن برا خودت بزارروشوفاژ یابخاری داغ شه بزارروشکم وکمر وپاهات..یاروزای غیر پریود ...

لایه حوله🙊پتو چیه نوشتم😂