2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304979 بازدید | 70701 پست
منم خیلی سوتی میدم همشم منحرفی خیلی ضایست واقعا منکه بعدش چادروم رو میگیرم و الفرار 🤣🤣🤣حالا اگه ط ...

😂😂شمارو هم دعوت میکنم به همون کانال

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شبتون بخیر .

من به عکس مامان سبحان نرسیدم   

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
برا جراحی ازکمر بی حس کردن مگه؟خداروشکر کم کم خودشم قبول می‌کنه این روزا رو جوونه یکم خب غرور دارن د ...

بی حسی از کمر بوده ...جلوش مانیتور و به شکم خوبیده بوده یعنی کاملا  هوشیار ولی بی حس ...میگه همه چیو میدیدم هی میخواستم بپرسم این چیه اون چیه نذاشتن 🤣🤣

اخرش همه رفتن به یکیشون گفت چرا ولم کردن همه رفتن پس؟؟؟بش گفته عمل تموم شد میخوای بمونن چکار 

اینقد بازیگوشه که تمام جزئیات اتاق عمل رو زیر نظر گرفته

برا همین میگم سختشه یه جا بند بشه

وای خودت که خیلی نازی ما شا الله . 😍😍😍خواهرت هم خیلی کمتر بهش میخوره من فکر کردم دبیرستانی هست . ...

نطر لطف شماست 🥰😘

آرایش نکنه کمتر میخوره

ی تپه آرایش میکنه اندازه من میشه گستاخ 😡😡😡😄😄

بی حسی از کمر بوده ...جلوش مانیتور و به شکم خوبیده بوده یعنی کاملا هوشیار ولی بی حس ...میگه همه چیو ...

اخی سخت هست ها ببینی چند نفر دارن روی بدنت کار میکنن 

الهی که خوف نیفتاده تو دلش 

هرچقدر بگن نترسیدم بازم ته دل آدم یجوره 

بیحسی ازکمر خب زمان می‌بره تا کامل خوب شه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....