2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1302851 بازدید | 70514 پست
@maritan سلام عزیزم خوبیامروز میخواستم صدات بزنم حالتو بپرسم ک دختر خانمی نمبزاره 🧐اون سمت پستتو خ ...

مرسی عاطفه جونی خودت خوبی؟ من این روزا درگیر جا به جایی و اسباب کشی و ... بودم کمتر میومدم سایت

چون باید کارتش پر پووووول باشه وگرنه افسردگی میگیره 😁

حالا همیشه هم بعد ازینکه یه گندی میزنه و بدهی بالامیاره یه مدت خرج و مخارج رو میده دست من. بعدش باز نامحسوس پس میگیره 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم بده من که اذیت شدم و خاطره های خوشی هم زیاد ندارم از بچگی هام مثلا یادمه همه دوستام که همسای ...

آخ نارین عین همین تجربه ها رو منم دارم. 

خیلی بده. منم اصلا از بچگیم هیچ لذتی نبردم 

الان خل و چل بازی بیشتر درمیارم 

دوم دبستان از یه جامدادی پشت ویترین مغازه خوشم اومد، به مامانم گفتم، گفت بریم برگشتنی برات میخرم، من یکم در حد خیلی کم اصرار کردم نه الان بخریم. مامانم رفت خرید. هیچ‌ واکنش بدی هم نداشت.

وقتی برگشتیم خونه ازون جامدادی متنفر شدم. میگفتم من نباید اصرار میکردم. 

بعد شوهرم میگه تا دبیرستان چیزی میخواستم گریه میکردم، پامو زمین میکوبیدم🤣🤣🤣🤣🤣 میگه هر روز صبح یه سفارش به مامانم میدادم، نمیخرید گریه میکردم 

میگم خب نمیخرید بازم فرداش میگفتی، میگه برو بابا هر یه ساعت یه چیز میخواستم، نمیخرید یه چیز دیگه🤣 

بعد من فقط همون خاطره جامدادی رو دارم. تازه بابتش گریه هم نکردم اما زهرم شد.

نارین، از نارینی که همه پستها رو میخوند با کفگیر جمعش میکردیم از سایت،رسیدیم به نارین الان که مشخصه ته دلش خوش نیست 

الهی به زودی زود خبرهای خوشی بشنوی🥰 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
آخ نارین عین همین تجربه ها رو منم دارم. خیلی بده. منم اصلا از بچگیم هیچ لذتی نبردم الان خل و چل بازی ...

هیییی جیران من آدم ناامید و افسرده ای نیستم ذاتا خیلی زود هم امیدوار میشم و چیزای کوچیک هم شادم میکنن البته نه خیلی زیاد 

منظورم اینکه آدم پرتوقع نیستم 

ولی فقط خدا عزیزدل منو نجات بده حتی حاضرم از آرزوهای خودم بگذرم 

جیران عزیزی که ذلیل بشه و ثروتمندی که فقیر بشع به شدت برای من ناراحت کنندست

فقط میگم یا رب الحسین به حق حسین بهترین راه رو به روش باز کن 

امروز همکارم میخاست بگه فایل خانم فلانی باز نمیشهبلند گفت مال خانم فلانی باز نمیشه😂😂همه رفتیم تو‌ ...

دیشب خواهر زادم با شوهرش مهمانم بودن من بعد شام با چای خرما و ارده گذاشتم بعد به دختر خواهرم گفتم فلانی چیزت رو بزن تو ارده خوشمزه میشه 

بعد دوباره گفتم با چیزت (چنگال)خرما بردار بزن تو ارده

فقط چیز چیز میکردم بعدش غش کردیم از خنده همسران هم خودشون رو زده بودت به اون راه🤣🤣

هیییی جیران من آدم ناامید و افسرده ای نیستم ذاتا خیلی زود هم امیدوار میشم و چیزای کوچیک هم شادم میکن ...

نارین 

تو خیلی مهربونی♥️ 

میفهممت 

اون رنجش اونه، رنج تو دیدن رنج عزیزت و از دستت کاری برنیومدن 

من یه بار خیلی گرفتار بودم 

خیلی 

رفتم کربلا 

بسط تو حرم حضرت عباس موندم و این ذکر رو شاید میلیون بار گفتم

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین 

اکشف کربی بحق اخیک الحسین 

از ته دلم میگفتم 

نمیگم معجزه شد، اما خب اوضاع خیلی خیلی بهتر شد 

و به مرور به حاجتم رسیدم

از بالا به پایین اومدن خیلی سخته💔

نوک انگشت شستت رو به نوک انگشت سبابه بچسبون بچسبون تا نچسبونی نمیگم شبیه یه قطره شد درسته حالا انگشت ...

بخدا من مردم 🤣🤣🤣🤣

هی دایره درست میکنم عقب و جلو میکنم غش میکنم

خیار خریدن من کلا داستانه😁😁😁 باید تو دستم کامل بگیرم و فشار بدم تا مطمئن شم همه جاش به اندازه سفت ...

فقط کاش اینجا کاربر آقا نباشه وگرنه الان با این پیام ها عاشقت میشه🤣🤣

هیییی جیران من آدم ناامید و افسرده ای نیستم ذاتا خیلی زود هم امیدوار میشم و چیزای کوچیک هم شادم میکن ...

نارین من خیلی به فکر فرو رفتم 

ببین یه بار هم مامانم تو یه مشکلی گیر افتاده بود، من یه نذری کردم واقعا جواب داد 

بخدا مثل خوابام نیست😁😁😁 راست میگم بخدا 🤣

الکی دلتو خوش نمیکنم 

اون نذر رو برای عزیزت میکنم 

انشالله به حق حضرت محمد، تا شب 17 ربیع بیای بهم بگی مشکل حل شده 

من همون شب نذرمو ادا کنم. 

من بهت قول میدم یه راهی باز میشه. اون روز مامان منم کاملا مستاصل بود. بهت قول میدم خدا رومو زمین نمیندازه. ببین نذر من در مورد پیغمبره، با اینکه خودم نوشتم 17 ربیع، یادم نبود میلاد پیغمبره.من به ف.ال نیک میگیرم. 

نارین من خیلی به فکر فرو رفتم ببین یه بار هم مامانم تو یه مشکلی گیر افتاده بود، من یه نذری کردم واقع ...

به این فکر میکردم که بعضی مشکلات متاسفانه یا خوشبختانه برای حل شدنشون نیازی به نذر ندارن

البته فکر کنم متاسفانه

چون آدم با نذر یه روزنه امیدی رو میبینه و امیدوار میمونه

هی🥺🥺

نارین من خیلی به فکر فرو رفتم ببین یه بار هم مامانم تو یه مشکلی گیر افتاده بود، من یه نذری کردم واقع ...

واااای خدایا 

قربون تو برم من مرسی فدات شم خیلی لطف بزرگی در حقم میکنی 

خدا روتو زمین نمی ندازه مطمئنم 

خدایا می بینی ؟

نارین تو خیلی مهربونی♥️ میفهممت اون رنجش اونه، رنج تو دیدن رنج عزیزت و از دستت کاری برنیومدن من یه ب ...

فدات شم 

وااای من عاشق این ذکرم 

کلا عاشق امام حسینم یه جور خیییلی خاص 

آرزو کردم اونجا باشم و این ذکر رو بگم 

آخ نارین عین همین تجربه ها رو منم دارم. خیلی بده. منم اصلا از بچگیم هیچ لذتی نبردم الان خل و چل بازی ...

سلام 

خانم‌جیران جان  ،در مورد جامدادی ک گفتید ،پسر منم همیشه اینطوریه 

یه چیز ک ازم میخواد ،یه بارش ک میشه دوبار ،بعدش ک میخرم، هی میگه مامان ناراحت شدی 

خیلی چیزا هم یادش میمونه 

همش هم‌میگه ببخشید ک گفتم اینو بخر و...

من و همسرم همیشه تو خونه درباره مسائل مالی صحبت میکنیم ،خدا رو شکر اوصاعمونم خوبه 

همیشه فکر میکردم ب خاطر همینه ک عذر میخواد ک فکر میکنه پول ندارم 

الان ک گفتید ،فکر میکنم نکنه پسر منم بعدها ،از چیزایی ک باید واسش خاطره خوب باشه، بدش بیاد و لذتی ازشون نبره

🥺

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢