2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304153 بازدید | 70584 پست
ببین من ازت میترسم🤣🤣🤣🤣🤣 خدا شاهده من یادم نبود نه جریان راننده رو یادم بود که اینجا گفتم نه این ...

این فقط یه مازندرانی تو تاپیکه

اونم مجازی تو میترسی 😄

ببین من که با یه لشکر مازندرانی طرفم چی میکشم

😂🫠

مازندرانیای عزیز صرفا جهت شوخی بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان... 

من امروز رفتم 4سکه تمام خریدم... حالا اومدم خونه میبینم دوتاش پلمپه.... دوتا هم پلمپش بازه... زنگ زدم طلافروشی گفت ایرادی نداره.... حالا بنظرشما اشکالی نداره؟؟؟ شوهرمم میگه اشکالی نداره مهم خود سکه اس و به خودش می‌فروشیم بعدا... ولی خودم استرس دارم میگم نکنه بعدا نخرنش یا خیییلی قیمتش کم بشه.... 

امروز همکارم میخاست بگه فایل خانم فلانی باز نمیشهبلند گفت مال خانم فلانی باز نمیشه😂😂همه رفتیم تو‌ ...

ولله ذهن ما منحرف نیست از ذهن منحرف مردا خجالت زده میشیم.....اصلا همه چیو ربط میدن به اون موضاعات خاص

ممنون گلم ...محبت داری❤️❤️❤️خدا حفظ کنه عزیزاتو

@maritan    

سلام عزیزم خوبی

امروز میخواستم صدات بزنم حالتو بپرسم ک دختر خانمی نمبزاره 🧐

اون سمت پستتو خوندم

چرا مدیریت ب این خوبی داری همسرت دستت نمیده؟؟

اگه نمیده حکم قصاصشو صادر کنم 😎😁😁

ولله ذهن ما منحرف نیست از ذهن منحرف مردا خجالت زده میشیم.....اصلا همه چیو ربط میدن به اون موضاعات خا ...

خیلییییییییی 🥴🥴🥴🥴

مثلا ب همسرم میگم اینو دلم خواست

منحرف میگه دلت چیز دیگه نمی‌خواد ؟🥴🤦🏻‍♀️😄

الله اکبر 😡😡😡😁

این فقط یه مازندرانی تو تاپیکهاونم مجازی تو میترسی 😄ببین من که با یه لشکر مازندرانی طرفم چی میکشم😂 ...

ولی بی شوخی مازنی ها در کل بی آزارن. حالا فامیل شوهر یه چیزایی میگن و یه کارایی میکنن واسه خالی نبودن عریضه. اونو فاکتور میگیرم من معمولا واسه قضاوت مردم یه منطقه. 

خیلییییییییی 🥴🥴🥴🥴مثلا ب همسرم میگم اینو دلم خواستمنحرف میگه دلت چیز دیگه نمی‌خواد ؟🥴🤦🏻‍♀️😄ال ...

یه مثلا میگی کادو میخوام ....روز مادر میخوام ...کادو تولد میخوام ...میگه اینها کادوی تو اینه دیگه حاظر و اماده😆😆😆

سلام خانمای گل

یه سوال واااجببببب

الان برای من ژیلت امن هست فقط

یه مارک خیلی خوب توی داروخانه هم باشه اگرمیشناسیدممنون میشم معرفی کنید💞💞💞💞

الهی ربی ومن لی غیرک💖
اصلا خوب نیست نارین😩 میفهممت متاسفانه فرهنگ ما اینجور بچه هارو تعریف میکنه در حالیکه آسیب مطلق به ا ...

خیلی هم بده من که اذیت شدم و خاطره های خوشی هم زیاد ندارم از بچگی هام 

مثلا یادمه همه دوستام که همسایه بودیم میرفتن خونه یکی از دوستا ولی من نمی‌رفتم چون حس میکردم مامانش زیاد راضی نیس بچه ها بیان خونشون بااینکه هیچ نمی‌گفت 

یااینکه یه دختر بچه بود تو مدرسه من کلاس اول بودم همیشه غصه ش رو میخوردم که وضع مالی خوبی ندارن چقد کمک میکردم بهش 

یا یه پیرمردی بود خیلی پیر بود تو بازار کیف های خیلی ارزون میفروخت من هرماه با پول توجیبی هام میرفتم چندتا کیف ازش مبخریدم می بخشیدم... وو و و

خب این عمیق نگاه کردن برای یه بچه اصلا خوب نیس

نمیدونی؟؟؟ بابا از مهسا یاد بگیر همه چیو در جریانه😁😁😁😁 آقا من سال پیش حماسه آفریدم. کلا هر چی بل ...

یاااااخدااا🤣🤣🤣🤣🤣🤣جیران خدا بگم چیکارت نکنه 

بخدا اینقد خندیدم اشکام سرازیر شد 

تصورت کردم در همین حال خیارش هم گرفتی دستت داری باهاش ور میری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣