2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307756 بازدید | 71022 پست

[QUOTE=349873583]سلام خانومای کدبانو و توانمند ♥️ بچه ها من تو فکرمه خیاطی یاد بگیرم دوره م شرکت کردم حالا نمیدونم چ ...[/QUOTسلام عزیزم،دوستم تو ایتا آموزش رایگان خیاطی داره اگه میخوای لینکشوبرات بذارم.

بنظرم همین که تن خودت ببینن در وهمسایه وفامیلا کم کم مشتریت میشن کارت که گرفت مغازه میزنی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@صدف_69 سلام عزیزمخوبی؟قبلا بیشتر حرف میزدی 🤗بیا پیشمون 🤗♥️

سلام عاطفه طلا

امیدوارم حال دلت عالی باشه 

چقدر خوشحالم که به یادم بودی😍😍😍

راستش سرم خیلی شلوغه ،نزدیک مدرسه که میشیم کار منم زیاد میشه 

دو روز که نباسم اینجا خجم پیام ها اینقدر زیاد میشه که همه  چی از دستم در میره 

اتفاقا دیشب یه سر اومدم میخ‌استم بپرسم مستقل جان رفت خونه ی خودش 🤔🤔

باز ندیدم اسمشو تگش کنم بپرسم 

عاطفه جونی خیلی خوشحالم کردی ♥️♥️خیلی مهربونی

مممنون میشم بپرسیتو رساله نوشته دوسوم آب انگور بخار بشه نجس نیس ولی دلم یه جوریه

عزیزم من پرسیدم یه خانوم مسن گفتن نه حرام نمیشه نیت شراب نیس که ..

بازم ببینین چی به دل خودتون هست 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عالیه ایشالا طلا جمع کنی گواهینامهدهم‌خودتو باور داشته باش اصلا به حرف هیشکی گوش نده نمیتونی و فلان ...

چشممممممم

مهر ماه ثبت نام میکنم😍😍😍😍

من اون اعداد رو مثال زدم

خودت باید ببینی خونه که میخوای جقدر قیمتش هست.

اگه سند داره میتونی تا ۵۰۰ الی ۷۰۰ تومن وام و قرض بگیری

باقی مونده پول رو تقسیم به تعداد ماه هایی که میخوای بهش برسی بکن. و ببین الان چند گرم میشه

اما الان حدودا ۳ میلیون پونصد هست گرمی

۶ گرم میشه حدودا ۲۰ میلیون تومن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چشممممممممهر ماه ثبت نام میکنم😍😍😍😍من اون اعداد رو مثال زدمخودت باید ببینی خونه که میخوای جقدر قی ...

چشمای قشنگت پرنور .. 🥰

ایشالا ایشالا تو قوی هسی میترکونی حتما 😉😉

عزیزم پونصد تمن وام اینا برای خونه ای که میفروشن ؟ هیچوقت نفهمیدم خونه ی وام دار ینی چی ؟؟ 🫤

و اینکه من کلا ماهی ۱۲ تمن ایناست فعلا حقوقم نمیتونم قسطای سنگین مثلا وام خونه رو بدم  که .🥲

میخام فی الحال هی وام داشته باشم که قسط بدم پولم دود و حیف و میل چیزای بیخود مثل گذشتم نشه .. و باهمین وام ها بدم طلا مثلا . 

مثلا میتونم ماهی بین ۵ الی ۸ تومن فعلااااااا طلا بدم ، نمیدونم چن گرم میشه 

بنظرت این‌مبلغو‌چطور هندل کنم خوشم میاد از مثالایی که میزنی 😍

مثلا تو میلی گلد بخرم بدم پارسیان حضوری بدم طلای شیکسته حضوری هدف میذارم حتما که مثلا تا عید فلان گرم مثلا جم‌کرده باشم خدا بخاد 🥹🥹🥹

چشمای قشنگت پرنور .. 🥰ایشالا ایشالا تو قوی هسی میترکونی حتما 😉😉عزیزم پونصد تمن وام اینا برای خونه ...

اگه فعلا نمیتونی پول زیاد برای طلا بدی عیبی نداره. مهم اینه که از حرکت باز نمونی همین ماهی ۸ ۹ تومن بین دو تا سه گرم طلا میشه. کسی از آینده خبر نداره شاید دری به تخته خورد حقوقت خیلی بالا رفت. همین ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومنی که الان جمع کردی بعدا خیلی جلو میندازتت

خونه وان دار هم بچه ها توی تاپیک گفتن. باید فروشنده راه بیاد. یک ماه طول میکشه تا بتونی وامت رو بگیری. تا ۵۰۰ تومن میشه وام بگیری و قرض کنی

میلی و طلاسی و اینها رو پیشنهاد نمیدم که بیشتر از ۱۰ ۱۵ تومن نگه داری. اینجا ایرانه همه چیز ممکنه.

تو میتونی ماهی ۹ تومن طلای شکسته با ۱ یا ۲ درصد بخری 

طلای شکسته از همه نوع طلا، کارمزد کمتری داره

اگه دو درصد هم حساب کنه میشه ۱۸۰ هزار تومن. تازه تا هفته آینده طلا پایینه 

اگه حتی سه چهارتومن داری یک پارسیان بخر و اولین پس انداز خودتو خوشحالی کن و به سمت خرید خونه برو.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام بچه ها خوبین خوشین؟دوستان یه سوال من دوتا بچه 3سالونیم ودوسال و نیم دارم بنظرتون ماهانه چقدر با ...

عزیزم بستگی به درآمد و طرز فکرتون داره.

اما من خودم خیلی تنقلات دوست ندارم بخرم برای بچه ها. ما سالم خوردیم الان هزارتا بیماری و کمر درد داریم. بچه های الان که زیاد میخورن چی به سرشون میاد.

اگه نظر منو میخوای به نظرم در حدی بخر که براشون عادی نشه و وقتی میخری خوشحال شن و واقعا سرگرم شن

مثلا هفته دو تا سه بار و هربار فقط یک نوع بخر. مثلا هم کیک هم چیپس هم اسمارتیز هم آبمیوه همزمان نخر.

زیاد هم نخر که تو خونه بمونه. درسته که به طور کلی عمده ارزون تر در میاد. اما از طرفی این خوشمزه ها سر یک هفته هم تموم میشه

روزایی که کمکت میکنن یا بچه های خوبی بودن یا روزهایی که عید هست براشون بخر به عنوان جایزه. مثلا جایزه شون اسمارتیز تفنگی باشه.

اینطوری فکر نکنم بیشتر از ماهی دو تومن بشه. البته من فقط پیشنهاد خودمو گفتم. تو مسلما صلاح بچه هات رو بهتر میدونی قشنگم 

سلام خانومای کدبانو و توانمند ♥️بچه ها من تو فکرمه خیاطی یاد بگیرم دوره م شرکت کردم حالا نمیدونم چقد ...

عزیزم تراکت چاپ کن و توی خونه همسایه ها بنداز. 

زیاد هم خودتو اذیت نکن. چندتا چیز پر استفاده رو انجام بده

مثلا دوخت شومیز. انواع کوتاهی لباس و اندازه کردن لباس

دوخت مانتو و دامن و چادر

تو همین سه چهارتا رو برای همسایه هات انجام بدی هم تو خونه خودتی هم درآمد داری.

فقط یک اتاق رو مرتب بذار برای مشتری که میاد

سلام عزیزم حالت چطوره؟ من چون خیلی شلوغ شد تاپیک مخارج دیگه نیومدم نی نی سایت خیلی عقب میموندم از صف ...

عزیزم از دکتر های اسنپ استفاده کن

خانم های تاپیک میگفتن ۱۵۰ هزار تومن هزینه اش هست

اما خیال خودتو راحت میکنی

عزیزم بستگی به درآمد و طرز فکرتون داره.اما من خودم خیلی تنقلات دوست ندارم بخرم برای بچه ها. ما سالم ...

سلام دوست مهربونم ممنونم که جواب دادین قشنگم موافقم باهاتون کاملا جای که من زندگی میکنم بشدت گرمه و برای اینکه خیلی بیرون نرم گاهی زیاد خرید میکنم بعد میبینم یه روزه همه رو میخورن تموم میشه می‌ره درصورتی که من برای یه هفته خریده بودم درکل هرچقدر شکلات و تنقلات باشه بچه ها میخورن و دیگه غذا نمیخورن ولی موندم برای مهد رفتنشون چی باید بدم که هم مقوی باشه و سیر شن هم اینکه خدای ناکرده به دست بچه های دیگه نگاه نکنن