2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1407072 بازدید | 78272 پست

سلام دوستان من تاپیک هم زدم ولی طاقت نیاوردم  نینیم چهار ماهس   از ۱۵خرداد پریود نشدم    بیبی هم گذاشتم  پنج دقیقه اول منفی بود   سرصبحی چشمم بهش افتاد مثبت شده   بنظرتون کاذبه؟نمیدونم بعد چند دقیقه مثبت شده

دلم میخواد فقط گریه کنم   

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم قربونت فقط زردی داره دخترم بقیه اش خوبه چشم عزیزم حتما

موز،چای نبات،چای دارچین، کره ، کره حیوانی،نخور، چیزای خنک سرد بخور بره تو شیرت، هندوانه 🍉 خیلی خوبه 

سلام عزیزم قربونت فقط زردی داره دخترم بقیه اش خوبه چشم عزیزم حتما

سلام. قدم دختر گلت مبارک باشه. پسر منم تا دو ماهگی زردی داشت. میگن زردی طول کشیده. دکتر پسرم فوق تخصص نوزاده رئیس بخش نوزادان و اطفال شهرمون. کارش خیلی خوبه. گفت فقط شیر خودتو بده. چیزای مقوی بخور بچه دفع زیاد داشته کله پاچه، کاچی چیزای مقوی و گرمیجات. برعکس همه که میگن خنکی آخه هندونه چیزی نداره که بچه بخواد دفع مدفوع داشته باشه. راجع به ترنجبین و شیر خشت هم که عطاری‌ها دارن چون باعث میشن دفع زیاد شه میگن خوبه. پسر من قشنگ نارنجی بود تو یک ماهگی آنقدر زیاد بود. 

این محصولات باغ مامانم اینا تو ییلاقشونه😍لوبیا سبز، گوجه و کدوخورشتی هم چیدم که تو عکسا نیست😄واقعا ...

به به بوی سبزیا تا اینجام اومد 

اون برگ چغندر هست دیگه بزرگن ؟باهاش چی درست میکنین؟ما داخل اش  محلی میریزیم مخصوص تابستونه

خدایا لطفا پیامم ارسال شه 

کبود شدم انقد نوشتم غیب شد

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

سلام. قدم دختر گلت مبارک باشه. پسر منم تا دو ماهگی زردی داشت. میگن زردی طول کشیده. دکتر پسرم فوق تخص ...

من کاچی اینا زیاد نمیخورم چون هنه رفتن کسی نیست دریت کنه اما چیزای مقوی مثل بادام و گوشت دم گاو و اینا میخورم اما از دیروز دخترم دفع نداشته نمیدونم چی کار کنم 

شیرمم ابکیع ولی گاهی قبل سیر شدن درمیاره دیگه نمیخوره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
قربونت برم من قشنگم ، ممنونم که زحمت کشیدی برام نوشتی حتمأ از نظراتت استفاده میکنم ، خیلی خیلی ممنون ...

عزیزم تولد گلدخترتون پیاپیش مبارک 

😅منم اومدم اوستایی کنم پیام ونظر بدم ارسال نمیشدن 

ان شاالله چندتا عکس از دیزایینتون بفرستین مام شریک شادیتون بشیم 🌷😘

موز،چای نبات،چای دارچین، کره ، کره حیوانی،نخور، چیزای خنک سرد بخور بره تو شیرت، هندوانه 🍉 خیلی خوبه

سعی میکنم رعایت کنم والا 🥲🥲🥲 تا پاهاش اومده زردی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من کاچی اینا زیاد نمیخورم چون هنه رفتن کسی نیست دریت کنه اما چیزای مقوی مثل بادام و گوشت دم گاو و ای ...

عزیززم گوشت دم گاو زوده برات 

زود نیس به نظرت؟سنگین و سرد هست تا دوماه حتما گوشت گوسفند جوان و بره بخر 

سویق شیر دهی هست از عطاری بخر کیفیت و مقدار شیرت بهتر میشه 

ابگوشت با لیمو عمانی ترش شده هم برا تولید شیر عالیه

اقای😆😆 @ای_داد_بیداد    ‍ 

عزیزم دوستان راهنماییتون کردن برا خرید خونه در مشهد 

یه پیشنهاد اینکه داخل پیچای اینستا یا دیوار هم قیمت و فضا و محدوده ی اپارتمانا رو چک کنسن دستتون جلو میفته 

مثلا ما خودمون خب زیاد شناخت از مشهد نداشتیم میبینی یه بلوار بالا و پایین یا چپ و راستش تفاوت قیمت میلیاردی داره مبینی داخل یه خیابون یه خونه ی 100متری با 75متری هم قیمت هستن 

اماااا کلی حرف و حدیث توشون هست 

الهی یه واخد مناسب در جای خوب با امنیت بالا و همسایه های اصیل نصیبتون بشه 

🌷

من کاچی اینا زیاد نمیخورم چون هنه رفتن کسی نیست دریت کنه اما چیزای مقوی مثل بادام و گوشت دم گاو و ای ...

شیرت باید آبکی باشه معده ی بچه بتونه هضمش کنه. زود زود شیر بده بزار شیرت راه بیفته چایی کمرنگ وعسل حتما بخور. خرما عالیه. هر چی بچت بزرگتر شه شیرت غلیظ تر میشه. 

وااای عاطفه الان گفتم هندونه نخوره تو نوشتی بخوره. تازه دیدم... 😁😁😁من ماما داشتم هم اون هم دکتر گفتن زردی برخلاف حرف قدیمیا به غذای خنک ربط نداره. من همین که زایمان کردم شروع کردم به کباب و کله پاچه خوردن. 

امروز خیلی ناراحتم

دلم میخواد برم جایی که هیچکس نباشه

میگم میخوام تخت و کمد بگیرم برای بچه

میگن نههه شما مستأجرید

میگم میخوام سیسمونی و لباس بگیرم

میگن نههه زیاد نگیر ولش کن

میگم میخوام سزارین کنم

میگن نههه تو قد بلندی طبیعی میتونی

میگم میخوام فلان اسم رو بگذارم

میگن نههه زشته

مشکل اینجاست که شوهرم انگار مجسمه اس و اصلا یک کلمه حرف نمیزنه.

چرا واقعا باید تو همه چی دخالت کنند؟

خب چرا درک نمیکنند بچه ی اولم هست و ذوقش رو دارم.

خستم خیلی خسته.