2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410548 بازدید | 78541 پست
عزیزم واقعا به نظر من که اصلا بد نمیشه از ۲ تا سرویس همزمان یک موقعی که مجبور باشیم استفاده کنیم .و ...

سلام چه افتخاری شما منو لایک کردید. مامان سبحان عزیز خیلی صبورید انقد با حوصله جواب همرو میدید اون تاپیکو میخونم همیشه. انقد سوالا تکراریه شما با استیکر لبخند ج میدید، من لجم میگیره ازشون که زحمت خوندن دو صفحرو به خودشون نمیدن😆😆. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام چه افتخاری شما منو لایک کردید. مامان سبحان عزیز خیلی صبورید انقد با حوصله جواب همرو میدید اون ت ...

سلام عزیزم ، سلامت باشید . 🥰🥰🥰

نه بابا اونقدرها هم صبور نیستم فقط سعی خودم رو میکنم آروم باشم . 😀😀😀😀

خوب آخه ماشاالله معلمی توخونشه، هم صبوره هم مهربون.شمام آشنا میزنی گلم

دلبر جان کلا بچه های دورهمی همه صبورن. مامان سبحان و شما هم چون 3 تا دسته گل دارید صبورتر ید. نمیدونم والله قبلا پست نذاشتم ولی خاموش بودم از قناری هم خبر دارم. 🤪🤪🤪

سلام عزیزم ، سلامت باشید . 🥰🥰🥰نه بابا اونقدرها هم صبور نیستم فقط سعی خودم رو میکنم آروم باشم . 😀 ...

امیدوارم برکت این صبوریتون به زندگیتون برگرده. سربلندی و موفقیت بچه های گلتونو ببینید.❤️❤️❤️ 

سلام عاطفه جان امیدوارم زودتر خوب شی پسر منم دقیقا هم سن دختر گل شماس. با احتساب من سه روز کوچیکتر😆 ...

قربونت برم عزیزم 🥰😘

دختر من ۱۴۰۱/۱۰/۱۴

ب دنیا اومده 🤗

خدا گل پسرتو برات حفظ کنه 😍

اندیشه رو خیلی دوس دارم 🤗♥️

هرجا هستی تنت سلامت 😘

قربونت برم عزیزم 🥰😘دختر من ۱۴۰۱/۱۰/۱۴ب دنیا اومده 🤗خدا گل پسرتو برات حفظ کنه 😍اندیشه رو خیلی دوس ...

پسر من 19/10 هست. الان شمالم. تا 15 سالگی اونجا بودم. خدا فسقلی خانمو حفظ کنه. 😍😍

مهسا جون دیگه چیا می دونی؟🤪🤪

ای پرتقال ای البالو😆😆🤣🤣🤣به قول نازی جان دیفن آبشاری. شما رو از قبل اینکه برید خونه مادر همسرتون میشناسم. از اون موقع واسه تاخیر تحویل خونتون حرص میخوردم. چون واسه خودمم پیش اومد😩😩