2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1413757 بازدید | 78742 پست
پس ابروش براش مهمهمیترسه کسی بفهمه ماسفت کجاس؟؟شهر دختره س؟؟اگه فقط مشکلش خساسته و بقیه چیزاش اوکیه ...

ماسفت چیه متوجه نشدم ؟؟؟؟ مشکلش خساست و بددهنی

عکس کابینت آشپزخونه ام رو بفرستم ببینی هنگ میکنی

میگه همینی که هست میخوای بخوای نمیخوای هریییییییی

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلت رو برای شوهرم گفتم گفتم شاید چون مرد هست بهتر بگه میگه بزار بع روش بیاره البته بعد اینکه مطمئن ...

اونقدر بی حیاست به روش بیارم ۱۰۰۰۰چ تا دلیل می یارهههههههه 

که آره چون من میرم سرکار یه سری نیاز ها دارم

با اینکه شاغلم غذام همیشه هست کارای دیکه هم آره

مشکلش اینه نرم سرکار بمونم خونه تو سری خورش بشمممم

سلام دوستان وقتتون بخیر😍.ممنون‌ از نظراتتون برای تردمیل.قانع شدم رفت خوش به حال شوهرم خطر از بیخ گو ...

زایمان که کردین خودبخود بدنتون اوکی میشه مخصوصا اگر شیر خودتون بدید اضافه وزن ندارید دیگه 

فقط یه چیزی بهتون بگم تجربه ی شخصی منه .من شکمم خیلی صاف و تخت بود دوران حاملگی هم ترک ننداخت بعد دوربر گفتن محکم با شکم بند ببند بزار شل و ول نمونه 

منم  از روز هفتم یا ششم بستم تا دوماه 

حوری میکشیدم بندای کمربندرو که زیر سینه زخم شده بود 

شکم تخت و عالی بدست اومد اماااااا رحم برنگشت جای اول خودش و با اینکه اکثرا بخاطر زایمان افتادگی رحم میگیرن واسه من با بستن شکم بدتر شد 

دکتر میگفت رحم تا چهل روز میچرخه حالت تکونای جنین رو تا فراموش کنه و برگرده بالاتر جای اول 

مواظب سلامتی بعد از زایمان باشید 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

تو پیام قبلیت نوشتی محرم رفت ماسفت برگشت این تو گوشیش بود

اهان آره رفته بود مسافرت محرم شهر همون دختره هم دقیقا نزدیکه همین‌جاست ۳۰ دقیقه فاصله ست 

شرایط زندگیم از چ لحاظ؟؟؟خانواده ام هستن پدر و مادرم مسن هستن و اکه بگم خیلی خیلی غصه میخورنخودم شاغ ...

از این لحاظ که من متاسفانه همیشه بدترین شرایط رو میبینم 

اومدیم و به روی همسرت آوردی اونم خیلی راحت بگه بله این خانم هست و اگر ناراحتی بفرما 

شما شرایط داری بری یا قراره بمونی و اوضاع بدتر از اینم تحمل کنی؟

ققنوس
چند سال پیش هم از خصوصی خصوصی ترین چیز زندگیم خبر داشت چیز خیلی خصوصی بود زنگ زدم گفتم چی میخوای هی ...

کلا تماس با اون خانم یعنی شما باختی 

در این موارد حتی اگر دور از شما و همسرتون خیانت فیزیکی هم صورت گرفته باشه شما نباید خودت شخصا مداخله کنی چون ارزش خودت رو پایین آوردی 

ققنوس
تو پیام قبلیت نوشتی محرم رفت ماسفت برگشت این تو گوشیش بود

من قبل بارداری ۴۵ کیلو بود تو بارداری چاق شدم الانم ۷۸ کیلو شدم خودمم تو عذابممممم

که لاغر هم نشدم.خواهرم زایمان کرده شکمش کلن رفته

الان شکمم مونده

قبل بارداری همش میگفت لاغری لاغری

الانم میگه خیلی چاقی

تیروئید هم دارم لاغر نمیشم همش هم حرص میخورم همش روزی بدون حرص نیستم موهام رو به سفیدی

نمیدونم چ کنم.قبله ام رو انگار گم کردم

جیهریه ام مال سال ۹۱ میخوام یه چیزی عوض کنم میگه جهاز خوب میخرید خراب نمیشد به نظرت این فرد پررو نیس ...

دفعه قبل همسرت متوجه شد که شما از رابطه آگاه شدی؟

حس میکنم شما زیادی راحت گرفتی برای همسرت

ققنوس
از این لحاظ که من متاسفانه همیشه بدترین شرایط رو میبینم اومدیم و به روی همسرت آوردی اونم خیلی راحت ب ...

من دوست ندارم بچم رو توی این محیط سمی تنها بزارم خودمم هستم شرایط بدیههه

من قبل بارداری ۴۵ کیلو بود تو بارداری چاق شدم الانم ۷۸ کیلو شدم خودمم تو عذابمممممکه لاغر هم نشدم.خو ...

منم کم کاری تیروئید دارم شدیددد تیروئید من ۵۱بود دیگه تصورش رو بکن دقیقا وزنم هم شده بود ۷۸کیلو 

انگار ورم کرده بودم از نظر روحی داغوووووون همش گریه همش بیقراری و استرس بی دلیل 

خداروشکر متوجه شدم و الان کنترل شده س به محض کنترل ۶کیلو کم کردم بدون رژیم و ورزش 

تیروئیدت  الان درچه وضعیه؟؟نرماله؟؟