2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410555 بازدید | 78542 پست
تبسم جان اینجا ریپ زدم صفحه جلو نره...خیلی گواهینامه مبارک باشه 😍😍من یادمه ۱۸/۵ سالم بود ب زور پدر ...

عزیزی،😍من از کلاس پنجم با یه پیکان بابام رانندگی میکردم (البته با حضور خودش،🤣اونم چون اسقاطی بود به در و دیوار میزدم کار نداشت،،،،کارمم رفتم مولوی ،👙👙 آوردم فروختم این سری بخام ادامه بدم تیشرت و شلوار خونگیم میارم 

دوستان فک کنم داره کم کم دردام شروع میشه لطفا برام دعا کنید 

البته هنوز در حد درد پریوده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروز رفتم گفت ۲ سانت باز شدی الان هم شکمم سفت میشد تازه کمردرد هم شروع شد نمیدونم همسرمو بیدار کنم یه بگیرم بخوابم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیروز رفتم گفت ۲ سانت باز شدی الان هم شکمم سفت میشد تازه کمردرد هم شروع شد نمیدونم همسرمو بیدار کنم ...

حالا وایسا دردت بیشتر شد و با فاصله کم اونموقع برو،،،،تونستی برا منم دعا کن

حالا وایسا دردت بیشتر شد و با فاصله کم اونموقع برو،،،،تونستی برا منم دعا کن

چشم عزیزم

کاربرایی که نی نی ندارو میشناسی بگو اونا رو هم یاد کنم

چشم عزیزمکاربرایی که نی نی ندارو میشناسی بگو اونا رو هم یاد کنم

ان شاالله زایمان خوبی دلشته باشین و با خیرو خوشی و سلامتی فرزند دلبندتون رو بغل کنید،

لطفا برای من و خواهرمم دعا کنید به آرزومون برسیم♥️

ان شاالله زایمان خوبی دلشته باشین و با خیرو خوشی و سلامتی فرزند دلبندتون رو بغل کنید،لطفا برای من و ...

چشم عزیزم 

من یوقتایی افسردگی بدجور سراغم میاد مثل الانیاد بچگیم میفتم که چقدررر کتک خوردمبابام تو زیرزمین گرم ...

سلام ببخشید میپرسم اگ دوست داشتی جواب بده

خانوادت که ای بلاها سرت اوردن

شوهرتم ک فکرنکنم دست بزن داشته باشه

چرا میخوای طلاق بگیری؟

میتونی تلاش کنی زندگیتو قشنگ بسازی

خدایا شکرت
سسلام عزیزم خوبی حلال زاده، امشب روضه علی اصغربود، یادت کردم ودعا کردم واست اتفاقا،انشالله حاجت رواب ...

یه دنیا ممنون عزیزم😍😍

ان شاءالله حاجت رواشی

منم هرروز برا همه دوستان دعا میکنم

راستی امروز صدقه بدید

خدایا شکرت

همگی چشم فعلا نرفتم بسمارستان دردام کمه ولی ترشحات قبل زایمانم اومده

همگی چشم فعلا نرفتم بسمارستان دردام کمه ولی ترشحات قبل زایمانم اومده

سلام عزیزم

ان شاءالله بسلامتی زایمان کنی و نی نی سالمتو تو بغل بگیری💚🧿

سر دست خیر بلندشی

خدایا شکرت

سلام بچه ها خوبین؟ 

سر صبحی سوال دارم نمیدونم کسی هست یا نه.

یه وسیله ای رو گذاشتم دیوار برای فروش، مشتری داره. 

الان میگه تیپاکس کنم بعد اینکه کد رهگیری براش رفت پولو واریز میکنه. نمیدونم روال کار همینه؟ 

بعد اگه واریز نکرد چی میشه؟ میتونم ارسال رو کنسل کنم؟

تا حالا با تیپاکس کار نکردم.

@عشقم_محمدم    عزیزم دیدم انگار دردت شروع شده، ان شالله به سلامتی زایمان کنی و با دل خوش بگیریش بغلت❤️