2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1411674 بازدید | 78608 پست
واااااااااااااااااااای نه رسم فک و فامیلی هست ک کربلا هم برن قربونی ببرن..زن داییم رفت علاوه بر قربو ...

اخی چه رسم سنگینی 

خود سفر کربلا هزینه اش کمتر درمیاد ازاین پذیرایی بعدش 

شهرما فقط میرن تا سر خیابون استقبال یه میوه شیرینی شربتی ..میل میکنن و تمام 

دیگه رسم سوغاتی هم ندارن فقط برا هر نفر از نزدیکان یه تسبیح 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برمان شاالله قسمت همه...۱۱؟یا علی مددما واسه دخترمون یک سال و نیم پیش ی گوسفند متوسط گرفتیم ش ...

شما خدود 15در نظر لگیر 

گوسفند گوشتی که باهمونم شام بدی 

ان شاالله به سلامت برن و برگردن

[QUOTE=345786859]سلام به همگی  وقتتون بخیر  ایام بکام  @دلبرشیوا64     سلام   ...[/QUOT 

سلام عزیزم خوبی ،دل به دل راه داره، اتفاقا منم یادت کردم توپ چند تا از دوستان رو تومجلس روضه، تصویرت هم فوق فول اچ دی کاملا دقیق وشفاف و واضح ، بابا ماهواره امریکایی  

بابا حس ششم وهفتم  

امشبم مراسم حضرت علی اصغروگهوارش هست حتما دهان میکنم انشالله حاجات روا میشه به امید خدا ، توهم تو دلت نیت کن انشالله .

ازهمگی دوستای قشنگمم التماس دعا دارم تواین شبها  

سلام عزیزم انشاالله که قسمتش بشه🌹.ولی عاطفه جان قربونی نیاز نیست😄.حتی بنر هم نیاز نیست حالا اگر دو ...

برای ماها کربلا رفتن خیلی راحته هااا😂

از علی بن مهزیار رفتن هم راحتتر🤪

بچه هامن خییییلی دلم میخواد اطراف شهر یه خونه نقلی بخرممممتمام فکرم پیششه🙃یکی دوسال اخیرباتاپیک مخا ...

فدات شم فقط باید جمع کنی دیگه 

با شصت هفتاد گرم طلا هم که نمیشه 

چون میگی وام ندارن 

باید فعلا زوم کنی به جمع کردن 

اونم از نوع طلا 

وام بردار قشنگ باهاش یه حرکت هایی بزن 

یادم معلم بودین اگه اشتباه نکنم ...برای شما که وام گرفتن راحت عزیزم 

امسال وام بردار مثلا باهاش یه ماشین بگیر هم پات رو زمین نمونه هم پولات هدف دار جمع میشه ....میشه سرمایه ات 

از اونور هم جمع کن طلا بگیر ...وقتی طلاهات به صد و پنجاه دویست گرم رسید ...ماشین رو هم بفروش 

یه خونه بگیر ...حتی نقلی 

فعلا هدفت به این باشه که زوم کنی به صد و پنجاه گرم طلا 

پلیز دلداری😅

مثلا زرنگ بازی دراوردم دخترم رو بردم خیابون ازپوا تو جیبی خودش لوازم التحریر بخرم بزارم کنار که مهرماه دیگه خرید کفش باشه و وسایلای داداشش 

نقره داغم کرد 

کلی وسایل فانتزی درخواست کرد 

جامدادی بطری آب خودکار عطری شش تایی مداد رنگی دوازده تایی جعبه فلزی ,جامدادی پارسالی کاملا سالم بود گفتم کاغذی بردار مداد رنگیاتو بریز داخل قبلی 

وقتی با چشمای مث اژدهاش  یجوری نگام کرد که هیچی دیگه 

خلاصه که بله ...

سلام خانما .اینجا بگم بلکه یه حرفی بزنید بهم حرصم کمتر بشه 

گفتم که سه روز مادرشوهر اومد خونمون .به خدا احترامش گذاشتم بهترین غذا و میوه و هرچی میخواست

۱۲۰ تومن بهش بدهکار بودیم، پول تو خونه نداشتم که بدم گفتم حالا محمد میگیره میاره.بعد شوهرم گفت منم پول ندارم ۲۰۰ تومن تو کمد هست مال دوستم بردار بده به مادرم.(یواشکی گفت بهم)ماهم ۱۵۰ تومن رو خرج کرده بودیم یادمون نبود

من یادم رفت پول جور کنم بدمش.مادرش دوباره به پسرش گفته بوده پولم رو بده .اونم رفته بود سر کمد ۵۰ تومن داده بود به ننش

من رفتم بقیش رو بدم گفتم محمد کو پولا؟گفت نمیدونم

ننش بعد رفته خونه خودش.زنگ زده به محمد گفته من گریه کردم بهم بی احترامی کرده زنت فکر کرده من گدام فکر کرده من دزدم هی اون به تو گفته پول تو به اون گفتی بعدم زنت گفته کو پول.یعنی من دزدیدم

روز آخرم که می‌خواست بره رفتم براش سبزی تو حیاط بچینم خییییلی آفتاب داغ بود .رفتم تو سایه وایسادم گفتم خیلی گرمه سوختم .حالا رفته گفته میخواسته سبزی بچینه انگار من گدام هی گفته گرمه سرم درد گرفت و...

خب گرم بود .ربطی به اون نداشت گرمای هوا 

هربار میاد بعدش پشت سرم به همه بچه هاش حرف میزنه .حالم از خودش و پسرش به هم میخوره 

حرصم رو درآورد زدم تو گوش بچم

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
سلام خانما .اینجا بگم بلکه یه حرفی بزنید بهم حرصم کمتر بشه گفتم که سه روز مادرشوهر اومد خونمون .به خ ...

اخ آخ

امان از بی وجدانی...

امان از دل سنگی...

یکی نیست بگه سنی ازت گذشته...خیلی ضایعس این کارا...

حالا دخترش میگفت گرممه تو آفتاب ‌..

می‌گفت بمیرم برات ک واسه من رفتی سبزی چیدی

چی بگم عزیزم آروم بشی 😘

میدونم عصبی بودی بچتو زدی اما بدون ملعونین ارزش ندارن طفلی کتک بخوره...

خودتو ناراحت نکن 🥲♥️♥️